Zawaliłam matmę, dostałam piękne okrągłe zero. Pani powiedziała, żeby moja mama do niej zadzwoniła. No i nie zdaję po prostu na dzień dzisiejszy. Super.
Ja dzisiaj pisałam matmę-sprawdzian. Wczoraj 2h siedziałam na korkach. I myslę że będzie 3+ najlepiej. Na dzień dzisiejszy nie jestem już zagrożona, ale to się zmieni po tym, jak zacznie się znowu geometria.. XXFLYGIRLXX - nie pisałaś ,że dostałaś zero, czy jak ? Jutro sprawdzian z geografii. Ta babka nam ostatnio zrobiła niezapowiedzianą kartkówkę,która jka sprawdzian była trudna i długa... Nie wiem czego się spodziewać na sprawdzianie. A tymczasem moja mam jest już 30 min na zebraniu, ja się booję ! 🙁
Po zebraniu.. Nawet dobrze oprócz babki od polskiego.. Jest starą zrzędą, jej teksty"za głośno przewracacie kartki" Wstawiła mi 1 za to,że na lekcji jak robiliśmy zadania zrobiłam źle ; o i wstawiła mi uwagę,że powiedziałam jej "trzeba być pozytywnym "- jak mnie się spytała dlaczego się uśmiecham..
daliasta, mam dokładnie to samo...muszę wykuć plan Leszka Balcerowicza, co to jest podaż, piramidkę potrzeb, i coś tam jeszcze związane z tym podażem...
Właśnie pomagałam kuzynce zrobić zadania z biologii i ja powinnam to od razu wiedzieć, a nie się zastanawiać i szukać w podręczniku. 😵 Ja matury nie zdam. 🤔
daliasta właśnie nad tym myślę, nie wiem czy na rozszerzeniu dam radę, bo ja nie przepadam za biologią. Ale z drugiej strony w przeliczeniu na studia korzystniej wychodzi gorzej napisane rozszerzenie niż lepiej podstawa. No i już nie wiem. 😵
osobiście nie rozumiem 0 w ocenach... Przecież skala ocen jest 1-6 zatwierdzona przez ministerstwo edukacji, więc jaki sens jest wstawiania zer mimo, że 1 to najgorszy stopień? 🙄