Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

daliasta w czym problem? jedziesz na dworzec PKP, idziesz do kasy, kupujesz bilet, wsiadasz do pociągu i jedziesz  😉
jedyna rzecz jaka mnie stresuje w pociągach, to to, że łatwo przegapić stację, jeśli pociąg jest stary i nie ma głośników, przez które koleś zawiadamia o stacjach. no i te kible...
ale jedzie się fajnie, wygodnie, nie telepie, czasem spotka się fajnych ludzi. większość podróży naprawdę miło wspominam.
Bym się pewnie zgubiła po drodze. Może na wakacje o tym pomyślę. To dobry pomysł.  😀
u Was jakaś lepsza cywilizacja, bo u nas nie mówią jaka to stacja...  😂
Ja się o tyle boję jeździć pociągami, że nie ma magicznego przycisku 'stop' tak jak w mzkach i w razie przegapienia stacji -  kaszana

Hmm no niby jest magiczna dźwignia 'stop' ale jakoś nie ciągnie mnie w jej kierunku  😁
Kurier ostatecznie dowiózł wkłady do Likita, koń został zagispowany, mój tata kupił pompkę za jakieś 60 zł, tylko po to żeby napompować Badziowi piłkę, która straciła powietrze, a kosztowała niecałe 10 zł  😂  no i włamaliśmy się na kliniki wieczorem  😁
Hm, ja z kolei uwielbiam jeździć pociągami 😀 Pomijam ten syf w łazienkach, ale bardzo mi się podoba to, że można chodzić w czasie jazdy, nie to co w busach. Dwa razy mi się zdarzyła taka sytuacja, że pociąg był przepełniony i spędziłam podróż na korytarzu. Raz na trasie Gdańsk-Lublin, a raz Poznań-Warszawa, ale za każdym razem jechałam ze znajomymi, więc mieliśmy wielką frajdę z takiego stanu rzeczy 🤣
Co do wysiadania na odpowiedniej stacji, to dziwi mnie, że mowicie, że możecie się zgubić w podróży. Dworce są na tyle oznakowane, że zawsze jest tablica z nazwą miejscowości. Poza tym zawsze można sobie wydrukować trasę i patrzeć ile przystanków zostało 😉

Ankers, a skąd jesteś?
Uwielbiam jeździć ciapągami. Najlepiej jak najdłużej. Ten stuk-stuk i wygodne siedzenie, na którym można, spać, czytać, wyglądać przez okno i widzieć jak świat ucieka. Mega. 😜
U nas piękna pogoda a wszyscy wyjechali i nie ma z kim wyjść 🙁
Samej się tak jakoś nie chce...
Jej, ja uwielbiam jezdzic pociagami  😎 zazdroszcze dziewczyna z mojej  klasy, ktore robia to codziennie.
Za to wczoraj wracalam z wycieczka szkolna autokarem dwupietrowym i byl szal cial, uwielbiam ten klimat szkolnych wycieczek  😜 fajne wspomnienia na starosc beda.
też kocham pociągi, nie tylko jeździć, ale słuchać z boku. w stajni mamy tory prawie za bramą, jak to fajnie usypia  😜

nie lubię być chora, jest sobota a ja nie jestem przy zwierzętach. koniec świata się zbliża  😵
Małolaty, kto mieszka w okolicach Jarocina/wybiera się tam na festiwal?  👀
kurczę, Apo będzie  😜
mam teraz tak sexy chrypę, że z powodzeniem mogłabym być wokalistą w zespole rockowym  😁
U mnie dzisiaj na zmianę pada i grzmi. A, do mniej więcej godziny 16.30 była super pogoda.  🙁
u mnie caaały dzień słońce z lekkim wietrzykiem <3 i Pojeździłam sobie dzisiaj na kucyku mojej koleżanki 😀 haha , ale kucyki są małe : D Wszyscy mówili , że nie dam sobie z nią rady , a była grzeczniutka jak baranek : P
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg995084#msg995084 date=1304170149]
mam teraz tak sexy chrypę, że z powodzeniem mogłabym być wokalistą w zespole rockowym  😁
[/quote]
Dawaj, dawaj!  😀iabeł:
Alabamka, no "niestety" już ją straciłam  🙁

specjalnie włączyłam MBTM żeby zobaczyć tę laskę co na castingu śpiewała Marsów, teraz LP. dobry gust ma  😉

EDIT: fajna dziewczyna, ale śpiew mógłby być lepszy  :oczopląs:
Na castingu była super.. teraz mogła wybrać inny repertuar bo nie podobały mi się te wysokie dźwięki.. Ale szkoda, że nie przeszła dalej
Małolaty, trzymajcie kciuki.  :kwiatek:
Jutro jadę licencję.  😵  Jak nie zdam, to chyba mnie z klubu wyrzucą.
żaczkowa, trzymam!

nie wyszłam dziś z domu... przez pół dnia byłam za słaba, a drugie pół padało. nawet nie wiem czy kowal jutro będzie, mam takiego zawiasa przez tę głupią chorobę  🤔
.
[quote author=żaczkowa link=topic=30353.msg995382#msg995382 date=1304198256]
Małolaty, trzymajcie kciuki.  :kwiatek:
Jutro jadę licencję.  😵  Jak nie zdam, to chyba mnie z klubu wyrzucą.
[/quote]
Będę Cię oglądać 🙂
idziosława, weź nie stresuj! 😀
żaczkowa kciuki są!

Jutro idę na urodziny. 😜
wszystkie moje marzenia powoli się spełniają, cudowne uczucie  😜

niech to siodło w końcu dojdzie, telefon do instruktorki i heja, jedziemy z tym koksem! do zobaczenia na czworobokach  😁
żaczkowa powodzenia!

mojego brata napadli, jak wracał z imprezy do domu  😲 jest na izbie przyjęć, jedziemy do szpitala!
Arroch jak wygląda ta piłka? To taka zwykła czy specjalna dla koni? 👀
żaczkowa powodzenia!

mojego brata napadli, jak wracał z imprezy do domu  😲 jest na izbie przyjęć, jedziemy do szpitala!

mam nadzieję że nic poważnego mu się nie stało...
ja się teraz śmieję, bo w klasie mamy 5 chłopaków na 25 dziewczyn  😁  w tym wszyscy są poobijani i cali w  siniakach bo ostatnio wszyscy poszli razem na imprezę i z bić się zaczęli z innymi  🙄
no to mój brat ma ślad od buta na twarzy, siniaki i podbite, całe sine oko. 🙄
Wracał z girlla od kumpla z dwoma kolegami i napadli ich jacyś żule w kapturach i bandamach (coś w stylu JP na 100%). Podbiegli i powalili na ziemię i zaczęli kopać (po twarzy). Jeden kolega zdążył uciec (a mógł pomóc...) a drugi został i też dostał. Zabrała ich karetka na pogotowie na badania. A sprawcy uciekli, nie wiadomo gdzie są. Wcześniej pobili jeszcze matkę z dzieckiem.  🙄

Jak takie rzeczy dzieją się w tej mojej małej miejscowości.. no nie mogę w to uwierzyć po prostu.. strach wyjść na ulicę.
Dobrze, że nic poważnego się nie stało.

Niech mój pokój wysprząta się sam. 😤
No chociaż to, że wszystko jest ok.

I jak tu czuć się bezpiecznym.  😵
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się