Może mi któraś zz was objaśnić o co chodzi w sformułowaniu " Idź Sij Suty!" . Dziś moje dwie uczennice podczas kłótni i wyzywania się od D , K użyły tego hasła. Co to oznacza?
Jestem na praktykach w gimnazjum jako nauczycielka angielskiego w Warszawie...i no właśnie. Byłam ciekawa co to oznacza ze tak powiem...Niby rocznik 85 jestem , ale takiego przeskoku kulturowego się nie spodziewałam
asds ja też bym się nie spodziewała... chociaż jestem młodsza sama nie znałam takiego sformułowania 😜 Heels ja niestety nie mogę tego lekceważyć bo inaczej siądą mi plecy...
Heels kupuję. 😉 Koszula może być na styk, ale za taką cenę to najwyżej powiem sobie trudno. Frak... Zmierzyłam się i (o ile dobrze to zrobiłam. 😁 ) chyba wezmę. 🙂 tajfunowaa co zrobiłaś, dlaczego?
Ale miałam dzień 😜 Pomijając, że miałam dzisiaj 3x chemię 2x biologię plus WOK, to dostałam 4 z odpowiedzi z chemii, co jest naprawdę wyczynem u naszej Sorki, która ma 3 stopniową skalę ocen 💃 potem kart. z bio, która okazała się banalna 😜 a potem olałam WOK i pobiegłam do sklepu ze sprzętem med. po gips dla mojego konia, znalezienie odpowiedniego rozmiaru zajęło Pani sprzedawczyni jakieś 30 min... 😁 i pytała czy będziemy słonia taką ilością gipsować 😁 Na klinikach okazało się, że jest wizytacja komisji z UE i było dość zabawnie :] A Badylek był niedobrym konikiem i niestety był gipsowany na jaśku, ale nie było innego wyjścia, strasznie się rzucał :/