Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Brr, właśnie wróciłam. Ledwo chodzę. 🤔 Ale na początek byliśmy na kutrze i łowiliśmy skorupiaki 😜 potem do oceanarium, gdzie gapiłam się na moje axolotle 💘. I na koniec spacer brzegiem morza. Sprytnie nogawki skarpetki wsunęłam do butów a buty przywiązałam do plecaka i sobie brodziłam w morzu 😁. I tak przeszłam z klasą prawie 3km! 😵
witajcie małolaty ! 🙂
właśnie,zapomniałam wam powiedzieć, że zdałam odznakę [ brązową] , w końcu :P , a w sobote jadę na zawody do Gliszcza. Będzie ktoś może ?  🤔
Chwilka trochę mi zajęła, no ale mam. 😀

xxflygirlxx na drugim zdjęciu twój królik ma fajny pyszczek.  😁
daliasta tylko na drugim? 🤬 😁
na innych tak dobrze nie widać. A na tym drugim tak fajnie ułożył 'buzie', jeżeli rozumiesz mój tok rozumowania.  😁
Rozumiem. Ona cały czas ma tak ułożoną. 😀

xxflygirlxx
  fantastyczna jest  😍

Właśnie zaczął się najgorszy tydzień w moim szkolnym życiu, jutro piszemy chemię, biologię, wok  🤔wirek:  w środę fizykę i geografię, w czwartek francuski i historię a w piątek 2 godzinny sprawdzian z polskiego... KOCHAM TO  😵
nopebow ja też tak chcę... ja uczestniczyłam w 4 konkursach w tym jednym ogólnopolskim i doszłam do półfinału, mam 4 za sprawdzian i 4 piątki za zaliczenia i mówi że nie może mi postawić 6 a że już nie ma czasu na poprawienie sprawdzianu gdzie dostałam 4... 🤬
xxflygirlxx urocze ma uszy i pysio 🙂
xxflygirlxx, aaaaaaa Baja  😍

brawo ja, od czwartku nie miałam czasu żeby wsiąść na konia  😵
No, jest cudowna. 💘
Macie jeszcze takie:

Jeszcze przed zachodem słońca będzie na balkonie, to może też parę fot będzie, jak się łaskawa Królewna ruszy. 😉
Wrrrr, mam już dość! Mama kupiła mi nowe meble do pokoju, bo moje stare zaczęły się rozlatywać😁 i dzisiaj wnoszenie-znoszenie,przesuwanie, aaaaa, maaaam dość, wymięka mi kręgosłup! 🙁
jest ktoś dobry z niemieckiego ? potrzebuję 15 zdań o ekologii w Polsce, błagam, sprawa pilna, jakby ktoś mógł to proszę na PW  😍
zalcia gratulacje i powodzenia!
flygirl jaki słodziak! 😜
mils dziękuję  :kwiatek:
zalcia ja mam egzamin prawie równiuteńko miesiąc po mojej rocznicy. 😁 Bez 1 dnia.
pierwszy raz od kilku tygodni przez jeden dzień nie było mnie w stajni. Czuje się dziwnie!  😁
Chyba nie dam rady iść jutro do szkoły...
Właśnie zrobiłam gif na avka z billiem (robiłam kilka godzin) a teraz boje się, że jak wstawię to ktoś podkosi  👍
Wzięła mnie faza na dokształcanie się. 🤣 A jako że nad sobą i moimi umiejętnościami pracuję już z trenerką, to tym razem zajęłam się... sprzętem. 😁
Aaa, muszę iść do szkoły... 🤔
A ja dziś nie idę  😎 Mam tylko 2 lekcje z czego jedna babka już założyła, że nas nie będzie i wszystko przełożyła  🙂
ja też w domu, jedna lekcja odwołana więc 3/5 lekcji to zastępstwa...
ja też dziś się obijam (przyanjmniej 1 dzień bez szkoły)  :kwiatek:
Ja skończyłam lekcje o 11 😅 a jutro nie idę 😀 Dzisiaj jadę do koleżanki na noc i będziemy świętować moje urodziny 😀
O... To wszystkiego najlepszego  :kwiatek:
meganhorse(()), urodziny mam dopiero 12 czerwca 😁 ale już świętuję, bo potem będę w szpitalu :P
Ale dzięki 🙂
ale dziś świętuje naciol i Arroch! sto lat laski  😅
naciol, Arroch, 1000 lat :kwiatek:

Arroch, zdrowia dla koniucha 🙂
hahah  😅 dobra to już były życzenia na zapas  😂
Dołączam się do życzeń dla dziwczyn  😀 100 LaT ;p
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się