pippi, Twój rodzic dostaje stronkę internetową i login i hasło, a tam są oceny, które są (chyba) codziennie aktualizowane...jednym słowem maaasakra. A i jeszcze chyba uwagi, itp jest. Miałam to w podstawówce, jak dobrze, że w gim tego nie ma.
o Boże! 😲 Tym, którzy mają takie coś - współczuję...
Hermes, co jak co, ale w podstawówce miało się dobre oceny, a później - chyba im człowiek starszy tym głupszy, bo w miarę upływu lat oceny spadają... 😁 Oczywiście to był mój przykład na podstawie mojej osoby 😁
Ten pierwszy super. Mogłabym nim pojechać w podróż dookoła świata 😀
ze sztangą fajek, facetami w długich włosach i tych okrągłych okularach przeciwsłonecznych, w rytm rock'n'roll'a aż do horyzontu. to jest moje marzenie, kupić taki samochód i jechać przed siebie
Wróciłam od lekarza i ze szkoły 😅 Już jest lepiej i w poniedziałek już jadę do Grubej 😅 A tymczasem kłócę się z mojej mamy drugim mężem, bo mnie idiota ostro wkurzył...i dodatkowo trochę z mamą...bosko
cóż... dziś zdałam sobie sprawę, że polegnę na matmie. mówi się trudno 😁 pozamiatam na polskim 😎 i dlaczego, och dlaczego! nie liczy się angielski? 🙁 bo się nie liczy, prawda? a mógłby 🙁