Ja właśnie od 4 dni siedzę w Zakopanym, jutro wyjeżdżam i jadę jeszcze do Krakowa. Pogoda dopisuje, Zakopane jest piękne. <w tym momencie postawiłabym zakochaną minkę, ale ścina mi się WLAN w telefonie i nie mogę> Jedyną (jak na razie) wadą Zakopanego, są straszni naciągacze.
Siema, co ma być? jestem po szkole padam, babka od głupiego niemieckiego złamala noge 😂 Ale przez to nie ma popraw 😕 Na matmie nudy czyli obijamy sie bo pani zajęta 3gim. Na polskim sprawdzian i chyba db poszedł, z angola dostałm 4+ a sie nie uczylam hahaha🙂 A jesczez na 16;30 trening siatkówki... 😵
Heels, ile masz lat, do jakiej szkoły chodzisz?;> (tak zeby zaczac)
Pierwszy raz w zyciu tak sie zestresowałam. By7łam dzis w szkole tylko na poprawie z fizyki, i zanim babka spawdziła obecnosc, przesadziła itd. to ja zdazylam sie spocic jak szczur, łapy mi się kosmicznie telepały, blada jak ściana i ogólny kosmos. Ale chyba napisałam dobrze, zobaczymy jutro. Jeszcze tylko parę fizyk i już NIGDY , ale to NIGDY nie bede musiala tego przezywać.
mam na imię wiktoria mam 14 lat, pochodzę i mieszkam w krakowie. jeżdżę 9 lat, od stycznia mam własnego kobyła, nie wiem co jeszcze pisać. może zadacie jakieś pytania ? 😉
a ja się przeprowadzam 🏇 Nareszcie ! Po tylu latach męczenia się w tym zapiźd*iałym mieście, udało nam się znaleźć mieszkanie kilkanaście km dalej 😅 Fakt, wstawać godzinę wcześniej mi się nie widzi, ale mój chłopak będzie mnie odwoził autem, bo i tak będzie musiał rano jeździć po moją mamę 😁 więc nie jestem skazana na pks i busy 😁 Życie jest piękne ! 😀
Mój zapowiada się dobrze. Korzystam i idę na imprezę. 😎 Mama mi tylko powiedziała, że mam wrócić do domu zanim koniec świata nastanie, bo chce nas wszystkich razem mieć. 😁