Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

a nie umiesz go sama sobie włączyć? np. jak pójdzie spać?

Właśnie? Ja już obczaiłam. Wyłączali mi korek od anteny, a teraz mi zabierają modem. 😀
jasne, że będziemy trzymać! 🙂
a ty się ucz a nie na r-v siedzisz!  🤬

Jaaa? Ja tylko tak wpadam, w przerwie 😁
Nie miałam internetu przez tę "śnieżycę"  😁
ja miałam dziś z rodzicami do pobliskiej stajni podjechać 😁
rano wstaje cała w skowronkach bo w końcu do koni, a moja mama wpada i mówi że śnieg pada 😁
żeby w maju ŚNIEG ?!  😲
A mi koń okulał 🙁 😵...
Chingis nowy koń okulał?  🙁 wiadomo już czemu?

ja ostatnio jeździłam na jednym siwku i kurcze też okulał  🙁 nie wiem czemu.. wszyscy mówią, że nie moja wina, ale jeśli ??

u mnie słońce wyszło  💃 ale 6 stopni  🙄
Mam szatańską ochotę gdzieś dzisiaj iśc i tego nie zrobię, bo jest to głupie święto. 😤
pogoda dzisiaj oto jakaś masakra ..  😲
Normalnie na jeździe prawie zamarzły mi ręce, bo na obozie zgubiłam rękawiczki  👀
Chingis nowy koń okulał?  🙁 wiadomo już czemu?

ja ostatnio jeździłam na jednym siwku i kurcze też okulał  🙁 nie wiem czemu.. wszyscy mówią, że nie moja wina, ale jeśli ??

u mnie słońce wyszło  💃 ale 6 stopni  🙄

Niestety tak 🙁. wczoraj było normalnie. Dzisiaj wyszedł na padok. Ze względu, że miałam skurcze to na niego nie wsiadłam tylko go wylonżowałam i zauważyłam, że lekko utyka. Zatrzymałam, podniosłam wszystkie kopyta żeby sprawdzić czy nic po drodze mu się nie wetknęło. Nic, kopyta czyste, pomacałam nogi przy kopycie miał trochę cieplejszą nogę. Poszłam to pokazać innym. Potwierdzili (niestety). Kasia poradziła mu to schłodzić i zrobić zimną glinkę. Jeśli jutro będzie kulał to zawołamy weta. 🙁 Dziwnie mi teraz, kupiliśmy konia który tylko raz kulał a mamy go tydzień i już kuleje. Teraz każdy na mnie krzywo patrz 🙁.
a zdjęcia przed kupnem robiłaś?
Macie tu 2 zdjęcia z niedzieli, dla porównania.
Ps. 4 zdjęcia nie chcą mi się wstawić w jednym poście, więc pozwólcie, że napiszę post pod postem.

I te z dzisiaj.

daliasta - o ja  , ale was zasypało  😵 😂
daliasta, woow ..  😵
Szczerze mówiąc współczuję  🤔
A u nie desz ze śniegiem ... Masakra  😵 A w stajni tak zmarzłam  🙁
u mnie deszcz a ok 15km dalej sypie snieg  🤔
A u mnie ani kropli deszczu.  😁
Daliasta gdzie ty mieszkasz.  🤔wirek:
U mnie deszcz i szalone 3 stopnie 😵
daliasta http://kwejk.pl/obrazek/68626/meanwhile,,in,poland..,snow 😉
a ta pogoda to mi ten wredny charakter włączyła.
Wszystko mnie w domu denerwuje, a najbardziej to rodzice, a jeszcze bardziej niż najbardziej to 'ojczulek' :zemdlał:
Ratujcie bo wariuje  🤔wirek:
Mysza - u mnie to normalka , rodzice zawsze są wkurzający  🍴 ale tata ostatnio powiedział , że nie kupi bilarda jak się nie zmienię , więc jestem grzeczna i posłuszna jak baranek  :kwiatek:
.
normalnie koniec świata  😁
Ale to rok sie pomylił..^^
Kurde u mnie lać przestało, śnieg nie pada ale 15km dalej to już sypie i to nie wiem jak^^

U mnie moze nie padać, nie obrażę się^^ 😎
pippi ładną mamy zimę tej wiosny 😁
zalcia97 ja na ogół też jestem 'grzeczna i kochana' ale jak mi ojciec po 17 latach nieobecności w moim życiu i posiadaniu mnie przez te lata w dupi* mówi że mam  do niego nie pyskować no to sorry, ale może mnie ładnie mówiąc w zad pocałować.
To katastrofy pogodowe, które zapowiadają dopiero ten koniec świata. 😁

Tak poważnie to da się wytłumaczyć, zmianą klimatu. Oczywiście stopniową.
Ale ludzie nazywają to też Zimną Zośką.  🙂
Ale masakra. Dobrze, że u nas nic takiego się nie stało.
Właśnie przed chwilą zabrali mi prąd 4 raz tego dnia. Niech to szlag.  😫

Piękna zima tej wiosny nie jest zła, co nie ?  😁
daliasta Tobie to chociaż internet działa po odłączeniu światła, mi jak głupie korki wywali, to router potrafi nie działać kilka dni 😁
Jak rano wstaje to się modle żeby babcia nie oznajmiła mi radośnie że światła nie było, bo z netem żegnam się nawet na tydzień :świrek:
Z internetem akurat nie ma kłopotów.  😉
U nas deszcz z śniegiem pada  🤔
Maturzyści, trzymam kciuki!!  😅
Dacie radę!
A ja się pochwalę, że jutro jadę pod metro centrum na Gienka polować  😀iabeł:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się