co za dzień 😀 dostałam pod opiekę podopiecznego po kontuzji, a że jestem najlżejsza to w sumie powoli wdrażamy go do pracy 💃 szaaaaał! 😜 już nie pamiętam jak to było jeździć na innych koniach, a tu taka niespodzianka, nie mogłam uwierzyć.
piszę rozprawkę, że Adam Małysz może być autorytetem. Został mi jeden argument. Mam, że jest wybitnym sportowcem i motywuje do pracy, że pozostał skromnym i ciepłym człowiekiem... i nie wiem 🤔
nopebow, mimo tak wielkiej sławie był skromny, z perspektywy jego kariery, która trawała x lat miał upadki i wzloty, ale dzięki sumiennej, ciężkiej pracy i determinacji, zawsze plasował się w czołówce najlepszych skoczków na świecie 😉 Dzięki swojemu uporowi, ciężkiej pracy na treningach dążył do perfekcji, która pomogła mu utrzymywać się w czołówce przez całą karierę 😉
Małolaty jestem wściekła! Jest mi coraz gorzej, tz mam większy kaszel, leki mi nic nie pomagają! W piątek jak pójdę to antybiotyk pewnie dostanę i nici z koni przez 2 tyg! Muszę uprosić mamę, żeby ze mną nie szła do lekarza, bo ja nie chcę antybiotyku 🙁 I chcę na konie...no nic popróbuję 😉