To małe raczej jeszcze dobrze rozwiniętego nie ma. A duża podobno popłakała 5 minut i od tego czasu się nie odzywa, jakby nie chciała tego przyjąć do wiadomości. Mimo moich wiecznych narzekań na moją mamę nie wyobrażam sobie jej nie mieć.
ja tam raczej dostaję za to ile siedzę na kompie ( dziś 10 godzin i nie mam zamiaru przestać 😀iabeł: ) , a szlabany na konie dostawałam z 2 lata temu ale zazwyczaj były odwoływane
Alabamka to zapraszam do nas 🙂 Fajnie będzie z kimś końskim posiedzieć 🙂 czerwone trampki, blond włosy z farbowanymi końcówkami, czerwono-czarna torba. Pamiętam 😁
Atamanka długie proste włosy, okulary, skórzana kurtka, jeansy. Też pamiętam 😎
Jeszcze liczę na spotkanie z niemiłkiem i Cairą, ale nie wiem czy je rozpoznam 👀
I wiecie, jakby się ktoś na was długo patrzył to to mogę być ja, więc jak coś to podchodźcie 😉
Ja będę od szkoły po zamknięcie 7 dni w tyg 😀iabeł: Przynajmniej tak planuję 😎 Tylko nie róbcie wielu stron jak mnie nie będzie 🙇 Bo chyba zwariuję 🤔wirek:
O matko. Ledwo żyję. Wylonżowałam dzisiaj wszystkie moje 6 potworków. Jutro 2 na lonżę, 2 na jazdę. Wkurza mnie to, że w tygodniu nie mam czasu żeby iść do koni...
Zszokowało mnie to co powiedzieli. Konie czyste, zadbane, nie ma agresji a to D.Frej była na jakimś innym targu czy co? 🤔
Dokładnie, widziałam jej zdjęcia i to było zupełnie co innego niż w uwadze. 🤔 Pewnie pokazali te "najlepsze momenty" kręcone pod telewizje, na samym początku targu i tyle...
o matko zjadłam 2 kanapki z czekoladą, 2 z serem szynką i sałatą oraz wielką paczkę crunchipsów za 5 złotych i nadal mam ochote coś zjeść 😵 muszę się wam pochwalić - miałam dziś 3 miejsce w międzyszkolnym konkursie z chemii 😅
o matko zjadłam 2 kanapki z czekoladą, 2 z serem szynką i sałatą oraz wielką paczkę crunchipsów za 5 złotych i nadal mam ochote coś zjeść 😵 muszę się wam pochwalić - miałam dziś 3 miejsce w międzyszkolnym konkursie z chemii 😅
naucz mnie 🙇 uczyłam się całe tygodnie a z kartkówek 2 ,2 ,2 😵
no nie! zachorowałam na następnego cottona... już drugiego. ale kij z tym, mam 2 konie do jazdy i tylko 2 czapraki, to już jest przesada, bo kiedy zrobi się ciepło i konie zaczną się pocić na jeździe, to nie będę miała nic na zmianę. tak, przekonałam się właśnie, że postępuję słusznie 😎.