Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

I jak tu czuć się bezpiecznym.  😵

Nijak. Własnie w tym problem.  🤔

Idę zaraz do koni, fajna pogoda na jazdę.  🙂
Hej, hej. 🙂
nopebow dobrze, że nic poważnego się nie stało. Dlatego nie chodzę sama, gdy jest ciemno. 👀
mils, wróciłaś! szybko opowiadaj co u Ciebie  😉
Do jutra małolaty, lecę na urodziny. 💃
flygirl miłej imprezy  🙂

wyszłabym gdzieś, ale nie mam z kim  🙄
też bym gdzieś wyszła (np. do konia) ale nie mogę! przecież ja wcale nie jestem chora  🙄

a kiedy wrócę do świata żywych znowu masa spraw zwali mi się na głowę, super  🤔
wyszłabym gdzieś, ale nie mam z kim  🙄

Ja też.
Małolaty zbieramy się i wychodzimy gdzieś razem!  😉
Alabamka skąd jesteś? wiadam w pociąg  😂  😁
Okolice Warszawy.
Wsiadaj, wsiadaj  😀
niemiłek tak, szlaban w końcu się skończył. Co u mnie? Jak pewnie łatwo się domyślić, znowu mi się wszystko (z pewnych przyczyn) pochrzaniło i zepsuło - koń, stajnia, ogólnie wszystko. Nie chcę jednak wchodzić w szczegóły, bo ten rozdział mam już za sobą. Stwierdziłam, że najlepiej będzie jeśli zostanę przy swojej funkcji luzaka, będę trenowała po okiem mojej ukochanej trenerki i będę zadowolona. I tak też jest - ten układ mi pasuje, jestem w końcu zadowolona, nie mam problemów i przyczyn zmartwień, nie mam rozczarowań.
Jest też zła wiadomość... Derwisz, mój koński profesor ma mocno zranioną nogę (nie wiemy jak to się stało) i cały sezon mamy z bańki.
mils, ale jeździsz, tak? bo chyba był [krótki] epizod z inną stajnią i własnym koniem, prawda?
niemiłek jeżdżę, jeżdżę. Mówiąc szczerze, wszystko się wywróciło do góry nogami przez sprawy rodzinne. 🙁 Zrezygnowałam więc z tego i zostaję przy luzakowaniu. Poza tym doszłam do wniosku, że moje marzenia spełnią się, kiedy przyjdzie czas... 😎
mils, A jak śpiew?
Alabamka super. 🙂
Małolaty zaraz się pochwalę zdjęciami mojej nowej fury! 😜
nowy koń??? szybko pokazuj!
Małolaty, zdałam, zdałam!!! 😅  😅  😅
żaczkowa gratulacje! 😅
Chcecie zdjęcia?
Ale które wybrać... Mam 41 😀
żaczkowa te najładniejsze oczywiście ;d
A ja mam doła ..
Jutro mamy ognisko stajenne a mnie nie będzie, bo jedziemy do dziadka  😕 !
A ja jestem na każdym ognisku stajennym !  😤
Freecopy, wszystkie są obłędne  😜
żaczkowa gratuluję!  😅
gratuluję!  😀
Gratulacje🙂

Dawaj, dawaj foty^^
żaczkowa no to daj w takim razie pierwsze lepsze  😁
Alabamka super. 🙂

To zazdroszczę  🙁
U mnie chwile załamania, po woli zaczynam stwierdzać że nie mam słuchu i przestaje rozumieć o co w ogóle chodzi w tym wszystkim. Zamiast iść do przodu stoję... albo nawet się cofam.
Co teraz ćwiczysz?
Alabamka u mnie ze słuchem bez problemu dzięki muzycznej. 😉 Za to mam problem ze skokami. O mały interwał to spoko, ale jak już jest duży to jest masakra jakaś. Włącza mi się wtedy wyjec. 🙄
Ech, ok. 13 jadę do stajni. Zaczynamy teraz walkę o naszego Derwisza. Czuje się już lepiej, powoli zaczyna kręcić się w boksie... Dzisiaj będzie kolejna dostawa jabłek, to może mu się humor poprawi jeszcze bardziej.
Wszystko idzie jak na razie po mojej myśli. Oby tak jak najdłużej. Jest taaaak!!  😜 😜
Dobra, obiecane zdjęcia 🙂:

Stokrotkowy szał 😁
ChCh, ładna/ładny  😀 napisz coś więcej  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się