Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

zalcia97 tydzień ? Za tydzień kobieto to ty na 1000000% nie wsiądziesz .... a skoki lepiej odłóż na później bo koń po kolce nie zdrowieje w 5 minut
zalcia97, a co mu się w tą nogę stało konkretniej ? coś poważnego bardzo?
Pacia, jak tam Katani ? 😀
Pacia jak to jest, że Twój koń je czapraki.. Jeść mu nie dajesz?? 😵 🤔
Magia nawet dzisiaj luzem skoczył jokera z jednej strony 110 a z drugiej 135  😲 a był po to żeby nie zwiał z 90 cm przeszkody  😜
AtlantykowaPanna on dużo dziwnych rzeczy robi ... Robi przemeblowanie w boksie - 1-szy krok " usunięcie desek ze ścian boksu "  😂
Pacia, ooo to widzę, że ambitnie się tam rozwija? haha 😉 Słyszałam, ze przytył trochę już? Pisałas gdzieś tam.
AtlantykowaPanna, pewnie robi to bardziej pod kątem zabawy :P
Hehe pewnie tak..🙂
Za to mój gnojek każdy płot przeskoczy! ale zaraz wróci🙂
Co robicie małolaty?
Magia rozwija się chłopak , rozwija 🙂 Postęp jest - można już wsiąść na miejscu bez gum , wyjeżdża narożniki bardzo ostre w galopie , robi kondychę 6-7 razy w tygodniu  🙂
madmaddie gra w grę  😎
Pacia, no to dobrze. Najważniejsze, że mu tam dobrze, bo zawsze mimo wszystko tak smutno jak koń wyjeżdża ze stadniny nawet jak się nie było do niego bardzo przywiązanym.. Ale jak się wie, że poszedł w dobre ręce to od razu lepiej 😀 Dogadujecie się widzę, będzie z Was zgrana parka 😀
madmaddie, rzuć to i pobaw się ze mną!

dziś sprzedałam kobyłę - podobno pójdzie na matkę... fajny żywot ją czeka 😎. lepszy niż u mnie... tu same kastraty  😁.
ale przynajmniej dzieci nie było 😎.
madmaddie, to Tamer? Też grałam ale daaawno nie wchodziłam...
Magia i to jak zgrana :P Jest zupełnie jak ja - zawsze sobie coś zrobi , nie doje tego co ma , jak mu się coś znudzi to se stanie i się będzie patrzył na mnie  😂
Kto pogra w minigolfa?
ankers co rozkażesz  😎
Misskiedis tak to Tamer. mam dwa smoki  😎 zawsze chciałam mieć smoka
To macie pośmiejcie się bo w końcu śmiech to zdrowie...

Sorka, że nie karaoke ale dla Hermes nagrywałam an szybko..Wiem, że nie umiem śpiewać..
Pacia, taki śmieszny pieszczoszek co ;D Zje tyle ile mu trzeba i zostawi przynajmniej wiadomo, że nie ma za mało 😉 A Ci najmądrzejsi z re-volty dalej się czepiają widzę... -,-
haha , 2 dziewczyny ode mnie ze stajni mają tu bana bo się broniły  🤔 dlatego staram się nie udzielać
zastanawiam się, czy jestem mentalnie tu, czy już tam?
czy ktoś inny niż ja może mieć rację? starszy i mądrzejszy?

nie. ja słucham najlepszej muzy 😎
Nie no, lepiej dalej jeździc i skakać na niedożywionym koniu. 🤣 Po co słuchać mądrzejszych, nawet jeżeli to tylko forum.
oo no to ostro ;P
a zaprzyjaźnił się z jakimiś kolegami nowymi ? 🙂
ankers co rozkażesz  😎
Misskiedis tak to Tamer. mam dwa smoki  😎 zawsze chciałam mieć smoka

Hehe, ja mam 18 stworków. w tym feniksa, gryfa, wilka konia, ifryta 😜 jaszczura, mantikorę, smoka skalistego, wietrznego... i walentynka 😵
nie. ja słucham najlepszej muzy 😎

jesteś pewna?  🤣 tak w ogóle sprecyzuj swoje rozważania
no i wiadomo że HIM jest najlepsiejszy na świecie

Misskiedis daj mi skalistego! oddam co rozkażesz, może być pegaz?
Magia, napisałaś gdzieś, że nie mamy podstaw oceniać.
a podstawą może być własne doświadczenie?
przynajmniej w moim przypadku.
może? proszę, może? 😎

madmaddie, nie bawi Cię czasem ten wątek? tak po prostu. czasem... 😎
Nie no, lepiej dalej jeździc i skakać na niedożywionym koniu. 🤣 Po co słuchać mądrzejszych, nawet jeżeli to tylko forum.

Noo, ale wiesz po co skoro można się popisać...
Małolaty co sądzicie o zajeżdżaniu ogierka który ma 3 lata i 2 mies???
Atlantykowa, ale samemu? jeśli ktoś profi to okej, moim zdaniem dobry wiek (w większości przypadków).
ankers owszem, czasami. ale nie każdemu jest dany dar bycia madmaddie/ankers  😎
no wiem.
nie każdy... 😎

przybij fajf. naprawdę Cię lubię 😎
Doświadczenie - ok. Ale konie też są różne. w niektóre będziesz wpychać i wpychać, a on dalej będzie taki sam, a inny trochę odpocznie poje i beczułka się robi. a dwa tygodnie to nie jest tak mało. Przez taki czas mógł się poprawić, ale cały czas mówię, że to nie znaczy, że już jest rewelacyjnie.
Czyli dobry wiek..Dzięki to chciałam wiedzieć..Sama nie...🙂

Jade do gnoja we wtorek an rowerku to jakieś zdjęcia dam🙂
Może jakiś nowy fryz🙂
No tak wami nie da rady być :kwiatek: 😍 😍
madmaddie o co dokładniej chodzi w tym Timerze ?

xxflygirlxx też mi się nie wydaję, że koń w kilka dni przytyje i kondychy nabierze.  😉

ankers co do twojej wcześniejszej wypowiedzi, to wgl jest takie coś jak pielgrzymka konna ? Pierwszy raz słyszę.  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się