Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Arroch, naciol.
Zadowolenia z życia, wspaniałych ludzi wokół i spełnienia marzeń!
Arrochowi również zdrowia dla konika oczywiście  :kwiatek:
Też się dołączam do życzonek! Najlepszego!
;\|\ ~\
(--,\\\=~\
-(--,\\\==~\-----------.-----;/:.._,//
--(--,\\\==~`\--------~-=~-;/--|\;/J,
---(--,\\\((```==.----~'`~/-------a-|
------(-,.\\('('(`\\.--'=..~|;--~--\_.--\
--------(,--(,(,(,'\\.-~',,=|;------\\__.😉
----------(,-(-,(,(,;\\-~=/--------\
----------(,-/-(.(.(,;\\,/----------)
-----------(,--/,;,;,;,\\---------./_____.
--------------(==,-;-'`;'---------/_,__..\
-----,.~~_,__.~'--------------------`\_`.\
----(='~-_,~~/--------,_______,!,___~\
---(-/~(-----|---------\---,_~---------|.)-/_|
---(~/((\----)\._,------|~'---------~,/./
-----\\))))--/---./~.---|-------------,\_\;
-,__/////--/---/----)/
--'===~'---|--|----(,-(.
-----------/./--------\.\
---------_/./---------\_\
--------/_!/----------)_\.-.

A poza tym chcecie zdjęć mojego królika? (ale będą za jakieś 30 min bo musze je zrobić...)
[img]http://[/img]
Dobra nie wiem czy mi wyjdzie wklejenie bo pierwszy raz wklejam  🤔
No i nie weszło sorki że pisze pod postem ale zaraz muszę lecieć  🙁
Tylko się nie denerwujcie plis, może teraz mi się uda wkleić a jak nie to napiszcie mi jak trzeba.

Kastorrra Edytuj posty!! 🤬

Ps. Piękny!!! 😍
Kasorrra nie pisz posta pod postem, a już na pewno nie trzy pod rząd.
no i zaczął się niewdzięczny okres nicnierobienia w szkole. strata czasu :/.

ale "grozi" mi 5.0  😎
Katorrra, ale pazurki mogłabyś mu skrócić.
ankers, ja w najlepszym wypadku 4,3  😉
Arroch najlepszego  :kwiatek:
Kastorrra twój zwierzaczek ma strasznie duże oczy 😀
Co dostajecie na dzień dziecka?
Ja chyba znowu wracam do bojownika 😎.

ale "grozi" mi 5.0  😎

My mamy codziennie jakiś sprawdzian teraz. Masz fajnie. Ciesz się.  🤬
ChingisChan ja już dziś od babci dostałam słodycze 💘... a od rodziców nie mam pojęcia 👀... ale wiem że są mi winni prezent gwiazdkowy 😁 [ miały być termobuty ] i prezent urodzinowy  😜 [ miało być siodło lub sztyblety, kupili sztyblety ale okazały się za małe, próbujemy je sprzedać i polują na nowe ]... więc jeśli o rodziców to hmm... poczekam a zobaczę. na resztę rodziny raczej nie mam co liczyć... 🙄 😉
daliasta ja też mam teraz same kartkówki i sprawdziany 🤬
tajfunowa nie martw się :przytul: ja prezentu od mojej matki chrzestnej nie dostałam hmm... od 7 lat? Ani gwiazdkowego. Ani nawet życzeń.
Kastorra zlituj się, jak ten królik ma chodzić z takimi pazurami? jeszcze trochę i wykrzywisz mu łapy. Jak można dopuścić do takiego stanu. 😵
Arroch zdrowia dla Ciebie i koniura.  :kwiatek:
ChingisChan nie martwię się o prezenty, bo kij z tym, chodzi mi o to, że ostatnio jestem traktowana [ przynajmniej z rodziny od strony taty ] jak obca, do której można się odezwać by wyciągnąć jakieś informacje lub powrzucać na nią i "jej" drugą część rodziny... myślałam że w święta im przejdzie ale dalej wszystko się ciągnie... już tracę orientacje, bo nie odzywali się do mnie, nagle kilka dni przed moim bierzmowaniem odezwali się żeby mi nawrzucać i dziś się znów do mnie odezwali... wybaczcie ale zaczynam się gubić... 👀
Kastorra czy mnie oczy nie mylą czy to ząbki wystają z pyszczka? Błagam, powiedz, że mam omamy. 🤔
Kastorra błagam obetnij królikowi te pazurki! No i po drugie to czy on na tych zdjęciach coś je czy ma takie zaniedbane zęby? To mnie też martwi.
No u mnie dzień dziecka będzie polegał pewnie na wypadzie do kina i do stajni. a raczej na pewno. ale stajnia to tylko zdjęcia porobić i rozglądnąć się za wakacjami ; ) nie narzekam.
tajfunowaa jak tyle się teraz nazbierał oto co teraz konik ?  🏇

ale "grozi" mi 5.0  😎

u mnie nie ma nauczycieli już więc też pewnie będzie 5.0, oby... nie żeby w zeszłym było 5.5  🙄

tajfunowa nie martw się :przytul: ja prezentu od mojej matki chrzestnej nie dostałam hmm... od 7 lat? Ani gwiazdkowego. Ani nawet życzeń.

ehs, ja też, chociażby życzeń  🙁

Kastorra zlituj się, jak ten królik ma chodzić z takimi pazurami? jeszcze trochę i wykrzywisz mu łapy. Jak można dopuścić do takiego stanu. 😵

[b]Kastorra czy mnie oczy nie mylą czy to ząbki wystają z pyszczka? Błagam, powiedz, że mam omamy. 🤔

aż specjalnie posty odsłoniłam... BOŻE, ALE MASAKRA!  🤔
savoir konik jest, no chyba że kolejny😀 szczerze to proponowałam ale rodzice krzywo na mnie patrzą za każdym razem gdy coś wspominam... zresztą teraz nie mogę jeździć i nie mają kasy żeby wyrzucać na każdą moją zachciankę... a szkoda... 😁
to jak konik jest. no to kurde, do pionu rodziców z siodłem chociażby albo jakimś czaprakiem ... ANKY ?  😍 w końc udzień dziecka
niemiłek nie smutaj 😉 nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. pamiętaj humor ZAWSZE pocieszają konie 😉 ;*
Zasypię was zdjęciami, ok? 😀

I na koniec Haksley straszy 😁
niemiłek nie smutaj 😉 nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. pamiętaj humor ZAWSZE pocieszają konie 😉 ;*

no ja nie wiem czy zawsze, właśnie miałam trening a na polu jest jakieś 30 stopni - UMIERAM  😵

ale nijak nie smutam bo moje nazwisko znalazło się w pewnym wideo ściśle związanym z Marsami  💃
ChingisChan fajne zdjęcia  😉
dobra lecę się uczyć 😁  🤔wirek: i robić plakaty [ część dalszą ! ] 😵
miłego jutrzejszego dnia Dzieciucha ! 🙂
niemiłek związanego z Marsami ? trochę nie ogarnęłam.
w taki upał to rzeczywiście nie jest za przyjemna jazda.
aż po tym, że dziś jeździłaś w 30stopniach to aż zachciało mi się pławienia koni 🙄
savoir, związanego z zespołem 30 Seconds To Mars, jakbyś była tu trochę dłużej wiedziałabyś o co cho  😁
wybacz :c  👍 no to w takim razie pozazdrościć tylko tego ścisłego zwiazania z Marsami 😉
Ojoj, a skąd Wy wiecie, że ja mam dzisiaj urodziny?  😁

Dziękuję pięknie! Bardzo mnie zaskoczyłyście  😜
ja nowa, nie wiedziałam ale i tak najlepszego ; )
Arroch, no przecież takie rzeczy się czuje!

z fejsbuka  :<
Arroch, życzenia złożę Ci osobiście niedługo, więc na razie tylko "wszystkiego najlepszego" 😉
Mamy już prezent 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się