Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Arroch i pewnie dlatego nie grzała! 😁
Arroch i pewnie dlatego nie grzała! 😁

zapewne  😁
Ok. Co chcesz? 😎
Jutro idę do jednego to serio mogę popatrzeć. 😉

czapsy skórzane i wytok(edit.co ja gadam,napiersnik raczje mialo byc :zemdlal🙂 jak najprędzej,  tak dalej to zimową derkę  🏇
wicia Hippica Italiano! 😅
Arroch i jaki efekt po wstrząśnięciu?  😁

mi się marzą oficeeerki, ale nie wiem czy znajdę na taką szczuplutką łydkę jak moja  🙄
pippi mi też się marzą, ale to może na 18tkę wyproszę. 😁 Jak się dowiedziałam jakie przeceny mają w Danii... 😵 Dla przykładu - oficerki Jacasona za grosze dosłownie - 250-300zł? Mają 2 lata, przez rok były ciurane codziennie, trzymają się świetnie.
Arroch i jaki efekt po wstrząśnięciu?  😁

Piorunujący  😁 bez skarpetki prawie nie czuć, lekko grzeje ale bez szału... z zimową skarpetką --> masakra  😜
Alabamka no i jeszcze Chuck 💘
wicia mogę popatrzeć, potem powiem ci ceny, a na razie możesz zobaczyć tu www.galopada.pl tylko, że wszystkich rzeczy tu nie ma 😉
Arroch ostrzegałam, żebyś się nie przegrzała. 😂
wicia mogę popatrzeć, potem powiem ci ceny, a na razie możesz zobaczyć tu www.galopada.pl tylko, że wszystkich rzeczy tu nie ma 😉

okkk  :kwiatek:

mils  :kwiatek:

pippi na miare! za tysiaka kupisz jakieś porządne  😁

Ale to w późniejszych sezonach bo na początku jest szczerbaty i ma brzydką grzywkę  🤣
Chyba idę to dalej oglądać, jestem na odkryciu "mafii elity ", więc jest ciekawie  😎
Ale za to na początku wredniejszy jest. 😜
Lecę spać, powrotu do roboty nie wolno przegapić. 😁 Dobranoc!
Dobranoc mils 🙂

Ja w sumie.. Też usypiam.
Jutro urodziny taty, eh..  😵
Chociaż przynajmniej wyżerka, hah.
To dobrej nocki życzę Wam małolaty. :przytul:
wstałam 😅
Arroch całe w błocie 😎. Ale są wygodne 🙂.
Alabamka, flygirl dobrze że mieszkamy w całkowicie innych częściach Polski bo o facetów byśmy się biły, oj biły 😎

Jak to jest że żal mi 50 zł na ładowarkę do lapka a w poniedziałek lecę jak na skrzydłach wydać prawie 2 i pół stówki na karteczki papieru?!

Kocham mieć takie porąbane sny 💘
niemiłek Twoja ładowarka do lapka kosztuje tylko 50zł? gdzie? ostatnio zapłaciłam 150zł  😡

Jutro wracam do Polski, ciekawe, czy jakaś "koleżanka" zechce się ze mną spotkać, nie mówiąc już o stajni.
Nic tylko  🥂.
wicia287 nie całe 40 + przesyłka na alledrogo 😉 już jakąś byle jaką zamawiam bo spaliłam 3 [!] a mój laptop i tak niedługo zakończy żywot :P
Cześć Małolaty  😀
Wczoraj wieczorem wróciłam od siostry i byłam tak zmęczona, że nie dałam rady już włączyć kompa 😁 Ogólnie wyjazd baardzo udany. Wrzucę wam kilka fotek  😉

[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1087264#msg1087264 date=1312012837]
wicia287 nie całe 40 + przesyłka na alledrogo 😉 już jakąś byle jaką zamawiam bo spaliłam 3 [!] a mój laptop i tak niedługo zakończy żywot :P
[/quote]

ja też paliłam wszystkie, potem rozwalłam baterie, a teraz kupiłam porządną ładowarkę 😀 i bateria z Chin przyszła. spoko.

flygirl ten sklep galopada taniutki  😵 to tam u Ciebie mają siedzibę?
Arroch całe w błocie 😎. Ale są wygodne 🙂.

to good  🏇

mils nie przegrzałam się, ale grzeje do rana więc jest dobrze  💃
jett kocham bordery 😍
wicia mam go na sąsiedniej ulicy 😎
też chcę.  😕

jezu, mam totalnie nieszczęście do słoików. w sumie to nie był słoik. smar do kopyt w plastiku. oczywiście się uszczerpiła cała podstawa, na szczęście smar zagęśzczony -uratowane. co jeszcze mnie czeka?  🤔
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1087264#msg1087264 date=1312012837]

ja też paliłam wszystkie, potem rozwalłam baterie, a teraz kupiłam porządną ładowarkę 😀 i bateria z Chin przyszła. spoko.
[/quote]

Ja niedługo wymieniam lapka więc nie widzę już potrzeby kupowania czegoś dobrego 🤣

Mam dzisiaj wesele, buuuu. Nie chcę 🙁
niemiłek przynajmniej się napijesz 😉

jett fajne foty  🙂
madmaddie no chyba nie, samej to tak głupio. Ehhh chyba trzeba odnowić stare rodzinne kontakty 😁

Ale perspektywa wyjścia gdzieś w sukience - brrrrrrr.
niemiłek spoko avatar tak w ogóle 😀 też chcę na weselę... a nic się nie szykuje 🤬 🤬
niemiłek właśnie, ciekawi mnie to, co tam kerrang robi?
grrr ja nie znoszę wesel, a już takich w jakichś domach weselnych z orkiestrą albo DJ'em to już w ogóle  😵

Ale w Lbn piękna pogoda...  🙄 14 stopni i deszcz zacina...  😵
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się