Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

wicia287 złamał nogę w marcu, teraz ściągnęliśmy gips i miał serię badań gdzie wyszło, że jest nieciekawie z jego stawem po tym złamaniu, ale może, może coś z tego jednak będzie...

ojej, to i tak, że jakoś wam się udało. pare lat temu taki rekreacyjny konik złamał nogę u nas to go uśpili  🙁

Tak, zaraz wszyscy się rzucą i w ogóle nie będą chciały zmieniać  😁
flygirl, Iksy były fajne  😜  🤬
Arroch, Widzisz, będzie dobrze  😉

przesadzasz, tylko tak z ciekawości pytałam  😀iabeł:

Wiecie co, jak dobijemy do 1000. strony, to moze zrobmy ''Kacik Malolata part II''? Bo to takie duze i ciezkie w obsludze bedzie w przeciwnym wypadku. Chociaz w sumie wolalabym podzial na konkretne lata. Ale taaaak daleko do konca roku.  😂

Miss, skad w ogole jest Twoj podpis? Bo tak mi sie przypomnialo, ze w sumie swego czasu tak go troche podkradlam i mialam w opisie na gadu. 😡
Ten spod postu? Z Kwejka 😁
Piekny jest.  😍 No i jakze trafny... niestety.  😕
Alabamka, KOCHAM twój nowy avatar 😍

🤬 A Billiego to nikt nie kochał  🙁
Też mi się podoba  💘
[quote author=Arroch link=topic=30353.msg1084308#msg1084308 date=1311783712]
wicia287 złamał nogę w marcu, teraz ściągnęliśmy gips i miał serię badań gdzie wyszło, że jest nieciekawie z jego stawem po tym złamaniu, ale może, może coś z tego jednak będzie...

ojej, to i tak, że jakoś wam się udało. pare lat temu taki rekreacyjny konik złamał nogę u nas to go uśpili  🙁
[/quote]

Bardzo pocieszająca perspektywa  😵 uśpić to go nie uśpię na 1000 000 000% ale miło by było patrzeć, jak biega sobie nie kulejąc na wybiegu przynajmniej... 
Wiecie co, jak dobijemy do 1000. strony, to moze zrobmy ''Kacik Malolata part II''? Bo to takie duze i ciezkie w obsludze bedzie w przeciwnym wypadku. Chociaz w sumie wolalabym podzial na konkretne lata. Ale taaaak daleko do konca roku.  😂

Miss, skad w ogole jest Twoj podpis? Bo tak mi sie przypomnialo, ze w sumie swego czasu tak go troche podkradlam i mialam w opisie na gadu. 😡

pogrubione jak najbardziej  😉

(ja mam teraz  😲 )

w sumie to podział na części wydaje się dobry

[quote author=wicia287 link=topic=30353.msg1084679#msg1084679 date=1311799589]
[quote author=Arroch link=topic=30353.msg1084308#msg1084308 date=1311783712]

[/quote]

Bardzo pocieszająca perspektywa  😵 uśpić to go nie uśpię na 1000 000 000% ale miło by było patrzeć, jak biega sobie nie kulejąc na wybiegu przynajmniej... 
[/quote]

przepraszam, że tak źle to ujęłam. moja koninka również nie jest 100% zdrowa ,jest po operacji, wiem, jakie to uczucie, gdy nie kuleje. Bardzo przepraszam, daleko już zaszliście z leczeniem, nie pozostaje nic innego jak gratulować wam i powodzenia życzyć😉 kciuki trzymam
wicia287 no ja jeszcze nie wiem jak to jest jak nie kuleje, ale działamy.. jakoś... Badziochy mi nie chcieli operować, bo to pęknięcie (od trzeszczki do stawu) i nie byłoby czego ze sobą spajać, ale teraz okazało się, że kość naruszyła staw i to wygląda dość nie fajnie na zdjęciu, więc być może staw będzie miał sztywny do końca życia.
Arroch trzeba wierzyć i walczyć o to,aby z tego wyszedł.  :kwiatek:
Grrr, czekam i czekam na te parę fotek z dzisiaj i się chyba nie doczekam. 🙄 Ogólnie, to kobyłka śmieszna jest. Malutka, blisko do ziemi. 😁 Chociaż raczej nie "wykorzystam" tej dogodności, bo pod siodłem spokojna jest. Trochę problemów z głową ma (zakładanie i zdejmowanie kantara/ogłowia), ale mam nadzieję, że nad tym zapanujemy. Na lonży dzisiaj trochę poszalała, potem się wyciszyła i było fajnie. Czeka nas baaardzo duuużo pracy, ale chyba damy radę? 👀 🙂
mils jasne,że dasz  😉 z takimi końmi najfajniej  😀
mils, ja slyszalam, ze spada sie lepiej z duzych koni.  😁Bo podobno masz czas na 'obrocenie sie' i upadek na plecy czy bok, a nie na kark czy leb. W sumie troche w tym prawdy, bo jak kiedys spadlam z malej kobyki to na kark.  🙄
Krupnik ma racje  😀 Za moich kucykowych czasów to co chwilę miałam coś zrobionego  😀 Ale teraz moja konica grupa E też za duża nie jest ;p no nic poważniejszego mi się jeszcze nie stało  🤬
Tez słyszałam że lepiej się spada  z dużych koni chociaż ja tam nie zauważyłam 😁 Z fiorda spadało mi się podobnie jak z sp 😎
Oczywiście mils życzę żeby nie miała okazji spróbować jak się spada z mniejszego konia 😀

Arroch, jaki tam sztywny staw, Badzio będzie kłusować, galopować i nawet brykać na padoku! Aż się zdziwisz 😉
Arroch, jaki tam sztywny staw, Badzio będzie kłusować, galopować i nawet brykać na padoku! Aż się zdziwisz 😉

Dokladnie, moja noga bedzie dzialac az sie bedzie kurzyc!  🏇
Aaaaa - http://allegro.pl/derka-polarowa-eskadron-i1737670545.html - moje największe szmatoholicze marzenie !!!  💘 kto może na zdj. rozczyta jaki to rozmiar ? 😉 145 ???  🏇

[quote author=Misskiedis link=topic=30353.msg1085011#msg1085011 date=1311842795]

[/quote]
Też tak uważam !!  💃
[quote author=Misskiedis link=topic=30353.msg1085011#msg1085011 date=1311842795]

[/quote]

ja też podpisuję się obiema łapkami 🙂
Kamita, tak, 145cm  😀
S Ł O Ń C E !  🙇
G A L A R E T K A  😁 🏇
Kamita, 145 😀

robakt, akurat jak to napisałaś u mnie wyszło (kawałkiem bo kawałkiem ale zawsze) słońce 🤣
S Ł O Ń C E !  🙇

będzie mi świecić w monitor :<

lubię jak jest deszczowo przez cały dzień i rozjaśnia się pod wieczór, bo na moim zadupiu wtedy snuje się mgła i są piękne zachody słońca.
Kamita, tak, 145cm  😀

E to dupa  :emot4:
madmaddie, zolwik  🥂
Gorzej się z małych spada, połamałam się. 😁
Ej, a u mnie nie ma słońca. Aż mi się na rower odechciało iść. 🙁
Krupnik żółwik

taki bo polubiłam ten zespół
O, ja slucham ich calej jednej piosenki.  😎 Wiosna  💘
madmaddie nie pitol  🤬 ! słońce jest cuuudowne, bo podłoże będzie dobre!  🏇

Misskiedis to wszystko dzięki mnie i moim magicznym zdolnością. Myślę, że to przez obejrzenie "Harry'ego Potter'a". Jego moc przeszła na mnie  😁
[quote author=Krupnik. link=topic=30353.msg1085021#msg1085021 date=1311843066]

[/quote]

ja też podpisuję się obiema łapkami 🙂
[/quote]

Hehehe, merci  :kwiatek: Przekażę mu to bo właśnie do niego jadę 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się