ChingisChan o ile zrozumiałam to chodzi o przyrodzenie 🤣
zamówiłam pizze! Mama nie chciała jeść, a ja sama zjadłam 6 kawałków 😵 No i przytyłam 3 kg, choć tego nie widzę. Trzeba teraz się ogarnąć i zrzucić to paskudstwo.
widać mi prawie wszystkie żebra, a nogi to mam jak dwa wielkie drągi! Są tak umięśnione i nie wiem co z tym robić.. 🙁 to samo ręce 🙁 Wiecie co na to poradzić? xD lubię swoje ciało, na prawdę. oprócz nóg. górna część ud tak się zaokrągla.. a najlepsze że to nie jest tłuszcz... ( no wiadomo zapewne trochę sie znajdzie ;P ) no nic, trzeba się ogarnąć i wziąć do roboty, choć z nóg nie schudnę xD ale może chociaż waga mnie usatysfakcjonuje.
Alabamka, a w taki to sposób, że zaczęłam się zdrowiej odżywiać i jem kilka posiłków dziennie w mniejszej dawce, a nie opycham się np na obiedzie 😉 też staram się nie jeść po 18 i ograniczam słodkości i tłuszcze 😉
u mnie też jest jeden psychol, reszta jest super. a w liceum, do którego się wybieram, uczą ci zakonnicy z takimi śmiesznymi kapturkami (nie KKK :hihi🙂 ... kapucyni? chyba nie... też śmieszni goście i uczą chyba nie tylko religii. a liceum niekatolickie.
Alabamka, byłam na konnej pielgrzymce w sierpniu...straciłam 5 kilo 😎
My mieliśmy księdza pedofila w gimnazjum. Puszczał nam filmy, w których księża nie trzymali celibatu, a wpatrywał się w to jak sto pięćdziesiąt. Dzięki temu, że teraz na religię nie chodzę mam aż 3 razy lekcje na 8.15. 😎
ja dziś siedzę z bratem, o 11.30 już byłam po zakupach żywieniowych+ z posprzątanym domem 😀 jaka u was pogoda Małolaty ? u mnie jeszcze przed chwilą grad padał 🤔!