ja też tak czasem mam, słucham czegoś na yt nagle ni z tąd ni z owąd jakaś inna nuta. wyłączę jedno, za chwilę znowu się włącza oby2 się pokrywają i powstaje dziwny styl muzyki 😁
Noo a u nas w szkole są noramlnie duchy^^ Byłam ja Weronika Angelika w łazience nikogo innego nie było(zajrzałyśmy do wszystkich kabin), zamykamy i zamknęłam a tu się sam zamek przekręcił.. 🤔wirek: a później same się otworzyły. Macie na to jakieś podejrzenia ze to nie duchy, bo ja nie wierze ...
edit:
W stefanowie są konie dzikie zakołtunione kucyki nigdy kowala nie widziały dużych koni ok 30 zaniedbane na padokach syf pełno drutów, kamieni, petów, sznurków ogólnie śmieci(samych na padoku 30) w stajni stoją boja sie ludzi jest tam ciemno stoją na gnoju śmieci w boksach stoją w kantarach w stanowisku a uwiąz lub łańcuch mają na szyji..
Zła jestem. 😤 Myślałam, że ten etap mam już za sobą, ale oczywiście nie! 😤 Są też pozytywy... Derwinia miał stać do czerwca, a tutaj wet mówi, że... Można już spokojnie na nim jeździć! W sobotę albo niedzielę wsiadamy. 😅
Wieści z frontu: 😅 Rana Badziocha pod gipsem 100% zagojona 🏇 jak tylko przyjdzie plastikowa łupka (wtorek??) zakładamy 💃 Przybliżony termin wyjazdu z klinik: LISTOPAD 😁
a ja nigdy nie miałam paska. ale w następnej klasie muszę mieć dobre oceny, w końcu 10 lat szkolnego opierdalania się wystarczy. ale paska nie miałam, a do liceum się dostałam. i mówią że u nas śmierdzi mózgiem 😁
a ja nigdy nie miałam paska. ale w następnej klasie muszę mieć dobre oceny, w końcu 10 lat szkolnego opierdalania się wystarczy. ale paska nie miałam, a do liceum się dostałam. i mówią że u nas śmierdzi mózgiem 😁
skoro masz taki zapał do nauki to na pewno ci się uda 🤣