Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Odnośnie telefonów, to słyszałam że najczęstszym sposobem niszczenia ich jest właśnie topienie w kiblu 🙄
fin, ja zabiłam w taki sposób 3 telefony 😵
[s]Mogę z czystym sumieniem polecić Nokię X6! Żyje,ma się bardzo dobrze,leciała już z różnych wysokości, na różne podłoża, zalałam ją piciem, nie za bardzo szanuję telefony...I ŻYJE!  Jak na telefon dotykowy spisuje się wzorowo od niecałego roku 🙂
[/s]

edit: pomyliłam wątki...  😡
Odnośnie telefonów, to słyszałam że najczęstszym sposobem niszczenia ich jest właśnie topienie w kiblu 🙄

hahaha serio?  😁 Dobrze wiedzieć :] Dzisiaj Soreczka zachwalała biol-chemy w Waszej szkole 😉
ja jedynie telefon wyprałam raz i raz wylądował w głębokiej kałuży. Ale utopiłam chyba z 5 szczoteczek do zębów w kiblu  :/
Ja jakoś nigdy nic nie utopiłam, nigdy nic mi do kibla nie wpadło. 🙂
Ja czasem potrafię zamoczyć w kiblu całą rolkę papieru. 
Właśnie do mnie dotarło... Że mogłabym tarzać się w końskim gównie i wybierać z niego niestrawione ziarnka owsa (wiem, dziwne porównanie. 😁 ), ale jeśli tylko robiłabym to w stajni, byłoby super. 🙂 I ot tak jestem z tego powodu zadowolona. 😀
Małolaty na 2 stronę spadły  🤬

Filmik z życzeniami poskutkował, pytania nie było  😁 Ale za to jutro 4 polskie  😜
Arroch hehe, cwaniaki z was. 🙂
Mój plan się nie udał niestety. Babka od polaka miała zbierać zeszyty i pytać z ustnego opowiadania z cytatami z książki. Nie miałam ani prac domowych, ani nie umiałam na odpowiedź, więc postanowiłam napisać zaległą fizykę na polskim dzisiaj (miałam pisać jutro). I co? Nie było dziennika, babka odpytywanie przełożyła na jutro, a fizykę zawaliłam. :/

ja nigdy nie utopiłam telefonu w kiblu ale za to w pralce  😡 😀 bo o moim wcześniejszym telefonie kiedyś zapomniałam i wrzucając spodnie do pralki nie sprawdziłam kieszeni... no i prał się 1h ... po jakiś 30 minutach prania zorientowałam się że nie mogę znaleźć telefonu więc poprosiłam o telefon taty i zadzwoniłam do siebie... nagle słyszę wibracje i melodyjkę z łazienki ja wchodzę, szukam nie ma, zaglądam do pralki i go widzę jak dzwoni pod wodą i wypuszcza bąbelki 😀 niestety pralki nie dało się go wcześniej wydobyć ponieważ moja pralka jest tak skonstruowana, że jak już się wciśnie "start" to drzwi się zamykają a potem otwieraja jak się pranie skończy... więc po tej 1 h wyjęłam mój dzielny telefon i wiecie co ? tylko aparat mi nie działał... wszystko inne działało...  😂
Małolaty zrobiłam przemeblowanie w pokoju i padam na twarz 😵.
Jej, uwielbiam płakać.
mils przestań! Bo sobie rwę włosy z głowy!
mils co jest fajnego w płakaniu?
ChCh jeden powód znasz, ale drugim... Są piosenki z "Króla Lwa". 🙂 Gdzie się podziały te bajki?
Wspaniała to był sarkazm.
Złożyłyście mamie życzenia, dałyście prezent?

Ja mojej zaśpiewałam Hallelujah🙂
I sie popłakała
Złożyłyście mamie życzenia, dałyście prezent?

oczywiście, ja jestem bardzo grzeczną córeczką 😁
oprócz prezentu związanego z Dniem Matki moja mama dostała do zapłacenia mój mandat... bo kanary mi przypomniały, że moja przejazdówka jest od 6 dni nieważna 😵 ale mandacik jej na szczęście humoru nie popsuł aż tak bardzo 😀
Mnie też ostatnio złapały kanary, ale gościu się ulitował i kazał mi zapłacić cztery dychy, a że moja koleżanka mi pożyczyła to moja mama nic o tym nie wie.
A wiecie, że Heels to kolejna odsłona goldenhorse/konstantynopola? 😂 😂
Małolaty! Czuję się trochę lepiej i uwaga, uwaga, płakałam dzisiaj w szkole....

ze śmiechu 🙂
To dzięki dwóm osobom, które będę po piętach całować 🙂
Małolaty na 2 stronę spadły  🤬

Filmik z życzeniami poskutkował, pytania nie było  😁 Ale za to jutro 4 polskie  😜

Jaaa. jak fajnie  😜  😍
Ja nie mam przez cały tydzień  😵  👿

Maj/czerwiec to najgorszy miesiąc szkolny  😫
Właśnie Małolaty jak tam tróje? Są czy ni ma?
xxflygirlxx co? 😲 No nie, a już chciałam mieć to za sobą... :/
To już wiemy czemu pisała raz tak a raz tak (chodzi o r. męski i r. żeński) 😂.
A wiecie, że Heels to kolejna odsłona goldenhorse/konstantynopola? 😂 😂

Wiedziałam, że jest z nim coś nie tak  😁
Zuza, mam małe pytanie... Co chciałabyś dostać na urodziny ;P?
MAM APARAT W KOŃCU! 😅 😅

mils, Arroch, Chingis no, masakra, ale sam/a gubiła się czasem w zeznaniach 😁
No i gdzie się podział/a teraz Hells? 😁 Może coś nam wyjaśni?
Ale też coś czułam że w tych całych randkach było coś sztucznego. 😁
xxflygirlxx skąd ty to w ogóle wiesz? 🙂 Ktoś zgłaszał czy co?
O tu macie.
Cytat: ninevet Maj 25, 2011, 21:23:18
Cytat: _kate Maj 25, 2011, 21😲7😲6
w ogłoszeniach regulaminowo są 2 posty zdjęcia na przedmiot. jak ktoś ma dużo przedmiotów, to ma dużo zdjęć  icon_rolleyes ale każdy chce zobaczyć, co kupuje.

dokładnie. Bzdura i szukanie dziury w całym, chcemy zabłysnąć na Volcie ? wink

zwlaszcza, ze uzytkowniczka ma 5 dniowy staz. i tak mnie to troche zaciekawilo. i tak sobie cos sprawdzilam. i w profilu jest krakow, a w hoscie olsztyn... tak sie troszke zdziwilam, wiec kliknelam sobie jeszcze i okazuje sie, ze to nasz ukochany konstantynopol/goldenhorse/chocopetrol duży uśmiech

katija pisała. 😉
Zuza, mam małe pytanie... Co chciałabyś dostać na urodziny ;P?

Miałam jeden pomysł i już go teamowi z Bon sprzedałam, teraz kompletnie nie wiem... kup wkłady do Likita Badziowi albo coś  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się