Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

co za bezsensowna szopka w ogóle 🤔wirek:
byłam w szkole z gorączką przez niecałe 4 lekcje, złapałam 4 dobre oceny (z czego jedna na świadectwo), poszłam do lekarza i apteki (jakie te leki są drogie!), teraz oglądam końcówkę ślubu i muszę jechać odrobaczyć konie. ale never mind, długi weekend!  💃

a ślub wydał mi się dość naturalny jak na takie środki i tą wielką pompę, pewnie z powodu panny młodej, która jest taka... ludzka. a wrażenia po: Królowa nieziemsko się trzyma, Karol chyba nie doczeka się tronu, William łysieje a Kate jest prześliczna. szkoda, że mojego ulubionego Harrego nie widziałam  🙁

EDIT: aaaa, i oczywiście Kate miała cudowną suknię  😍
Jestem wkurzona na kuriera! Miał mi przywieźć Badziowe wkłady do Likita między 12 a14... jest 15 a jego nie ma  🙄
Poza tym mój koń opanował całkowite ściąganie opatrunku, odkrył że jak zacznie obgryzać od dołu to szybciej zejdzie  😵 Za 2h będzie gipsowany :]
Cwaniak z niego..

A ja teraz 16.05 mam komunie brata, może pożyczy trochę kasy to kupię coś ogierowi w końcu^^
Cholera, zbieranie na siodło jakoś ciężko mi idzie.... Wrr...

Przyszły do mnie właśnie Vereduski 🙂. Wreszcie nie będę musiała konia zawijać, już dosyć tego mam,  a wszystkich ochraniaczy oprócz białych się pozbyłam xD.
zostałam mamą ok. 25 kurczaczków czubatek  💘

walczymy o jednego słabeuszka, ostatnio jak mieliśmy taki duży lęg to niestety wszystkie padły  🙁
niemiłek, u mnie chyba jeszcze nie zdarzyło się żeby wszystkie pisklaki przeżyły... No i nigdy nie mieliśmy aż tylu na raz ;P.
Sisisa, do wylęgania poszło 40 jajek  🤣
niemiłek, o kurde, to dużo! Ale trzymane w inkubatorze, czy kura wysiedziała ;p?
Sisisa, inkubator, nie mamy kwoki  🙁

zobaczymy co z naszym maluszkiem, już je i pije jak się go karmi. trzymajcie za niego kciuki!
Arroch, mój tata przed chwilą gapił mi się przez ramię w monitor, patrzy, patrzy i po chwili z taką miną-->  😲 pyta "co to są "Badziowe wkłady do Likita"" Myślałam że padnę 😂
Arroch, widzimy się jutro?

Sorka zapowiedziała nam próbną maturę z matmy na 13 maja (piątek) 😂
Głowa mi chyba zaraz pęknie w pół. 😵

Mam ambitny plan jutro pójść do stajni, mam nadzieję, że wypali.
Módlmy się o pogodę na weekend majowy !

Ale jutro będzie wyżerka ( :icon_rolleyes🙂, babcia z dziadkiem mają kolejną rocznicę ślubu.  🙂
dalista, na poprawienie humoru: od jutra ochłodzenie, poprawa pogody w połowie przyszłego tygodnia, przynajmniej tak w tv mówili 😎
niemiłek, aaa. My zawsze mamy od kwoki, ale czasem jest tak, że nawet jedno nie przeżywa... Kurczątka są dosyć delikatnymi zwierzątkami.
oj tam  😀 ślub trochę nudny, ale ładnie to wszystko wyglądało  😀 Kate jest śliczna.

nie mam myszki, tylko muszę używać padu.  😵 nie cierpię tego.
Sisisa, no właśnie u nas pierwszy raz wylęgarnia, raz nasza kwoka siedziała to wszystkie padły a tak to pożyczaliśmy, ale ile można. te z inkubatora wydają się być zdrowe i silne  😀

ja o 12 oglądam powtórkę ślubu. kocham te klimaty  😍
nopebow, oj tam, nudny, ślub to jednak ślub a jak przynudzali to się można było pośmiać z kapelutków. Jedna babka miała coś co wyglądało jak ozdobna ramka do obrazu 😂
A Kate była piękna (tylko wydawało mi się że zmęczona, może z nerwów nie spała 😁 ) a suknia mi się bardzo podobała, delikatna ale miała coś w sobie (tylko ja bym wzięła bez koronki na dekolcie i rękach tylko rękawiczki 😉 )
I podobało mi się jak prowadzili te tłumy pod pałac, sprawnie, bez problemów, jakby ci ludzie to ćwiczyli wcześniej 😜
Misskiedis a ja słyszałam, że ma być ładna pogoda, przynajmniej u mnie.  😉 Oby.
Jestem wkurzona na kuriera! Miał mi przywieźć Badziowe wkłady do Likita między 12 a14... jest 15 a jego nie ma  🙄

przyzwyczaj się  😁

niemiłek, o której, gdzie i kiedy powtórka?  😜
ma być ładna pogoda cały tydzień bo ja nie umiem robić zdjęć jak jest pochmurno  😂
madmaddie, to będziesz mogła poćwiczyć i się naumiesz 😀iabeł:
wolę nie ćwiczyć na modelkach które mogą się wkurzyć  😂
łeeee, jak mi się nie chce jechać jutro ciapągiem 🙁.
A dokąd to zmierzasz drogi Ankersie ?
ja jeszcze nigdy nie jechałam pociągiem  😂
do Warszawy, a potem wskakuję w autobusik i lecę do Happiowej 😎

ale tak ogólnie pociągiem jeździ się całkiem fajnie. chociaż zależy, na jakich ludzi trafisz i przede wszystkim ilu 😁
nigdy nie zapomnę powrotu z Open'era: 6 godzin w pozycji zajmującej bardzo mało miejsca, oparta o niedomykające się drzwi wagonu. przynajmniej miałam świeże powietrze i widoki przez szparę w drzwiach 😎.
ja na szczęście jak wracałam z Open'era miałam bardzo fajne miejsca siedzące  😀
zobaczymy jak będzie w tym roku  😎
Ja też nigdy nie jechałam pociągiem, a chciałabym.  🙄
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się