Boże małolaty zamrzyła mi się właśnie samotna podróż dookoła świata bez pieniędzy ani telefonu, najlepiej stopem. Pierwszym miejscem do którego bym pojechała byłby Bombaj 😜
ja mam już vana na oku 😎
nie lubię audiobooków, za to mojego ebooka nie zamieniłabym już na żadne opasłe tomisko 💘
Myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok. 😵 Ja rozumiem to ględzenie że nastolatki się buntują ale kogo nie [sub][s]wk&$wia[/s][/sub] za przeproszeniem gdy się mega zmęczonym wróci do domu, odda się w ramiona morfeusza a tu nagle ktoś ci wchodzi zaczyna sprzątać i 'Jak ja mam z tego wyjść bo chce na nk' 🤔wirek:
audiobooki w przypadku Alchemika się sprawdzają. Ta lektura do mnie nie przemawia, nie mam jej jakoś inaczej przeczytać (wszędzie wypożyczone a na kompie nie będę czytać, bo wzrok mi wysiądzie) nawet. Ogólnie lubię czytać książki ale ta to już paranoja.
ChingisChan jak tylko będziesz mieć jakiekolwiek fotki to wrzucaj 😀 jestem ciekawa 🙂
a ja przeżyłam. W sumie nie czuć było że siedzę 2 metry nad ziemią 🤔wirek: Całkiem fajnie mi się jeździło, choć na początku nawet skręcania nie mogłam ogarnąć xD 😡
nopebow, pamiętaj o zewnętrznej wodzy i wewnętrznej łydce i wszystko będzie okej na wszelkich zakrętasach i wywijasach. ja walczę z pochylaniem się do wewnątrz koła. jeśli zobaczycie gdzieś amazonkę, która jedzie koło w lewo patrząc w prawo, to jest właśnie ankers 😎.
ankers właśnie u mnie był problem z zewnętrzną łydką 😡 za bardzo z tyłu ją miałam, a jak przesunęłam do przodu to nagle zaczęło wychodzić 😡 no i ta zewnętrzna wodza. ale w sumie już jest trochę lepiej.