Magia nawet dzisiaj luzem skoczył jokera z jednej strony 110 a z drugiej 135 😲 a był po to żeby nie zwiał z 90 cm przeszkody 😜 AtlantykowaPanna on dużo dziwnych rzeczy robi ... Robi przemeblowanie w boksie - 1-szy krok " usunięcie desek ze ścian boksu " 😂
Pacia, ooo to widzę, że ambitnie się tam rozwija? haha 😉 Słyszałam, ze przytył trochę już? Pisałas gdzieś tam. AtlantykowaPanna, pewnie robi to bardziej pod kątem zabawy :P
Magia rozwija się chłopak , rozwija 🙂 Postęp jest - można już wsiąść na miejscu bez gum , wyjeżdża narożniki bardzo ostre w galopie , robi kondychę 6-7 razy w tygodniu 🙂
Pacia, no to dobrze. Najważniejsze, że mu tam dobrze, bo zawsze mimo wszystko tak smutno jak koń wyjeżdża ze stadniny nawet jak się nie było do niego bardzo przywiązanym.. Ale jak się wie, że poszedł w dobre ręce to od razu lepiej 😀 Dogadujecie się widzę, będzie z Was zgrana parka 😀
dziś sprzedałam kobyłę - podobno pójdzie na matkę... fajny żywot ją czeka 😎. lepszy niż u mnie... tu same kastraty 😁. ale przynajmniej dzieci nie było 😎.
Magia i to jak zgrana :P Jest zupełnie jak ja - zawsze sobie coś zrobi , nie doje tego co ma , jak mu się coś znudzi to se stanie i się będzie patrzył na mnie 😂
Pacia, taki śmieszny pieszczoszek co ;D Zje tyle ile mu trzeba i zostawi przynajmniej wiadomo, że nie ma za mało 😉 A Ci najmądrzejsi z re-volty dalej się czepiają widzę... -,-
Doświadczenie - ok. Ale konie też są różne. w niektóre będziesz wpychać i wpychać, a on dalej będzie taki sam, a inny trochę odpocznie poje i beczułka się robi. a dwa tygodnie to nie jest tak mało. Przez taki czas mógł się poprawić, ale cały czas mówię, że to nie znaczy, że już jest rewelacyjnie.