Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Aaa, jesteś pierwszą osobą z rocznika '94, która mi udowadnia, ze ten rocznik posiada świetnych ludzi! 🙇 Mój brat jakoś mnie nie przekonuje... 😂

Bo rocznik '94 to serio łomy i pustaki  😁
Rocznik '93 to jest to!  😎
xxflygirlxx, ja jednak mam nadzieję na więcej niż 2.0, ale powyżej 3.5 nie powinnam się wzbić 😂

fin, dziękuję, nie najgorzej. Chociaż obawiam się, że czekają mnie dwie zarwane nocki, bo tak to jest, jak się wszystko odkłada na ostatnią chwilę. Najgorsze jest to, że nie mam żadnej koncepcji na tę pracę, na bieżąco czytam i to, co uznam za istotne, jakoś opisuję. Efekt jest taki, że nic się nie trzyma kupy i nie ma większego sensu, ale co poradzić... 🙄

Widzę, że wszyscy hucznie świętują wolny weekend 😁 Ja zaraz jadę odwiedzić kolegę, żeby pożyczyć... Zbiór zadań do matmy i móc z czystym sumieniem wybrać się jutro na korki. Mam wrażenie, że uwsteczniłam się do poziomu dziecka z podstawówki, nie ogarniam zupełnie NIC z tej matmy.

Vana, no właśnie, 1993 RLZ 😎
A jak u mnie się wszystko uda, to będę świętować zakończenie długiego weekendu, robiąc to co lubię najbardziej - luzakować hallie na zawodach! 😅
edit: mój pies chyba się skapnął, że nic go nie boli i próbuje biegać po domu - szkoda, że z usztywnioną łapą i na śliskich panelach nie bardzo mu wychodzi. 😁 A ja biegam za nim i próbuję go uspokoić - niewyżyte dziecko. D:
ooo nie... dzisiaj w czasie jazdy przypomniałam sobie, że w poniedziałek mam olimpiadę z biologii, którą chcę bardzo dobrze napisać... cóż, zostały mi jeszcze do przeczytania podręczniki z 1 i 3 klasy. o mamo, co ja tu jeszcze robię?
ankers nie wyganiam cię, ale... sio do nauki! 😀
Vana kto jest autorem "101 ćwiczeń dla skoczka"? Linda L. Allen?
mils a ja?
też jestem `94
'93! 😅
fin dzięki, naprawdę się przyda, bo boję się, że mama zabierze mi Karmela
Vana masz rację, rocznik '93 jest najlepszy  😎
kucyk z tą matmą to masz zupełnie jak ja, umiem tylko dodawać i odejmować  😁 A z moich 4 ocen z matmy 3 to są pały  😜
fin Twój post zmotywował mnie do nauki 😎 też mam mapę do nauczenia, tylko, że polityczną.

aaa rocznik 93 najlepszy  😁
madmaddie wybacz, dołączam cię do mojej kolekcji świetnych wyjątków. 😀
Aaa! Zakochałam się!
http://konik.com.pl/pl,product,1323368,siodlo,skokowe,kieffer,model,norbert,koof,at.html
A tutaj w wersji zamsz --> http://www.hidalgo.pl/products/85/p/618 
madmaddie wybacz, dołączam cię do mojej kolekcji świetnych wyjątków. 🙂
Aaa! Zakochałam się!
http://konik.com.pl/pl,product,1323368,siodlo,skokowe,kieffer,model,norbert,koof,at.html
A tutaj w wersji zamsz --> http://www.hidalgo.pl/products/85/p/618

PS. Sorry za te powtórzenie, ale się nie wyświetla - znowu chyba jakieś problemy techniczne... :/
zacne siodło
w wersji zamsz lepsze
Też mi się tak wydaje. 🙂 Gdybym miała fundusze, to bym się sekundy nie zastanawiała i miała potem odpicowanego konia. 😂
madmaddie dlaczego ja cię wcześniej u nas nie widziałam? 🙂
Jak już mówimy o siodłach: ratujcie, nie chcę jeździć w ujeżdżeniówce, jest strasznie i okropnie, proszę dajcie mi skokówkę.  😵
mils bo mało czasu i rzadko się w tym wątku pojawiam, za szybko idzie😉
jeszcze tak sobie myślę czy dotrwam do końca roku w liceum, bo mam masakryczną sytuację, choćby ostatni spr z fizyki, ściągałam a i tak dostałam jedynkę...
ale dzisiaj już się nie dam rady uczyć, bo jestem zbyt wkurzona na mój ulubiony zespół. już wolałam jak się włóczyli pijani po scenie. lepiej im szło 👿
madmaddie a który to Twój ulubiony? 🤣
madmaddie a co to za zespół?
HIM
i kiedyś mieli fajne głębsze cięższe brzmienie, o ile album z 2010 jestem w stanie im wybaczyć, bo każdy potrzebuje czasami stworzyć coś innego
to tenże album zremixowany przez tabun DJ-ów to za dużo
jestem zła
chociaż może nie mam prawa
madmaddie masz prawo, masz. 🙂
A ja co do tego siodła znalazłam coś takiego: "Dziś bałabym się skakać w Kiefferze Norbert Koof AT" i bardzo mnie to zdziwiło... 🤔
czemu bałabym 🤔? przecież ewentualne niebezpieczeństwo podczas skoku(no może nie takie ewentualne) jest winą niedopasowanego sprzętu nieuwagi jeźdźca itp. lub czasami po prostu nie wychodzi, ale pierwsze słyszę żeby to było zależne od siodła
No właśnie ja też. 😀
jak jestem w tym jeździeckim światku jakieś 3 lata nauczyłam się jednego: prawda jest jak dupa, każdy ma swoją
a jeszcze w kraju w którym kadra instruktorska jest jaka jest
trzeba zachować trzeźwy umysł i wiedzę czerpać od ludzi którzy faktycznie się znają, z książek. logicznie patrzeć na sprawy i pamiętać że ludzie to tylko ludzie i też się mogą mylić. i złota zasada: na pierwszym miejscu jest KOŃ.
takie jest moje zdanie
madmaddie 🙇
mogę się wam pochwalić? mogę ?

AAAAAA SIEDZIAŁAM DZISIAJ PO PONAD 5 MIESIĄCACH NA KONIU I JESTEM PRZESZCZEŚLIWA . noga mnie nie bolała, tylko stępem i normalnie dalej mam banana na twarzy . tylko szkoda, że nie na mojej (ale na niej bym się obawiała, mam dzikusa) wiecie jakie to wspaniałe?! ciekawe co by powiedział na to mój ortopeda 😎
przeztysiacmorz super!  😅
przeztysiacmorz  😀 super mam nadzieję że ortopeda cię nie zlinczuje 😅
ja ostatnio wsiadłam od jakiś 8mies na konia(wgl na konia) , który jest moją miłością, na krótko, jakieś pięć min, bo nowa właścicielka kończyła jeździć pozwoliła mi występować, kurczę, jak ja się czułam chodząc z nim jak kiedyś, w te ciepłe letnie wieczory
i znów napisałam smutny wiersz, a nie pisałam od długiego czasu
będę miała co wysłać na konkurs przynajmniej
przeztysiacmorz cieszymy się razem z tobą! 😅 Bwt. poprawiłaś mi humor. 😀
przeztysiacmorz, myślałam o Tobie wczoraj wieczorem i się zastanawiałam co u Ciebie słychać 😉 gratuluję nielegalnego powrotu do koni 🤣 co słychać u Ciebie ogólnie? jak noga? o ile Ci ją wydłużyli? ile ostatecznie operacji miałaś? 😉
xxflygirlxx, wieeeem . 😀 w życiu bym nie pomyslała, że zwykły stęp może dać tyle radości . 🙂
madmaddie, a to nie masz warunków, czy nie chcesz wracać do tego? chyba się ortopedzie nie przyznam 😎
mils, miłooo  😉 poprawiłam humor? 😀
fin, jak fajnie słyszeć, że ktoś o mnie myśli .🙂 ogólnie jest super, noga w porządku, żadnych komplikacji, w grudniu odstawiam kule w końcu i już się cieszę. 🙂 podobno to prezent na święta 😀
w sumie mialam tylko dwie operacje, została mi jeszcze jedna na przyszłe wakacje (wyciągnięcie śrub) i chyba koniec. 😉 wydłużone w sumie mam tylko troszkę ponad 3 cm, ale już odczuwam różnicę czasami 😀 i kręgosłup mnie nic a nic nie boli . 
i mam nadzieję, że będę częściej popełniać takie małe powroty, bo ile to radości może dać (mam nadzieję, że następny raz już na moim dzikusie 😀 )
przeztysiacmorz super że kręgosłup już nie boli, bo wiem jak to jest:/
nie mam warunków teraz i to nawet pieniądze nie są przeszkodą, bo prawdę mówiąc nigdy ich nie miałam ale pracowałam w stajni
za bardzo w życiu się pogmatwało, a ja już nie jestem w stanie ruszyć
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się