Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

niemiłek idź spać, są tacy co ci zazdroszczą 😉

problem w tym, że nie mogłam, bo nie dość że czytałam całą noc to o 7.15 miałam pociąg  🙄

ale było warto przeżyć te katusze, dziś był absolutnie jeden z cudowniejszych dni w moim życiu  😍
Małolaty!  😀 dziś miajają 2 miesiące z Siwuskiem  😉 Ale ten czas leciiiiii  😜
dziś nie wsiadłam, a Szafirówka pobiegła na lonże. Anioł  😍 drążki po kole w kłusie i galopie. A na koniec skakałyśmy w ręku  😅 no .... BOSKO!
Happiowa mogłabyś podesłać link do tego testu próbnego o koniach ?  :kwiatek:
Mam trochę fajnych zdjęć Młodej. Chcecie?  😉
jett  się jeszcze pytasz ?  🤬
To proszę  😀 :

💘
jett bardzo fajna 😉
Happiowa, dawaj tu tego konia! xd a z ciekawości - jak robiłaś ten test to miałaś do niego odpowiedzi? 😀
jett, fajniuśka, twoja prywatna? 🙂
nightmare, a co masz w tajemniczej paczuszce? ;>
Słuchajcie kto jest z rocznika '97 ?  😉
hmmm Jett, kiedy mnie zaprosisz w odwiedziny?  😁
Zbir (gorsze siano i od razu widać po koniach  :zemdlal🙂

jak będę duża, to kupię sobie aparat 🙁.

i... jestem uzależniona od biedronkowych płatków śniadanowych. uhm! 🙁
Słuchajcie kto jest z rocznika '97 ?  😉

ja  😉
Kawecan ja jestem '97:P

Ale sie boję tego brązu 😵
ja 🙂 🙂
kurde, ciężko mi uwierzyć, że coniektórzy to takie młodziaki 😉. stanowcza większość tutaj jest strasznie dojrzała jak na swój wiek.
nightmare, 97? nie posądziłabym ciebie o to xD
ja jestem 96 :P
Magia, na razie się nią opiekuję. Coś na zasadzie nieodpłatnej dzierżawy. Ale jak dobrze pójdzie to w wakacje będzie moja  😀
Arroch, a kiedy chcesz wpaść?  😉
jett hmm weekend majowy? ;>
Arroch, póki co, to mnie na razie pasuje. Jakoś się jeszcze zgadamy.  🙂
jett, rozumiem. Też mam taką jedną 'moją' i jeszcze nawet takiego jednego 'mojego' xd 🙂 <3
Ja jestem 98.
Arroch, póki co, to mnie na razie pasuje. Jakoś się jeszcze zgadamy.  🙂

oł kej, tylko ostrzegam, że się mogę zgubić po drodze  😂
Hej małolaty! Dawno tutaj nie gościłam 😉 Słuchajcie potrzebuję waszej pomocy! Muszę napisać pracę domową na temat niepodległości, józefa piłsudskiego, 11 listopada... Coś w tym stylu. Mieliście to w szkole, macie coś podobnego? Każda pomoc mi się przyda... Kto może wbijać na pw 🙂 Tylko błagam nie z netu 😉 
Arroch, ehh chyba musze się przyzwyczaić. Chyba każda koleżanka, która do mnie jechała, za pierwszym razem się zgubiła  😂
ja jestem 96.
kurde, ciężko mi uwierzyć, że coniektórzy to takie młodziaki 😉. stanowcza większość tutaj jest strasznie dojrzała jak na swój wiek.

prawda  🙂

małolaty w wakacje jakieś spotkanko?? ja jestem z daleka ale może na wakacje dam się skusić  😀
nopebow dobry pomysł . Tylko gdzie? Moze podczas jakiś zawodów?
nopebow, jakiś konkretniejszy pomysł? 🙂
ankers od tych korn flejksów co są pakowane po 2 kilo? 😍

Jutro mam próbną maturę z biologii. Zabijcie mnie.
flygirl, może lepiej będziemy trzymać kciuki ? 🙂 Bo szkoda ciebie :P
xxflygirlxx będzie dobrze, 3mam kciuki  🙂

tak rzuciłam pomysłem. W końcu wakacje coraz bliżej.  💃 Zależy skąd jest najwięcej małolat. Ja jestem z okolic Poznania - konkretnie pierwsza stolica.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się