Pamiętam jak na zielonej szkole w krakowie na stacji benzynowej wpadłam do sklepu jeździeckiego koło stacji i kupiłam tam Czarnej takie batonu Likita co się łamało jak czekoladę. 😎
ale dałam dziś plamę. Zapomniałam o dniu matki. :/ Nie wysłałam ani smsa, w domu miałam złożyć od razu wieczorem życzenia i zapomniałam. Dopiero gdy sama mama walnęła na mnie focha mi się przypomniało. 😵
Przez chwilę pomyślałam, że Heels to może być Prestige, ale i tak jestem w szoku. 😁
Hmm, pytanie do "likitowców" (są tu tacy prócz Arroch? :hihi🙂 Czy likity można zawiesić na sznurku? Jeden koń w stajni ma takiego likita i właściwie dawać 100zł za kawałek plastiku na sznurku?
Nienawidzę jeździectwa!! Tak się w to wkręciłam że teraz nie mogę bez tego żyć a nikt mnie nie chce bym jeździła. 😕 Jeżdżę 3 lata a nic nie umiem. Boję się wsiadać na nieznane mi konie na przestępowanie. Jestem do niczego. 😕 😕
Ja nie chcę być najgorsza. Ponieważ w niczym nie jestem dobra. 😕
Kawecan też mam coś takiego. Ale wiesz, postanowiłam, że nie dam się pokonać i... Poszłam luzakować do stajni, gdzie stoją prywatne konie (często sportowe), właściciele mają umiejętności, które sięgają nieba... A ja ze swoim niecałym rokiem, klepania tyłka w tragicznych warunkach, z moim totalnym, książkowym samouctwem uparłam się, że dam radę. Teraz jestem zadowolona, że pokonałam własne słabości i wstyd (?). Bądź dzielna i uwierz w swoje możliwości. Pokaż wszystkim, że nie da się nas pokonać. 🙂 Swoją drogą, jutro może uda mi się namówić fotografa na robienie zdjęć. 😅
po wymianie kilku PW z tym uzytkownikiem wiedzialam ze cos jest nie tak, zionela hipokryzja i lizodupstwo, gubienie sie w zeznaniach i brak wyczuwania sarkazmu. tak wiec ja od razu wcisnelam magiczny przycisk, ale skoro wam sie tak dobrze gadalo... 😎
btw to jest chyba kolega mils w realu, czy na zywo tez jest takim kretaczem i oszustem? glupie pytanie, skoro jest tutaj jest i tam. ale moze ma jakies zaburzenia osobowosci? roz... czworzenie jazni? 😁
Kawecan też mam coś takiego. Ale wiesz, postanowiłam, że nie dam się pokonać i... Poszłam luzakować do stajni, gdzie stoją prywatne konie (często sportowe), właściciele mają umiejętności, które sięgają nieba... A ja ze swoim niecałym rokiem, klepania tyłka w tragicznych warunkach, z moim totalnym, książkowym samouctwem uparłam się, że dam radę. Teraz jestem zadowolona, że pokonałam własne słabości i wstyd (?). Bądź dzielna i uwierz w swoje możliwości. Pokaż wszystkim, że nie da się nas pokonać. 🙂 Swoją drogą, jutro może uda mi się namówić fotografa na robienie zdjęć. 😅
Ale ja się już naprawdę czuję zdołowana takim że tak powiem "Luzakowaniem". A moje umiejętności w ogóle nie rosną. Kiedyś umiałam zagalopować, a teraz nie umiem. Boję się strasznie. 😕
Małolaty wstawać 😅! Ja dziś do atlantyka i żadnego 140cm nie będę skakać! Coś ze mną nie tak wcześniej się nie bałam a teraz jakoś tak się dziwnie boję... A dziecku p. Oli wychodzi 2 ząbek..🙂 W srode głupek chciał mnie zwalić ale sie nie dałam, i w szeregu okser 135cm odmawiał albo hamował i ze stój..;(
Nieciekawie. Chora, a jutro mam jechać na zawody podbijać świat. Ekstra. I jeszcze natchneła mnie melancholia do oglądania filmików różnych zdolnych dzieci. Masakra.
Haha, Mam talent, zdolne 9-15 latki które mają talent do wsyzstkiego, umieją śpiewać, nie mają dźwięku w gardle tłuczącego szkła. Filmiki na ju tab, na których widać jedność konia z jeźdzcem. Nigdy tego nie dostąpię, gdyż i ponieważ moją genialną rolą jest pojeździć sobie, a póxniej dowiedzieć się że jest się marnym człowiekiem. Albo pojeździć, dostąpić zaszczytu zwrócenia uwagi konia na mnie, a następnego dnia męczyć się bo 'szkółka' się produkuje na moim pro szport koniu. Już nic nie wspomnę o filmikach z zawodów rangi światowej. Dopadła mnie depresja. w taki pięknie prymitywnie słoneczny dzień. Cudownie.
AtlantykowaPanno czy mogłabyś ogarnąć trochę swoje posty? Czytać się nie da! Ani ładu, ani składu! 🤬 Może i się czepiam, ale kiedy publikujemy już swoje posty, to przynajmniej ogarnijmy je ponownie wzrokiem, zanim wyślemy. 😉
Owszem. Dziś WRESZCIE jeździłam na koniu 😍 po prawie roku przerwy 🏇 Już czuje jak mnie wszystko boli, a co będzie jutro... Właśnie, jutro pojadę do stajni rozjeździć zakwasy 😁
Małolaty!Pomocy! Właśnie dostałam e-maila od pani z Elite Horse (jeśli pamiętacie te nauszniki co wam pokazywałam) i wszystko ok. Kokardka i sznur będą lawendowe, ale muszę wybrać inny kolor lamówki. I tu mam dylemat: czy wybrać kremową lamówkę czy granatową? 🤔 Tak żeby pasowały do niciaka navy. Jezu jak to głupio brzmi 😡...