ChingisChan pij ile możesz [podobno tylko te od 3,2% są przyswajalne] bo ja cierpię że mleko krowie nie jest dla mnie [przynajmiej to przetworzone, ale looz kupię sobie krowę 😎 ]. Za to teraz chlipię sobie mleko sojowe i bynajmniej źle mi nie jest 😀
Ilee wy napisałyście 🤔 Wczoraj nie miałam internetu, dojechałam rano do Polski, samochód się popsuł na autostradzie w Niemczech o 3 w nocy, ale żyjemy. Wczoraj u konia byłam - jest tłusta jak krowa, ale to dobrze, bo zawsze miałam problem z przytyciem. Trochę rozpuszczna jest, lonżowałam ją i dwa razy mnie przeciagnęła.
PS. Facella - na 90% wbijam do Szklar 😉Jedna informacja jeszcze i dzwonię 🏇 🏇
niemiłek mleko krowie jest okropne, jak u babci jestem (teraz 🙇 ) to muszę je pić i w ogóle. 🤔 jest takie tłuste... Mleko sojowe - o wiele lepsze. 😅
Wiecie co, mam cos na bani. 😂 Nie lubie Harrego Pottera, po prostu. Nie czytalam ani jednej ksiazki, raz na swieta ogladalam tylko 1. czesc w telewizji. A teraz zgadnijcie co takiego Ania czytala wczoraj do 2. w nocy i dzisiaj od rana az do teraz? 👀 Tak, internetowe opowiastki o milosci Hermiony i Malfoya [btw. zawsze jakis sie najfajnieszy wydawal 😁]. 😵 Ludzie maja leb, jakas laska w ciagu 10 stron zaliczyla z 3 facetow. Poezja. 😎
Krupnik, w Domu Nocy Zoey też miała trzech 😎 A potem na miejsce jednego z nich (który umarł, albo raczej zabity został) znalazł się następny 😎 A dalej to nie wiem, bo nie czytałam 😂
w przyswajaniu wapnia pomaga witamina D, która jest rozpuszczalna w tłuszczach, więc żeby przyswoić trzeba pić to z pewną zawartością tłuszczu 😉 ok 2% i więcej
Cholercia, to dziadostwo wciaga. Juz nawet przeczytalam streszczenie wszystkich czesci. 🤔wirek: btw. na serio w filmie/ksiazce cos laczylo Hermione z Malfoyem? Bo w necie sa jakies ich wspolne slit focie. 👀 [ serii rozkminy wakacyjno-egzystencjalne 🥂]
Mi sie nie chce czytac, bo jako ksiazka mnie to nie pociaga. xD Ale kurde chyba sobie obejrze, o ile moj komputer w ciagu najblizszego miesiaca mi na to pozwoli. 😵
Ktoś z Warszawiaków może się nudzi w tym tygodniu? Wszystko mi powyjeżdżało a ładna pogoda jest i chciałabym iść do Zoo, połazić na starówce, słuchać ulicznych grajków i jeść lody włoskie bo jeszcze nie miałam okazji a to była zawsze nieodłączna część moich wakacji 🙁 Samej jakoś to wszystko nie smakuje tak samo.
edit: Kocham jak moja przeglądarka sama z siebie poprawia błędy 😂
Nie czaję. Było nas 17 osób mieliśmy do kupienia ok. 30 biletów. Sprzedaż zaczęła się od 12, o 12😲3 nie było już pierwszej puli Eventimu. Ticketpro nie został w tyle - mój bilet druknął się o 12:14 i to by było na tyle, dziękujemy. 1700 biletów w kwadrans ?! Czekamy na kolejną pulę a niektórzy kupują już e-tickety. Sektory też prawie pełne, płyta wyprzedana. De fak ?!?!?! 🤔