No i nie weszło sorki że pisze pod postem ale zaraz muszę lecieć 🙁 Tylko się nie denerwujcie plis, może teraz mi się uda wkleić a jak nie to napiszcie mi jak trzeba.
ChingisChan ja już dziś od babci dostałam słodycze 💘... a od rodziców nie mam pojęcia 👀... ale wiem że są mi winni prezent gwiazdkowy 😁 [ miały być termobuty ] i prezent urodzinowy 😜 [ miało być siodło lub sztyblety, kupili sztyblety ale okazały się za małe, próbujemy je sprzedać i polują na nowe ]... więc jeśli o rodziców to hmm... poczekam a zobaczę. na resztę rodziny raczej nie mam co liczyć... 🙄 😉 daliasta ja też mam teraz same kartkówki i sprawdziany 🤬
Kastorra zlituj się, jak ten królik ma chodzić z takimi pazurami? jeszcze trochę i wykrzywisz mu łapy. Jak można dopuścić do takiego stanu. 😵 Arroch zdrowia dla Ciebie i koniura. :kwiatek:
ChingisChan nie martwię się o prezenty, bo kij z tym, chodzi mi o to, że ostatnio jestem traktowana [ przynajmniej z rodziny od strony taty ] jak obca, do której można się odezwać by wyciągnąć jakieś informacje lub powrzucać na nią i "jej" drugą część rodziny... myślałam że w święta im przejdzie ale dalej wszystko się ciągnie... już tracę orientacje, bo nie odzywali się do mnie, nagle kilka dni przed moim bierzmowaniem odezwali się żeby mi nawrzucać i dziś się znów do mnie odezwali... wybaczcie ale zaczynam się gubić... 👀
Kastorra błagam obetnij królikowi te pazurki! No i po drugie to czy on na tych zdjęciach coś je czy ma takie zaniedbane zęby? To mnie też martwi. No u mnie dzień dziecka będzie polegał pewnie na wypadzie do kina i do stajni. a raczej na pewno. ale stajnia to tylko zdjęcia porobić i rozglądnąć się za wakacjami ; ) nie narzekam. tajfunowaa jak tyle się teraz nazbierał oto co teraz konik ? 🏇
savoir konik jest, no chyba że kolejny😀 szczerze to proponowałam ale rodzice krzywo na mnie patrzą za każdym razem gdy coś wspominam... zresztą teraz nie mogę jeździć i nie mają kasy żeby wyrzucać na każdą moją zachciankę... a szkoda... 😁
to jak konik jest. no to kurde, do pionu rodziców z siodłem chociażby albo jakimś czaprakiem ... ANKY ? 😍 w końc udzień dziecka niemiłek nie smutaj 😉 nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. pamiętaj humor ZAWSZE pocieszają konie 😉 ;*
niemiłek związanego z Marsami ? trochę nie ogarnęłam. w taki upał to rzeczywiście nie jest za przyjemna jazda. aż po tym, że dziś jeździłaś w 30stopniach to aż zachciało mi się pławienia koni 🙄