Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

ankers to mnie teraz zdziwiłaś. Znaczy mam już tyle lat co to..bo bardzo wcześnie mam urodziny..ale młodsza jestem.  😉 Smark ze mnie.
Ja Cię lubię...najbardziej za Twoje posty. Niektóre powalają mnie na kolana, w sensie pozytywnym.  😉

ale klasa się cieszy, bo są narkotyki, przekleństwa, seks i dziwki. świeeeetny sposób na zachęcenie młodzieży do czytania.

to jest to co szanowna młodzieży lubi najbardziej.
Chociaż sama tego nie czytałam. Ale na spektaklu byłam.
jeśli mam już czytać o biednych, głodnych, bezdomnych i puszczalskich, to wolę "Zaułek łgarza" Roberta McLiama Wilsona. takie książki pamięta się do końca życia.mistrz 💘
ankers, chyba, aż kupię tą książkę i przeczytam. ( to jest żadkość, że ja coś czytam) 😁
polecam. mistrz autoironii.
ankers nie kuś...bo mam ochotę na czytanie przez Ciebie. A najpierw muszę przeczytać Alchemika.
Alchemik jest krótki. i ma strasznie krótkie rozdziały, które są rozdzielone ogromnymi przerwami. ile drzew musiało zginąć... 😁
mam nadzieję, że jest krótka.
Pamiętam tyle, że jedyną lekturą z podstawówki, która mi się spodobała był Tajemniczy Ogród.
Mam soczewki. Normalnie nowe spojrzenie na świat.😀
Ja cię, po tylu latach bycia niemal ślepą. 😜
Moja pani od chemii postawiła sobie za cel udupianie mojej klasy, nieźle jej idzie, tylko 32 jedynki postawiła dzisiaj  😵

Koniś stoi i przekonał się do otrąb  🏇
Arroch ile Was jest w klasie ?  🤔
Miejmy nadzieję, że koniowaty wyzdrowieje szybko.  😉

Kot przespał się na moim zeszycie i mi go zaślinił...  😂
Postrzelałam mu kilka fotek ale dopiero kiedy oderwał się od zeszytu zorientowałam, że 'zostawił po sobie ślad'.
daliasta 32 osoby są ;] kazała na kartkówce zrobić reakcje otrzymywania związków, których nigdy nie mieliśmy, a jak się jej zapytaliśmy jak się otrzymuje kwas mlekowy to stwierdziła "no przecież to BYŁO!"
Też mam nadzieję, że mi się koń szybko i dobrze pozrasta 🙂
Oby, oby.
A jak ma twój koniowaty na imię ? Bo zapomniałam.  😡
daliasta wg. paszportu Bazyl  😵 ale dla przyjaciół: Badzioch, Badyl, Badzio, Badek i 150 różnych innych odmian  😁
Arroch, tak samo jak Ikaria, a wszyscy mówią: Gruba, Ika, Cielęcinka 😁
madmaddie dzięki 😀

Tak , mój koń nazywa się Cyceron , a mówią na niego Cycek , Cypek , Cypkosław ,Cytrian , Cyprian i wieele innych 😀
ja bym pewnie mówiła Oscypek 😁
Hermes a gdzie Ty tam widzisz zielony kantar 🤔? Ikaria to jest chyba takiej maści że jej we wszystkim ładnie
ankers ale takie książki nie mają być wybitnymi dziełami literackimi. one mają pokazać te historie tak jak one się działy. ja przeczytałam mnóstwo książek o narkomanach, anorektykach, sektach i całym tym zagrożeniu dla człowieka. i gdyby te książki nie miały w sobie takiej swoistej ordynarności i nie byłyby tak obdarte z ozdobników nie spełniłyby swojej roli. one nie mają być piękne. one mają za zadanie opowiedzieć czyjąś okropną historię bez szczególnego manipulowania czytelnikiem. ty masz się nad tym potem zastanowić. i wyciągnąć wnioski. ja wiem że od jednej dawki można się uzależnić. nigdy nie wezmę. wiem jakie piekło i przez jaki mrok przechodzi narkomanka, czułam tą falę kiedy czytałam 'Pamiętnik'. to jest rola tej literatury. to o czym ty piszesz to całkiem co innego.
no wiem, wiem 🙁.
ja to liryczny zwierz jestem, kwiatki, strumyki, te sprawy... 😁
Happiowa haha , dobre. No i mamy nowe przezwisko na Cyca  💃 znaczy na oscypka 😀 😁 biedak , najpierw go porównują do części ciała ,a teraz do jedzenia 😀
Happiowa, spojrzałam na zdjęcie, a jak czytałam to nie zwróciłam uwagi, że nie ma zielonego  😡 czyli niebieski lub różowy 😀
ja mam Pigmeja, który jest po prostu Kucykiem, i Frytkę, czyli Kucynkę oraz Malwę, tj. każde możliwe przekleństwo  😁

na jutro muszę rozwiązać próbny CAE a taaaaaaaaaaaaaaak mi się nie chcę  🙄
hermes - NIEBIEEEEEESKIIIIII !  🏇 🏇
Wróciłam w Wawy, aparat na dół założony, nowy kabel do neta kupiony (mam w końcu neta  😜 ), prezent na urodziny koleżanki kupiony ale... Awesome As F**k mieli tylko na blu ray  👿 A czekałam 2 miesiące...
Alabamka trzeba było zamówić przez internet 😉

moja szkoła! był ten filmik na dniu dresa. ksiądz miał marną minę jak oglądał te wszystkie wyczyny uczniów
jutro premiera teledysku do "TIW"! koleżanka już widziała, ja się spóźniłam  👿

no i mój CAE stoi pod ogromnym znakiem zapytania  :/
Hermes niebieski! 😍

Uwielbiam takie książki o narkomanach. 😎 Tylko zła byłam, że ona wyszła z tego nałogu, wolę ciekawsze zakończenia. 😁
I lubię wszelakie filmy o tych tematach jak chociażby 'Cześć, tereska'.
w takich tematach lubię Skazanego na Bluesa.  😍
ej małolaty , jaki zworek fajnie wyglądał by wygolony na zadku siwej?  😍
Jakiej jest rasy? 😀
kuczyk jakiś 😀
no widziałyście zdjęcia no! 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się