Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Ach, dobranoc dziewczeta! 💃

edit:flygirl, hym, poczytam troche to moze mnie  natchnie.  😁
chemia to coś pięknego  😜

ale przecież wakacje są... w ogóle jest tu jakiś chłopak?  😁
Obawiam sie iz nie. Ani jednego do tej pory nie zanotowalam.  👀
był kiedyś chyba 😀
i na forum są chyba całe dwie młode sztuki, z tego co się orientuję
Było paru i za każdym razem się to kończyło banem, więc. 😂
Był prestige ale jakoś lubiany za specjalnie chyba nie był i już go nie ma  😉
Jest teraz jakis nowy, poszukujacy partnerki, gdzies ogloszenie dawal. Ale on duzy, do nas nie dolaczy.  😀iabeł:
a on stary jest  😉
No toz mowie.  🤣
Generalnie w jezdziectwie jest taka tendencja, ze w stajniach malo facetow widac. Acz w wysokim szporcie przewazaja mezczyzni.
bo kobietom dane jest rodzenie potomstwa i pewnie się to wzięło stąd bo w wysokich konkursach raczej nie zobaczymy 13-sto latki tylko dojrzałe osobniki  😁
Ano i owszem. Coz, taki nasz los. Chociaz ja w zasadzie nigdy nie bylam jakos szczegolnie za rownouprawnieniem. Wroc, inaczej. Absolutnie nie uwazam, ze mamy siedziec przy garach bez ambicji. Jednak mam nieco 'klasyczne' poglady, czyt. niech facet bedzie glowa rodziny, acz wzajemny szacunek i w ogole. Nie przepadam za obrazkami ciotowatych chlopinek pod pantoflem i apodyktycznych* kobit. Znaczy, niech sobie ludzie zyja jak chca, ja tylko tak sobie pod nose majacze.  😁

*ostatnio doszlam do wniosku, ze mam nieco apodyktyczny charakter  😜
To nie fair, tam gdzie jest jedzenie nie ma zasięgu :<

Kocham moje konie za to że trzeba zerwać się z wesela żeby je nakarmić!
Zue konie. Trzeba bylo nie karmic!  😫
Krupnik., ale niemiłek jest zadowolona że musiała do nich jechać...  😁
co wy do tych wesel macie? napić się można...
u mnie nigdy żadnego nie ma 🙁
U mnie były swego czasu (jak mała byłam). A teraz już dłuuugo nie było i nie będzie.
A to sorki, nie zczailam.  😡
U mnie ostatnio tez cos nie ma wesel. Ale to i dobrze. Nie lubie [z wiadomych powodow 😂]... tanczyc tez nie lubie. 😁
mam na coś ochotę i nie wiem na co, podpowiedzcie co można zjeść?  😁
Jogurt, kiełbasę  😁, czekoladę, kanapkę, płatki.  😀
Ja mam chrupki orzechowe, chcesz troche?
Z serii: zdrowe odzywianie przed snem.

flygirl, koniecznie w tej kolejnosci!  😎
flygirl obawiam się że ja w przeciwieństwie do Ciebie miałabym rewolucje żołądkowe  😁

ogólnie odżywianie przed snem jest zdrowe, joł!  😁
Wiecie co, ide ja spac.
Czymajta sie malolaty!  💃
Facella, Krupnik Dziękuję  😍
mitery0322
Oj będe miała pewnie z jakieś 40 stron jak dobrze pójdzie  😂
właśnie zdałam sobie sprawę, że pamiętam naprawdę niewiele z tego, czego uczyłam się w gimnazjum przez 3 lata. prawdę mówiąc, nie pamiętam nic. jak powstaje mocz pierwotny już Wam nie powiem, a uczyliśmy się tego jakiś miesiąc. tak samo działania matematyczne, grądy i olchy na geografii, mole na chemii. no i na co ta robota? 🙁
bracia przed chwilą stwierdzili, że w dorosłym życiu wiadomości ze szkoły przydały im się niewiele razy. no, chyba że do rozwiązywania krzyżówek 😁
bo szkoła jest nieużyteczna 😉

ja się uczyłam o moczu pierwotnym i chyba nawet zaliczyłam sprawdzian, ale nic nie pamiętam  😵
no ni chu chu. tak samo jak rozmnażanie sosny, czy przekrój dżdżownicy 😎
dżdżownice nie są gładkie tylko mają szczecinkę.
ha, wiem
więcej pamiętam z filmów BBC niż ze szkoły
A ja z Animal Planet. 😎
tak samo jak nauka angielskiego - głównie filmy (zawsze z napisami, nie cierpię lektora) i muzyka.

szczecinkę? łytyfy?

za to wiem, że hormon somatotropowy to hormon przysadki mózgowej i pobudza proces wzrostu, a jego nadmiar czy coś tam powoduje akromegalię  😅 😅
ha, to ja jeszcze wiem, że wątroba ogrzewa krew.

szczecinka po coś tam, ale nie wiem po co.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się