pippi mi też się marzą, ale to może na 18tkę wyproszę. 😁 Jak się dowiedziałam jakie przeceny mają w Danii... 😵 Dla przykładu - oficerki Jacasona za grosze dosłownie - 250-300zł? Mają 2 lata, przez rok były ciurane codziennie, trzymają się świetnie.
Alabamka no i jeszcze Chuck 💘 wicia mogę popatrzeć, potem powiem ci ceny, a na razie możesz zobaczyć tu www.galopada.pl tylko, że wszystkich rzeczy tu nie ma 😉
Alabamka no i jeszcze Chuck 💘 wicia mogę popatrzeć, potem powiem ci ceny, a na razie możesz zobaczyć tu www.galopada.pl tylko, że wszystkich rzeczy tu nie ma 😉
okkk :kwiatek:
mils :kwiatek:
pippi na miare! za tysiaka kupisz jakieś porządne 😁
Ale to w późniejszych sezonach bo na początku jest szczerbaty i ma brzydką grzywkę 🤣 Chyba idę to dalej oglądać, jestem na odkryciu "mafii elity ", więc jest ciekawie 😎
Cześć Małolaty 😀 Wczoraj wieczorem wróciłam od siostry i byłam tak zmęczona, że nie dałam rady już włączyć kompa 😁 Ogólnie wyjazd baardzo udany. Wrzucę wam kilka fotek 😉
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1087264#msg1087264 date=1312012837] wicia287 nie całe 40 + przesyłka na alledrogo 😉 już jakąś byle jaką zamawiam bo spaliłam 3 [!] a mój laptop i tak niedługo zakończy żywot :P [/quote]
ja też paliłam wszystkie, potem rozwalłam baterie, a teraz kupiłam porządną ładowarkę 😀 i bateria z Chin przyszła. spoko.
flygirl ten sklep galopada taniutki 😵 to tam u Ciebie mają siedzibę?
jezu, mam totalnie nieszczęście do słoików. w sumie to nie był słoik. smar do kopyt w plastiku. oczywiście się uszczerpiła cała podstawa, na szczęście smar zagęśzczony -uratowane. co jeszcze mnie czeka? 🤔
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1087264#msg1087264 date=1312012837] wicia287 nie całe 40 + przesyłka na alledrogo 😉 już jakąś byle jaką zamawiam bo spaliłam 3 [!] a mój laptop i tak niedługo zakończy żywot :P
ja też paliłam wszystkie, potem rozwalłam baterie, a teraz kupiłam porządną ładowarkę 😀 i bateria z Chin przyszła. spoko. [/quote]
Ja niedługo wymieniam lapka więc nie widzę już potrzeby kupowania czegoś dobrego 🤣