grr! Nie pytałam rodziców, tzn. mamy czy mogę jechać na Torwar, bo byłam święcie przekonana, że mnie nie puści. Dziś leciało coś o koniach i Torwarze w TV i akurat poruszyłam temat, powiedziała że ufa mi i nie ma najmniejszego problemu 😤 🤔
Alabamka czerwono-czarna torba z naszywkami i czerwone trampki. Zapamiętam 😎 Tylko jakbyś jeszcze napisała coś o włosach 😉 idziosława przyjeżdżaj!!! Koniecznie chcę Cię poznać 😀 Sprawdzian nie zając, nie ucieknie. A Torwar dopiero za rok będzie 😉 Nauczysz się w autobusie. A poza tym nie wmówisz mi, że będziesz siedzieć cały weekend i się uczyć 😉 W autobusie będziesz miała chyba dużo czasu, nie ;p?
Jak już mówiłam, będę od 14. (kurde, myślałam że to już jutro, a tu jeszcze tyyyle czasu...). Co do ubrania napiszę jeszcze jutro. Mała blondynka, przy kości, włosy zapewne spięte w kucyk/koczek. Znaki szczególne...hmmm...Gruby, wysoki, 25-letni ciemnowłosy brat w okularach 😉
Raczej nikt nie lubi swojego imienia, ale te Wasze są przynajmniej...z tej epoki 🤔wirek: