mils, ech to nie znam. Kojarzysz ludków z Braniewa?😁 Wprawdzie już jestem pełnopletnia, ale nie lubię przychodzić do domu napita jak dzwonek. Po prostu źle się czuje jak rodzice na to patrza
Heels posłuchaj sobie Grechuty. Serio mówię. Życie to taka mega polska droga - jak przejedziesz przez dziury, to następnym razem je ominiesz. I nie będziesz wspominała ile było tych dziur i jakie, tylko z podniesioną głową, nowym Mercedesem pojedziesz dalej. 🙂 trupka nie wiem, może. Po nazwiskach? 😁
Heels nie szydzę na prawdę! Po prostu mnie zaciekawiło, jakie wrażenia 😉 Ja jestem 'bezużywkowa' więc mnie to zainteresowało. ehe jasne, miss świata jestem - szkoda że nikt tego nie widzi. 😂
xxflygirlxx, tak tak coś o tym wiem 😁 Mi ostatnio mama rozstawiła butelki które poznajdowała w pokoju. DLaczego?Bo dzien wczesniej wróciłam prawie na czworaka i było pewne że bede miałą rano kaca, a na widok butelek(wszedzie!) było jeszcze gorzej.Kochana mamusia 😁 mils możesz cisnąc 😀
trupka to była prośba do ciebie, żebyś mi po nazwiskach wymieniła? 😁 Wiecie co? Takie wieczory lubię najbardziej. Bo wszystkie gadamy tak jakbyśmy była trochę pijane albo na haju i jest super. 🙂
pippi, mam koleżankę która jest już zamężna,a ma 18 lat.Pytałam 😀laczego? to odpowiedziała że lepiej wcześniej niż później. W sumei są szczęśliwi. mils ostręga? xxflygirlxx kto to mówi, babo 🤬 Heels to zabrzmiało jakby flygirl miała być przykładem homoseksualistki 😀 Ale znam, szanuje i nie mam z tym problemów 🏇