Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

madmaddie, hahahaha, nie no kobieto rozbrajasz mnie 😂
madmaddie co ty za durnoty opowiadasz, odsyłam cie do Kodu da Vinci Dana Browna, to się dowiesz, że nie była dziwką. 😎
xxflygirlxx no oczywiście, że nie! Przecież to miała być najświętsza kobieta wszechczasów. 😎 I ładne imię córce dała. 😁
potem się nawróciła, ale najpierw była dziwką  😎
Zgadzam się, też mi się podoba imię Sara. 😀
Dawno nie miałam przez tak długi czas dobrego humoru i nawet mama po zebraniu mi go nie zepsuje, o!
xxflygirlxx hehe. 😀
Mi się humor troszeczkę psuje, bo wyjazd do stajni stoi pod znakiem zapytania - pogoda. :/
A Ktoś z was będzie w ogóle jutro na Torwarze czy sama będę się nudzić?
Ja w ogóle nie będę 🙁
grr! Nie pytałam rodziców, tzn. mamy czy mogę jechać na Torwar, bo byłam święcie przekonana, że mnie nie puści. Dziś leciało coś o koniach i Torwarze w TV i akurat poruszyłam temat, powiedziała że ufa mi i nie ma najmniejszego problemu  😤  🤔
idziosława, to przecież na miejscu możesz kupić bilet 😀
idzioslawa, Pewno, że tak!
Po za tym ja cię chyba mogę na nocowanie przemycić
Dawaj, dawaj! Pakuj się szybko i przyjeżdżaj!!  🏇
Magdalena, ech, jak ta dziwka która włóczyła się z Chrystusem  🤣
Rozbroiłaś mnie.  😵 😁 😂
Dziewczyna z mojej klasy ma na imię Magda.  😀iabeł:

A ja mam na imię Karolina i lubię to imię 😎 😁

:emota200609316:
Też mam tak na imię. 😀
Ja jescze nie wiem ale może wpadniemy🙂 Bo na zakupy dla Jasnej jadę z koleżanką🙂
A chce ktoś coś z siodlarni??
Eh, no właśnie nie chodzi o to, mam tam nawet znajomą. Tyle że w następnym tygodniu mam 4 ważne sprawdziany, a nie mogę zawalić szkoły...
To bierz książki na torwar ( ja też biorę  😁 )  😉
a ja jestem Anka i uwielbiam imię swe 😎
ankers ja mam na drugie Anna. 😀
A ja Iga, kiedyś nie lubiłam tego imienia, ale w sumie nie jest takie złe, przynajmniej jest oryginalne  😎
idziosława Iga jest bardzo ładne!
A ja Marta i średnio mi sie podoba wolę Madziaa^^
mils a mi się podoba Mila! 😀
AtlantykowaPanna ja mam na drugie Marta 😉
Hehe...Ludzie pomocy dzwoniłam juz do tylu stajni i nie ma miejsca...
🙁  😵
Oreintujecie sie może w Kobra park albo Kj. truskaw?
Maria Dominika M***a  😎
Alabamka czerwono-czarna torba z naszywkami i czerwone trampki. Zapamiętam 😎 Tylko jakbyś jeszcze napisała coś o włosach  😉
idziosława przyjeżdżaj!!! Koniecznie chcę Cię poznać 😀 Sprawdzian nie zając, nie ucieknie. A Torwar dopiero za rok będzie  😉 Nauczysz się w autobusie. A poza tym nie wmówisz mi, że będziesz siedzieć cały weekend i się uczyć  😉 W autobusie będziesz miała chyba dużo czasu, nie ;p?

Jak już mówiłam, będę od 14. (kurde, myślałam że to już jutro, a tu jeszcze tyyyle czasu...). Co do ubrania napiszę jeszcze jutro. Mała blondynka, przy kości, włosy zapewne spięte w kucyk/koczek. Znaki szczególne...hmmm...Gruby, wysoki, 25-letni ciemnowłosy brat w okularach  😉

Raczej nikt nie lubi swojego imienia, ale te Wasze są przynajmniej...z tej epoki  🤔wirek:
Hej, znowu dawno mnie nie było, mam zaległości  🙄

co sądzicie o tym?  😉

deseczka do krojenia wykonana metodą decoupage  😎
Happiowa, Ty przy kości?
wyjdź 😵
nightmare sama robiłaś? 😀
ankers jestem i nie potrafię schudnąć. Nie wiem jak się do tego zabrać  😵

A, zapomniałam dopisać. Co do imion, to mnie nikt nie przebije. Witam, jestem Maria Antonina  👀
o matko, ale Cię rodzice załatwili 😂
znamy się tyle i nie widziałam, że masz na drugie Antonina.

a co do wagi... mi też się przytyło nagle i strasznie to czuję... nie  lubię 🙁
trener się ze mnie śmieje, że muszę sobie większe siodło kupić 🙁
W ogóle, jadę jutro na trzeci etap olimpiady PCK xD
.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się