Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

poniekąd masz rację 🙁

ale na płyty brakuje mi zawsze, a ja co jakiś czas po prostu MUSZĘ jakąś kupić. kiedy wychodzę z nią ze sklepu czuję, że spełniłam pewien obowiązek wobec samej siebie.
Mam podobnie ze sprzętem końskim 😉 a może nowa dereczka, a kantarek po przecenie, no taki piękny, ochraniaczki by się przydały nowe.

🤦
wicia287 hehe, znam ten ból. Ja nie chcę nic mówić, ale teraz są wyprzedaże Equishopu na Eskadrona. AKURAT TERAZ! 👿
na necie? już idę szperać  😜
ja daję spokój z eskadronem, szmaci się koszmarnie. mam jeden czaprak z czegoś limitowanego i jest fajny i grubiutki, jak nie cotton 😍. wszystkie mogłyby takie być. a reszta, czyli te pasiaki itd... w życiu nie dałabym 200 zł za czaprak, no bez przesady 😂.
No włąśnie sąąą ?? 😜 ide oglądać i kupować hahaha  🤔wirek:  😅
niemiłku, nie stać mnie niestety na Łódź, poza tym - tak w środku roku szkolnego? widzę reakcję mamy  🙄
edit: no musiałam Cię do podpisu  💘

Kurdeeeeee! Ale wiesz, zawsze warto wierzyć. Pamiętam jak miesiąc temu snuliśmy ze znajomymi senne marzenia że Marsy idealnie mogliby wpaść między 4 a 10 listopada i bam! mamy to 😀

A u mnie rodzice wiedzą że lepiej odpuścić mi kilka dni czy nawet tydzień w szkole niż jakbym im do końca życia miała robić wyrzuty... A że i tak planowałam jechać tydzień wcześniej do Wilna [może też pojechać?] to wygodniej dla nich 😉

A przez podpis mam kolejne +100 :*
mils, trochę spóźnione ale... Ja też chcę PW! 🤣
niemiłek, niewiele jest rzeczy smutniejszych, niż ominięcie koncertu, który ma zadatki na koncert życia. to boli, a już niestety kilka razy tego doświadczyłam. nawet mając bilety w ręku 🙁.

więc... fajnie Ci xP
Dlaczego nie mogli więcej spuścić z tych toreb eskadrona,  przynajmniej na 100 😵
ja też chcę, mils 😉

I chcę czaprak nici🙁 nigdzie nnie mogę dorwać  😕 Ale za to patrzcie jaką będę miała derkę: http://www.photoblog.pl/vereda/83141563  😍
Tak, ubieram młodą na różowo.
😲
wkurza mnie moje niezdecydowanie i szukanie dziury w całym. jeszcze to, że cholernie boli mnie kolano i nic nie mogę na to poradzić.

ale pocieszająca jest myśl o terenach  💃
niemiłek, niewiele jest rzeczy smutniejszych, niż ominięcie koncertu, który ma zadatki na koncert życia. to boli, a już niestety kilka razy tego doświadczyłam. nawet mając bilety w ręku 🙁.

więc... fajnie Ci xP

ZNAM TO 🙁

Idzie ktoś na Coke? YMAS?
Jak jutro dobrze pójdzie, to zdjęcia Czantry dostaniecie. 🙂 A teraz dobranoc, przed jutrem muszę być wypoczęta. 😁
zabiłam komara  🤣
robakt  🤬

ma któraś z was fotobloga?
wicia ja mam, u mnie w profilu jest. 😉
Ja mam. 😀
xxflygirlxx.fbl.pl
Gdy mi zacznie działać  😤 to was pododaję  😍
ja mam fotobloga 😀
madmaddie.fbl.pl
Ja mam, trochę zapuszczonego  😁
http://www.photoblog.pl/ostryga
Nick równie idiotyczny, jak ten re-voltowy, ale i ja jestem niezbyt inteligentna, więc chyba można mi wybaczyć  😂
Mozilla i Google Chrome nie otwierają mi, gdy jestem zalogowana  😲
ja też poproszę (trochę spóźnione) pw  :kwiatek:
ołkej - pierwszy dzień bez ulegania słodkim pysznościom z kuchni zaliczony. teraz to tylko z górki 😎.
Dziewczyny, mam do was pytanie zdrowotne. Co mogę jeszcze na tego palca nieszczęsnego zastosować? Altacet już poszedł w ruch, ale chcę normalnie jeździć i opuchlizna musi mi zejść szybciutko. 👀
No naprawde! To konto jest przeklęte! Na innym kompie też tak się dzieje  😵
mils spróbuj zimne okłady

photoblog: photoblog.pl/robakt

edit: dostałam czkawki i muszę zejść po coś do picia. Chyba pójdę już spać, bo jutro rano czeka mnie sprzątanie, a po południu jadę do pippi
Dobranoc Małolaty  😉
Ale ty jesteś ładna  👀
Kamita01 że ja?  😲
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się