Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

savoir jasne. 😉 Pierwszy raz pojadę ten program. 😁 Postaram się o zdjęcia, ale nie wiem czy ktoś będzie chętny do robienia.
Spoko przeróbka. 😁
zdam relację bo madmaddie pewnie się jeszcze tuła do domu  😉

dziś byłyśmy razem na Tattoofest, spotkałyśmy super ludzi (Estończycy i geje [i chyba ktoś jeszcze?]), błąkałyśmy się 4 h po Krakowie bo przeurocza pani nas zmyliła. teraz siedzę z rozpychaczem w uchu [aua!] i przeglądam wizytówki tatuażystów. no i myślę o przyszłorocznej edycji  😜
niemiłek, ooo robisz tunele? Kocham kolce, ale tunele to mnie jakoś szczególnie nie przemawiają... Ile masz dziurek 🙂?
mils dopiero teraz zobaczyłam, że 'zjadłam' w swojej poprzedniej wypowiedzi "brązową odznaką" bo miałaś sie najpierw nią nacieszyć potem myśleć o srebrnej ; p ale mniejsza. ojj na treningu będzie okej, nie przesadzaj ; )
savoir pewnie jak zawsze będzie śmiesznie. 😁
Rany... Muszę powoli zerwać znajomość z kimś, kogo polubiłam. 🙁 Wyszło wiele złych rzeczy i ta znajomość nie wróży nic dobrego... Ale najgorsze jest to, że w związku z pewnymi innymi osobami i sytuacjami, po prostu się owej osoby boję. 🙁 Nienawidzę takich znajomości.
Czytałam kilka stron wcześniej i ludzie, zazdroszczę Wam średnich takich jak 5.0, 5.30 coś, nawet głupiego 4.8... Ja mam 4.65 lub 4.7 (zależnie od tego, czy przemiła pani od polskiego wystawi mi piątkę, w co wątpię - więc raczej 4.65). CO ROKU TAK MAM. Niby wysoko ale do paska brakuje bardzo mało i tak głupio się robi. Chociaż, pamiętam że w podstawówce raz miałam 4.74 i nie miałam paska  😁

Pocieszę Ciebie, ja mam 4.58.
W następnym roku muszę się bardziej przyłożyć... 🙁
Ale nie mam żadnej 3!😀 
Sisisa ano robię. dziurek poza 1 w płatkach (specjalnie dziewicze na tunele!) nie mam, bo nie mam jeszcze 16 a wolę iść jednak do porządnego studia niż kłuć się w domu/u koleżanki  🙄

poza tym debilka ze mnie, zamiast wziąć sobie rozpychacze i 3 mm i 6 mm (docelowo to drugie) wzięłam od razu 6. ała jak boooooooooli!
nie martwcie się, szkolne cieniasy. w szkole 2, w życiu 5 😎
ChingisChan no trój to i ja nie mam, ale mam tyle czwórek że i dwie szóstki niewiele mi dają... a piątek? Może ze... 3?
ankers ja to chyba na odwrót, życiowy nieudacznik jestem, jak to stwierdziła moja babcia, u mnie "Nieszczęście nieszczęściem nieszczęście pogania"  😀
Ja jeszcze przed chwilą wróciłam z IKEI i obkupiłam się w paprotkę o imieniu Stefan, podusię pod tyłek, lampionik i kołderkę 😎.
Buszowałam 15 min w kocykach 💃 ale Mutti żadnego nie kupiła 😁.
Kocyki są fajne 💃.
A zwłaszcza te z IKEI 💃.
ankers cicho! 😁
kodusiowata wiesz że mamy identyczne oceny? 😁 Która jesteś klasa?
ankers pocieszyłaś mnie tym 😀 Mi moją średnią 2 coś podwyższy jedynie 6 z wfu a i tak pewnie nie dużo. Wiecie, że na świadectwie maturalnym będą widnieć piękne 2 z gegry i historii. 😂
ChingisChan kończę 2 gimnazjum. Co do ocen, kwestia fartu, bo ani razu w tym roku na nic się nie nauczyłam, nawet na przedmioty z których mam 6 (angielski i niemiecki). Poszłam na jeden konkurs, na drugi, wygrałam trzeci... i sa szósteczki  😎
Babki od polskiego totalnie nie rozumiem, z ocen wychodzi mi 5.13, wygrałam konkurs ortograficzny, na lekcjach zgłaszam się chyba najbardziej. I grymasi, że na piątkę nie zasłużyłam.  🙄
kodusiowata, moje jedyne 6 w tym roku to angielski i francuski, z polskiego 4 a miałam mieć 6... no cóż sama zawaliłam  :/

szczerze? ZRĄBAŁAM TEN ROK NA MAKSA :|
niemiłek, aa no to szalejesz. Kurde, musi boleć nieźle ;P.
Ja mam aktualnie 2 w prawym i 3 w lewym. Chcę zrobić industriala, ale mam beznadziejną skórę która nie chce się goić i długie włosy, które tego nie ułatwiają 🙁. 
moi rodzice zasłużyli na list gratulacyjny!
jedyny warunek, jaki mi pozostał, to zdobyć wzorowe zachowanie... nie będzie łatwo, jednak.
oj nie.
niemiłek ja chciałam mieć 5 z polskiego ale u nas na piątkę trzeba być światowej klasy poetą, no to nie bardzo się nadaję 😁
Wzorowe zachowanie... ja ze swoimi sześcioma uwagami ledwo załapałam się na bardzo dobre  😀

Do wszystkich małolat zawiedzionych swoimi ocenami w tym roku
W przyszłym będzie lepiej! Musi być  😉
Żegnajcie małolaty, idę na Dni morza. 😅
niemiłek mówiłam weź mniejsze  😁
jeszcze Johnny'ego Depp'a spotkałyśmy
foto z konkursu
niemiłek mówiłam weź mniejsze  😁
jeszcze Johnny'ego Depp'a spotkałyśmy
foto z konkursu

jak mogłam zapomnieć o Johnnym z AGH!

wrzuć gdzieś zdjęcia, chętnie oglądnę  😉
foty jutro, padam na twarz 😉
.
moi rodzice zasłużyli na list gratulacyjny!
jedyny warunek, jaki mi pozostał, to zdobyć wzorowe zachowanie... nie będzie łatwo, jednak.
oj nie.

ja mam nieusprawiedliwione godziny więc nie będzie wzorowego  😁

ale jestem styrana!
nopebow ja też na wz. nie zasługuję ale będą mi musieli podnieść za konkursy i udzielanie się dla szkoły tzn. organizowanie różnych akcji itp.
A wzorowe i średnia powyżej 5.0 daje 180 zł stypendium 1 😉
madmaddie widzę że "jutro" dosłownie  😎

sto lat Hermes!  🥂
niemiłek zdjęcie ucha, please.  :kwiatek:

madmaddie dobre zdjęcia. 😉
niemiłek, dzięki! :kwiatek: 🙂
EwuśCa w Szczecinie jest port, statki i te sprawy i co roku od x lat organizowane są Dni Morza. Muzyka, wesołe miasteczko, żarcie i te sprawy. A fajerwerki były niesamowite. 😜 Udały im się w tym roku.
nopebow nie martw się, ja będę mieć naganne chyba 🏇
Hermes wszystkiego naj stara! 🥂
xxflygirlxx, jaka stara, jaka stara? 😁 DZIĘKUJĘ :kwiatek: Ja wczoraj świętowałam urodziny i ledwo żyję 😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się