Eeej, ludzie... W związku z tym, że jeździcie konno i jeździcie na zawody podnoszą wam jakoś oceny z WF? Ja mam zamiar kłócić się z babą o 6, bo przecież jestem dodatkowo w klubie... A dziewczyna która tańczy, ma bez przypału 6 co roku...
Sisisa powinno tak być, tylko może jakieś dokumenty są potrzebne, żeby to potwierdzić? Dyplomy czy puchary czy coś tam. U mnie dowód rzeczowy jest potrzebny.
mils, przynosiłam jej już medale, flotki, puchary (i swoje i pożyczone;D), zaświadczenie, że jestem w klubie też mogę sobie załatwić... Ale ona jest głupia i nie rozumie tego, co się do niej mówi...
Sisisa, wiem że Golfik przynosiła w tamtym roku takie specjalne zaświadczenie z PZJotu, że jest zrzeszona w klubie, jest czynną zawodniczką, itp. Może spróbuj coś takiego załatwić?
EwuśCa do jakiego ośrodka jedziecie? My mamy pobyt 26-28 i możliwe aczkolwiek niekoniecznie, że będziemy tym samym ośrodku ( co prawda nie wiem dokładnie jak się zwie, ale dopytam jutro 🙂 )
a ja nie pokryję rożki na howrse 😵 I nie zdążę na sesję klasową 🙁 ale beka 😀 i nie zobaczę się już ze swoim chłopakiem, bo jest w niemczech do 30.05 😁 Marny nasz los 😂
mils, ona ogólnie nie rozumie co się do niej mówi, rodzice już nie chcą na zebrania chodzić, bo nic nie ogarnia i nigdy nic nie wie ;/. Moja mama wymyśliła jej nawet pseudonim cegła dziurawka, bo jest bardziej pusta, niż pustak ;P.