fin, ja zabiłam w taki sposób 3 telefony 😵 [s]Mogę z czystym sumieniem polecić Nokię X6! Żyje,ma się bardzo dobrze,leciała już z różnych wysokości, na różne podłoża, zalałam ją piciem, nie za bardzo szanuję telefony...I ŻYJE! Jak na telefon dotykowy spisuje się wzorowo od niecałego roku 🙂 [/s]
Właśnie do mnie dotarło... Że mogłabym tarzać się w końskim gównie i wybierać z niego niestrawione ziarnka owsa (wiem, dziwne porównanie. 😁 ), ale jeśli tylko robiłabym to w stajni, byłoby super. 🙂 I ot tak jestem z tego powodu zadowolona. 😀
Arroch hehe, cwaniaki z was. 🙂 Mój plan się nie udał niestety. Babka od polaka miała zbierać zeszyty i pytać z ustnego opowiadania z cytatami z książki. Nie miałam ani prac domowych, ani nie umiałam na odpowiedź, więc postanowiłam napisać zaległą fizykę na polskim dzisiaj (miałam pisać jutro). I co? Nie było dziennika, babka odpytywanie przełożyła na jutro, a fizykę zawaliłam. :/
Odnośnie telefonów, to słyszałam że najczęstszym sposobem niszczenia ich jest właśnie topienie w kiblu 🙄
ja nigdy nie utopiłam telefonu w kiblu ale za to w pralce 😡 😀 bo o moim wcześniejszym telefonie kiedyś zapomniałam i wrzucając spodnie do pralki nie sprawdziłam kieszeni... no i prał się 1h ... po jakiś 30 minutach prania zorientowałam się że nie mogę znaleźć telefonu więc poprosiłam o telefon taty i zadzwoniłam do siebie... nagle słyszę wibracje i melodyjkę z łazienki ja wchodzę, szukam nie ma, zaglądam do pralki i go widzę jak dzwoni pod wodą i wypuszcza bąbelki 😀 niestety pralki nie dało się go wcześniej wydobyć ponieważ moja pralka jest tak skonstruowana, że jak już się wciśnie "start" to drzwi się zamykają a potem otwieraja jak się pranie skończy... więc po tej 1 h wyjęłam mój dzielny telefon i wiecie co ? tylko aparat mi nie działał... wszystko inne działało... 😂
oczywiście, ja jestem bardzo grzeczną córeczką 😁 oprócz prezentu związanego z Dniem Matki moja mama dostała do zapłacenia mój mandat... bo kanary mi przypomniały, że moja przejazdówka jest od 6 dni nieważna 😵 ale mandacik jej na szczęście humoru nie popsuł aż tak bardzo 😀
Mnie też ostatnio złapały kanary, ale gościu się ulitował i kazał mi zapłacić cztery dychy, a że moja koleżanka mi pożyczyła to moja mama nic o tym nie wie.
O tu macie. Cytat: ninevet Maj 25, 2011, 21:23:18 Cytat: _kate Maj 25, 2011, 21😲7😲6 w ogłoszeniach regulaminowo są 2 posty zdjęcia na przedmiot. jak ktoś ma dużo przedmiotów, to ma dużo zdjęć icon_rolleyes ale każdy chce zobaczyć, co kupuje.
dokładnie. Bzdura i szukanie dziury w całym, chcemy zabłysnąć na Volcie ? wink
zwlaszcza, ze uzytkowniczka ma 5 dniowy staz. i tak mnie to troche zaciekawilo. i tak sobie cos sprawdzilam. i w profilu jest krakow, a w hoscie olsztyn... tak sie troszke zdziwilam, wiec kliknelam sobie jeszcze i okazuje sie, ze to nasz ukochany konstantynopol/goldenhorse/chocopetrol duży uśmiech