Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

ChingisChan pij ile możesz [podobno tylko te od 3,2% są przyswajalne] bo ja cierpię że mleko krowie nie jest dla mnie [przynajmiej to przetworzone, ale looz kupię sobie krowę 😎 ]. Za to teraz chlipię sobie mleko sojowe i bynajmniej źle mi nie jest 😀
O, widze ze nie jestem sama jezeli chodzi o problemy z kolanami.  😀
Ilee wy napisałyście  🤔 Wczoraj nie miałam internetu, dojechałam rano do Polski, samochód się popsuł na autostradzie w Niemczech o 3 w nocy, ale żyjemy. Wczoraj u konia byłam - jest tłusta jak krowa, ale to dobrze, bo zawsze miałam problem z przytyciem. Trochę rozpuszczna jest, lonżowałam ją i dwa razy mnie przeciagnęła.

PS. Facella - na 90% wbijam do Szklar 😉Jedna informacja jeszcze i dzwonię  🏇 🏇

niemiłek mleko krowie jest okropne, jak u babci jestem (teraz 🙇 ) to muszę je pić i w ogóle.  🤔 jest takie tłuste...  Mleko sojowe - o wiele lepsze.  😅 
wicia287 raz w życiu piłam takie prosto od krowy i to dawno było... I tak nie mogę go pić :<

Kąpu kąpu > pociąg > bileeeety 😍
A wybiera się ktos na Sabaton do Warszawy?  🙂
Wiecie co, mam cos na bani.  😂
Nie lubie Harrego Pottera, po prostu. Nie czytalam ani jednej ksiazki, raz na swieta ogladalam tylko 1. czesc w telewizji.
A teraz zgadnijcie co takiego Ania czytala wczoraj  do 2. w nocy i dzisiaj od rana az do teraz?  👀 Tak, internetowe opowiastki o milosci Hermiony i Malfoya [btw. zawsze jakis sie najfajnieszy wydawal  😁].  😵
Ludzie maja leb, jakas laska w ciagu 10 stron zaliczyla z 3 facetow. Poezja.  😎
Ja się ''zakochałam''w jednej ksiażce , jest 5 części i mają po 500 stron ... przez 1 dzień przeczytałam pierwszą księge  😍 Muszeee kupic 2 !  😍
Krupnik, w Domu Nocy Zoey też miała trzech 😎 A potem na miejsce jednego z nich (który umarł, albo raczej zabity został) znalazł się następny 😎 A dalej to nie wiem, bo nie czytałam 😂
w przyswajaniu wapnia pomaga witamina D, która jest rozpuszczalna w tłuszczach, więc żeby przyswoić trzeba pić to z pewną zawartością tłuszczu 😉 ok 2% i więcej

albo coś takiego  😉
Cholercia, to dziadostwo wciaga. Juz nawet przeczytalam streszczenie wszystkich czesci.  🤔wirek:
btw. na serio w filmie/ksiazce cos laczylo Hermione z Malfoyem? Bo w necie sa jakies ich wspolne slit focie.  👀
[ serii rozkminy wakacyjno-egzystencjalne 🥂]
Nie łączyło. Hermiona dała nawet Malfoyowi z pięści w twarz 😁
E, szkoda. Ja tam go lubie.  😁
edit: a kiedy mu przywalila?  👀
W trzeciej części (mojej ulubionej 😁 ).
W zasadzie przeczytałam wszystkie części ale tylko 1-4 kilka razy bo później ginęli moi ulubieni bohaterowie 🤣
Mi sie nie chce czytac, bo jako ksiazka mnie to nie pociaga. xD
Ale kurde chyba sobie obejrze, o ile moj komputer w ciagu najblizszego miesiaca mi na to pozwoli.  😵

Nie no, to chore. Ja nienawidze Pottera.  😂
Ktoś z Warszawiaków może się nudzi w tym tygodniu?
Wszystko mi powyjeżdżało a ładna pogoda jest i chciałabym iść do Zoo, połazić na starówce, słuchać ulicznych grajków i jeść lody włoskie bo jeszcze nie miałam okazji a to była zawsze nieodłączna część moich wakacji  🙁
Samej jakoś to wszystko nie smakuje tak samo.

edit: Kocham jak moja przeglądarka sama z siebie poprawia błędy  😂
Nie czaję. Było nas 17 osób mieliśmy do kupienia ok. 30 biletów. Sprzedaż zaczęła się od 12, o 12😲3 nie było już pierwszej puli Eventimu. Ticketpro nie został w tyle - mój bilet druknął się o 12:14 i to by było na tyle, dziękujemy. 1700 biletów w kwadrans ?! Czekamy na kolejną pulę a niektórzy kupują już e-tickety. Sektory też prawie pełne, płyta wyprzedana. De fak ?!?!?! 🤔
Alabamka, jak koleżanka się nie odezwie co do zoo to pójdę z tobą 🤣 Mam malo czasu w tym tygodniu jakoś bo wszystko stoi pod znakiem zapytania 🙇
http://farm3.static.flickr.com/2675/3782711214_ba6e24a9a8.jpg  😎
Kurde, znalazlam sobie nowy obiekt do wzdychania.  😂
Ach te czarne [platynowe?] charaktery.
Krupnik, Taki utleniony blondynek?!  😲 Do czego tu wzdychać ?  🤣
Misskiedis, Trzymam cię za słowo  😉
W dodatku Malfoy był taki... dziewczęcy? bez swoich kumpli 😁
Oh nie mow tak. Fakt, ten blondzik to nie jest najszczesliwszy kolor. Ale to spojrzenie.  😎

edit: ale ja tylko tak sobie do zdjec wzdycham.  😂
Ja tam lubię tylko książki o Harrym Potterze. Filmów nie lubię (choć obejrzałam tylko 2 na 8 😁 ).
Alabamka, koleżanka się odezwała i w środę nawiedzamy zoo 😉
Małolaty! 💃 Mam przełom jeździecki! 😅
dziewoje, jak będę w Wawie to się zgłoszę do Was, hm? to chyba będzie w następnym tygodniu. albo za dwa.
http://farm3.static.flickr.com/2675/3782711214_ba6e24a9a8.jpg  😎
Kurde, znalazlam sobie nowy obiekt do wzdychania.  😂
Ach te czarne [platynowe?] charaktery.

ja go nie lubie  😀iabeł:
Oh, dlaczego?  😕
dziewoje, jak będę w Wawie to się zgłoszę do Was, hm? to chyba będzie w następnym tygodniu. albo za dwa.

Ankers, spójrz na mój podpis 🙁
no właśnie widzę 🙁.
to może... będę kiedy indziej 🙁. w wakacje albo i nie. i jak będę miała czas, to się zgłoszę!
Zgłaszaj się zgłaszaj 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się