Brr, właśnie wróciłam. Ledwo chodzę. 🤔 Ale na początek byliśmy na kutrze i łowiliśmy skorupiaki 😜 potem do oceanarium, gdzie gapiłam się na moje axolotle 💘. I na koniec spacer brzegiem morza. Sprytnie nogawki skarpetki wsunęłam do butów a buty przywiązałam do plecaka i sobie brodziłam w morzu 😁. I tak przeszłam z klasą prawie 3km! 😵
witajcie małolaty ! 🙂 właśnie,zapomniałam wam powiedzieć, że zdałam odznakę [ brązową] , w końcu :P , a w sobote jadę na zawody do Gliszcza. Będzie ktoś może ? 🤔
Właśnie zaczął się najgorszy tydzień w moim szkolnym życiu, jutro piszemy chemię, biologię, wok 🤔wirek: w środę fizykę i geografię, w czwartek francuski i historię a w piątek 2 godzinny sprawdzian z polskiego... KOCHAM TO 😵
nopebow ja też tak chcę... ja uczestniczyłam w 4 konkursach w tym jednym ogólnopolskim i doszłam do półfinału, mam 4 za sprawdzian i 4 piątki za zaliczenia i mówi że nie może mi postawić 6 a że już nie ma czasu na poprawienie sprawdzianu gdzie dostałam 4... 🤬 xxflygirlxx urocze ma uszy i pysio 🙂
No, jest cudowna. 💘 Macie jeszcze takie: Jeszcze przed zachodem słońca będzie na balkonie, to może też parę fot będzie, jak się łaskawa Królewna ruszy. 😉
Wrrrr, mam już dość! Mama kupiła mi nowe meble do pokoju, bo moje stare zaczęły się rozlatywać😁 i dzisiaj wnoszenie-znoszenie,przesuwanie, aaaaa, maaaam dość, wymięka mi kręgosłup! 🙁