Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Vana jak mogłaś?! 🤬
breakawayy 3h? 😍
breakawayy 3h? 😍

Ale to za kółkiem 😉

Dziewczyny, chyba idę spać...
breakawayy jakbyś mogłą ja bym chciała  😍

a ja się zastanawiam, co jutro robić. albo się wyśpię i potem do konia... albo nie wiem oo'
Za kółkiem, za kółkiem  😁. Ależ ja chcę już tą jazdę, tylko że to moja przedostatnia jazda jest, więc stres zaczyna się pojawiać przed egzaminem...  😁. Ja i tak jestem hardcorem, ostatnio miałam 4godzinny maraton za kółkiem, ale fajnie było  😎
breakawayy, ja bym chciała 101 ćwiczeń. 😉 Ale skserujesz mi to, prawda? 😁

Przed chwilą dowiedziałam się, co będzie miała Hermes, te drugie słowo jest dla zmyły. 😁
Caira, to chcesz w końcu jakieś skany ode mnie? 🙂
Jasnowata, chcę, chcę! :kwiatek:
O ludzie... 😵 Miela coś nie kontaktuje dzisiaj... 😵
Happiowa też czekam na fotorelację 🙂 I tez oglądałam Shreka 😀 Uważam, że z tych 3 części (forever nie oglądałam) jest najsłabsza zdecydowanie 😉
Vana my omawiamy teraz Dziady a ja połowy nie przeczytałam, a tej pierwszej połowy kompletnie nie pamiętam i nie uwierzę, że przeczytam to jeszcze raz, to niemożliwe 😀
ankers dogadacie się, ja z Karmelem też się nie dogadywałam, ale już jest PRAWIE dobrze, prowadzimy bardzo trudne rozmowy w galopie, z których ja wychodzę wykończona i nie mam siły na nic a on ma jej jeszcze więcej  🏇
Jasnowata szkoda, że jesteś tak daleko, mam niedosyt zdjęciowy.
Hermes wkurzasz mnie tą tajemniczością  🤬

O boże, doszłam do końca.  😵
A ja jutro lecę na koncert happysadu.  😜 😜 Z forumową Franią. 😀
Caira, to mów dokładnie co, bo ta o treningu konia, to w sumie ciężko by było, chyba że tylko same ustawienia drągów/przeszkód. A ze 101, to nie wiem co by Cię interesowało 🙂
Jasnowata, zaraz poleci PW. 😉
xxflygirlxx nie ma to jak pocieszenie... 😀 Ostatnio stwierdziłam, że takie rozmowy to można porównać do trudnych rozmów z rodzicami... 😁 A tak na serio, to trudne rozmowy z koniem to chyba najtrudniejsze rozmowy na świecie...
mils no, zdecydowanie, są aż tak trudne, że nie galopuje jak wkoło jest masa ludzi, żeby się nie zbłaźnić  😁
Jest tu jakaś małolata z Warszawy może!? Przydałoby się zorganizować jakieś spotkanie. 😉
Caira ale może być jutro, prawda? i turami będzie, bo to dłuuugie jest ;p teraz idę spać, bo już nie kontaktuję. Teściki porobione, może nie będzie tak źle  😁
xxflygirlxx kurcze, może ja jestem z Karmelem jakoś spokrewniona? 😁 A rozmowy z końmi są najtrudniejszymi na świecie, a kto się nie zgadza, tego poszczuję moim zalizującym na śmierć psem. 😀iabeł:
Kiedyś, może w wakacje, zróbmy sobie takiej jedno wspólne spotkanie naszego kącika. 🏇
breakawayy, oczywko, kiedy będziesz miała ochotę. :kwiatek: podaję maila, cairawhatever@o2.pl
O boże...! 😕 Zaczyna się mój najokropniejszy weekend w życiu! 😕
mils czemu czemu?
Brat był z psem na spacerze. Rzucił się na niego jakiś duży pies, a moja psina jest mała, więc nie trudno sobie wyobrazić jak to się potoczyło... 😕 Tata z bratem pojechali do kliniki, ja nie dałam rady... Widziałam tylko mnóstwo krwi, a z tego co brat mówił rodzicom usłyszałam, że ma rozszarpany cały prawy bok, złamaną przednią łapę i rany na całym ciele. 😕 O boże... 😕
Co on komu zrobił, że musi tak cierpieć?
Będzie dobrze, wyjdzie z tego.  :przytul: :przytul:
xxflygirlxx mam nadzieję... 😕
mils o matko.. Biedny pies... Nie martw się, na pewno nie ma złamanej łapy - może tylko obolałą? Na pewno nie ma poważniejszych urazów, musisz myśleć pozytywnie!

zaliczyłam mini glebę o:

uwierzycie, że to jest ten sam koń?!  😲
i to do tego szkółkowy...
Brat był z psem na spacerze. Rzucił się na niego jakiś duży pies, a moja psina jest mała, więc nie trudno sobie wyobrazić jak to się potoczyło... 😕 Tata z bratem pojechali do kliniki, ja nie dałam rady... Widziałam tylko mnóstwo krwi, a z tego co brat mówił rodzicom usłyszałam, że ma rozszarpany cały prawy bok, złamaną przednią łapę i rany na całym ciele. 😕 O boże... 😕
Co on komu zrobił, że musi tak cierpieć?

O matko  😲 biedaczek, trzymaj się  :przytul:
Mils, spokojnie będzie dobrze, też wątpię, że ma złamaną łapę. Odratują go 🙂

Mika, ale o co chodzi z Hasanem?
Jasnowata chodzi mi o różnice w wyglądzie  🙂
Nie wiem, może źle usłyszałam (oby!) albo mój mózg już sam dorabia sobie różne teorie... 😕
Najważniejsze to za bardzo się nie załamywać... Kochane jesteście. :kwiatek: Dołączam się do waszego tematu, bo tylko to jest w stanie mnie utrzymać na poziomie normalnej świadomości.
mils, nie ma sprawy. Jak tylko przyjadą z tej kliniki to informuj co i jak.
Ok...
Mika bardzo fajne imię ma ten koń - twój?
no to akurat złe zdjęcie wstawiłaś do takiego porównania 😉 Na pierwszym widać tylko głowę, szyję, kawałek łopatki 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się