Wiem co czujecie płaskocycki 🤣 Ja na wakacje to hmmm... trzy obozy i stajnia. Jutro nie idę do szkoły bo do kliniki z Kastorkiem jadę 😎 Ciekawe jakie wyjdą badania. Boję się bo jeżeli będą negatywne to go sprzedają 😵
mils - mi się tam ogółem nie podoba... Nie lubię jeździć na obozy jakieś dziewczynki wytykają mi najmniejszy błąd - trener to co innego, ale takie gówniary, nie do pomyślenia. :/
mils, u mnie była straszna burza z piątku na sobotę, a dokładniej w sobotę po 1 w nocy. Pies zaczął jak opętany szczekać jakby kogoś widział 🤔 strasznie grzmiała i błyskało+ deszcz Ja pierwszy raz się wystraszyłam burzy i spałam z mamą i ojczymem 😁
mils, też kocham burzę, ale ta jednak przeszła sama siebie 😁 ja w te wakacje co były w taką dosyć mocną burzę rowerem jechałam, promenadą przy jeziorze 😁 babcia to chyba wtedy tyle ile różańców miała w domu to tyle odmówiła xD
u mnie cieplutko teraz 😀 nie pada, nie grzmi. A teraz oglądam X factor. Boże, wchodzę do naszego kącika, a wy tu ciągle o cyckach 😁 ja mam B xD i je lubię 🤣
A moja babcia (od strony mamy) otula mnie kocykiem i produkuje cieplutkie kakałko 💘 A ta od strony taty ciągle: a może zjesz to? a może tamto? Zakryj te nerki! Noś kalesony przez cały rok! 😂
Ja mam takich dziadków od strony mamy...zatrzymali się w fazie średniowiecza i by mi ciągle gadali, że ile to rzeczy mi niewypada, no cholera, ja krótkiej spódniczki takiej jak na zdjęciu nie mogę założyć 🤔 A od strony taty: tak jak tata, szaleni, zajebiści, imprezowicze i z jajem 😍