Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

No dokładnie.. to samo...
Jeszcze nei wiem skąd muzyka mi działała a wszystko było wyłączone! 👿
ja też tak czasem mam, słucham czegoś na yt nagle ni z tąd ni z owąd jakaś inna nuta. wyłączę jedno, za chwilę znowu się włącza oby2 się pokrywają i powstaje dziwny styl muzyki  😁
Noo a u nas w szkole są noramlnie duchy^^
Byłam ja Weronika Angelika w łazience nikogo innego nie było(zajrzałyśmy do wszystkich kabin), zamykamy i zamknęłam a tu się sam zamek przekręcił.. 🤔wirek: a później same się otworzyły.
Macie na to jakieś podejrzenia ze to nie duchy, bo ja nie wierze ...

edit:

W stefanowie są konie dzikie zakołtunione kucyki nigdy kowala nie widziały dużych koni ok 30 zaniedbane na padokach syf pełno drutów, kamieni, petów, sznurków ogólnie śmieci(samych na padoku 30) w stajni stoją boja sie ludzi jest tam ciemno stoją na gnoju śmieci w boksach stoją w kantarach w stanowisku a uwiąz lub łańcuch mają na szyji..

Zgłosić to do fundacji?
.
hmm... A moze beybe beybe:P
ej zgłaszać tą sprawę.. Wgl. dzwonie do pegasusa i nie odbiera nikt!
Zła jestem. 😤 Myślałam, że ten etap mam już za sobą, ale oczywiście nie! 😤
Są też pozytywy... Derwinia miał stać do czerwca, a tutaj wet mówi, że... Można już spokojnie na nim jeździć! W sobotę albo niedzielę wsiadamy. 😅
Mam dzisiaj okropny dzień. Na nieszczęście jeszcze się nie skończył, a może być jeszcze gorzej, jak mama wróci z zebrania. 🤔
Ojeju, dlaczego????
A u mnie tak sobie...
Co dlaczego? Dlaczego zły dzień czy dlaczego ma być gorzej?
Haha mam szatańską liczbę prywatnych wiadomości! 666 🏇. W 13 dni 1 godzinę i 24 minuty 😎.
dlaczego źle i dlaczego ma być??
Masz PW.
W 13 dni 1 godzinę i 24 minuty 😎.

srsly? ja 61 dni, 9 godz. 33 min  😎

dostałam dziś takie cudo:

💘
niemiłek o, jaki słodziak!
Te wiadomości  to głównie dzięki mnie są. 😎
Kolejny kwejk z Jaredem  😁
http://kwejk.pl/obrazek/95023/mr,nobody.html
jett, widziałam, ostatnio kwejk jest oblegany przez Dziada  🙄
Niemiłek skąd masz takiego fajnego uszatka? 💘
.
niemiłek ale fajny  😍 szkoda że ja mam alergię na takie zwierzaczki.

i chciałam powiedzieć że mój pies jest najlepsiejszy na świecie
Niemiłek skąd masz takiego fajnego uszatka? 💘

dostałam  😉

mils, EwuśCa, madmaddie, dzięki  😀

konkurs pt. "znajdź królika na zdjęciu". zapominam o nim  😁
Wieści z frontu:  😅
Rana Badziocha pod gipsem 100% zagojona  🏇 jak tylko przyjdzie plastikowa łupka (wtorek??) zakładamy  💃
Przybliżony termin wyjazdu z klinik: LISTOPAD  😁
Arroch super, że się układa 😀
Ja siedzę w domu, jutro sprawdzian z optyki, a z fizyki wychodzi mi szalone 1/2.
A ja muszę się z histy pouczyć bo o 6 walczę  🏇
Ooo nie!!! Zaraz mam niemiecki  😵
Arroch super, że już lepiej! Same dobre wiadomości dzisiaj. U mnie koń już zdrowy pawie. 🙂
Kastorrra haha, 6 z historii u mnie to już marzenie.
Nie będę mieć paska, nie dostanę się do liceum, nie będę mieć paska, nie dostanę się do liceum...
idzziosława nie martw się!  😎
Hmmm... a ja będę mieć pasek, stypendium, wpis do złotej księgi i średnią 5.6  💃
Ale to na razie podstawówka  😵
idzziosława nie martw się!  😎
Hmmm... a ja będę mieć pasek, stypendium, wpis do złotej księgi i średnią 5.6  💃
Ale to na razie podstawówka  😵

Dzięki za pocieszenie, mam jeszcze jakieś 2 tygodnie do klasyfikacji, a zapał do nauki jest na poziomie -100000000.
a ja nigdy nie miałam paska. ale w następnej klasie muszę mieć dobre oceny, w końcu 10 lat szkolnego opierdalania się wystarczy. ale paska nie miałam, a do liceum się dostałam. i mówią że u nas śmierdzi mózgiem  😁
a ja nigdy nie miałam paska. ale w następnej klasie muszę mieć dobre oceny, w końcu 10 lat szkolnego opierdalania się wystarczy. ale paska nie miałam, a do liceum się dostałam. i mówią że u nas śmierdzi mózgiem  😁

skoro masz taki zapał do nauki to na pewno ci się uda  🤣
haha, ja miałam tylko w 4 klasie pasek  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się