Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

ankers mówiłam, żeby brać zielone. 🙁
mils, a ja ich nienawidzę. Oczywiście nie mogę trenować tak, jak wszyscy (najciężej sobota-niedziela, żeby był rytm zawodów), bo "niedziela jest dla rodziny"...
Dzięki Dzięki🙂
Jestem Marta mam 14 lat...Jeżdżę od 5 roku życia..🙂
Mieszkam w Lesznie koło Błonia🙂

A oto Jasna lat 7 xo🙂
Dam link do zdj.🙂 Bo niestety nie mogę dodać;/
http://www.facebook.com/album.php?id=100001288020635&aid=49797
AtlantykowaPanna, nie znaleziono zawartości.
AtlantykowaPanna, wysłałam zaproszenie na fejsie 🙂 Karolina J. Czyżbyś uratowała tego konia?
żaczkowa, wejdź w profil jej i w zdjęcia 😉
AtlantykowaPanna też wysłałam. Marysia S. Widzę, że mamy kilku wspólnych znajomych  😉

KTO I KIEDY BĘDZIE NA TORWARZE? ja się stawiam w sobotę po 14 🙂
Happiowa- też nosisz to nieszczęsne imię  😵
No, makabryczne jest. Wcześniej były jeszcze jakieś ksywki, ale odkąd zmieniłam stajnię tylko nieliczni zwracają się do mnie inaczej niż Marysia :|
A Ty masz fejsa?
Nie uratowałam kon od koleżanki🙂
Narazie przyjeżdża z poznania do mnie🙂
Kupuje ja na 18 a narazie dzierzawie i tylko ja jeżdże bo kol. z poznania🙂

Nie ma boksu u Milejów 😵
Happiowa - si, mam zaraz link na pw.wyślę. W szkole nauczyciele mówią zawsze "Maria" za to pani od matmy "Marija" 😵 jakie ksywki ? Ja się wstydzę przedstawiać przez to imię.. Każdy mówi, Julka, Natalia, Ola, Patrycja a ja taka sierotka Marysia...
Masakra to była jak było Marysia ma rysia...
Dobre🙂
Ja szukam pensjonatu.. JAsna bedzie jutro o 22🙂🙂🙂🙂🙂🙂
ja mam przyjaciela Krzyśka.. i było"Marysia kocha Krzysia".. 😵
To jakie te ksywki twoje?  🙂
poszło  😉

oj, w sumie to każdy mówił inaczej...Marek, Maniek, Mamut, Maniek Mamuci Manfred xd
Happiowa, Ja będę 3 dni.
Będę miała charakterystyczną torbę w czerwono-czarną kratkę z naszywkami (  💘 ), czarne spodnie, czerwone trampki
Jak ktoś zauważy to krzyczeć choćby z drugiego końca torwaru  😉

Bo znając moją spostrzegawczość to ew. spotkam osoby, które znam normalnie
Musze napisać wypracowanie z angielskiego o swoim ulubionym sporcie, a mi się nie chce.  😁
AtlantykowaPanna fajna kobyłka. 😀 Gratuluję jeszcze raz i życzę dobrej współpracy. 😀
Florcik Patrycja jest okropne, nie cierpię tego imienia 😵

Moja mama wróci do domu koło 21-22, więc jeszcze po angielskim będę miała z godzinkę, żeby nacieszyć się kompem. 😎
xxflygirlxx korzystaj, korzystaj!
Ja mam straszne imię - Milena. I nikt nie chce mówić do mnie w skrócie albo po przezwisku - jedynie dziewczyny ze stajni. 😵
Małolaty dzisiaj znów byłam u dentysty i już mam skończonego 1 zęba 😅 13 kwietnia wyrywa mi zęba i wyleczy jeszcze kilka i będę miała aparat na zęby 😀
Hermes o ja! Ja muszę czekać jeszcze min. pół roku. 😵 A już najgorzej się czułam, kiedy dziewczyny gadały w autobusie, który to z naszych chłopaków zapytał się, czy nie pójdą z nim  na bal. Było mi cholernie głupio i wstyd.
Mils- jest takię imię jak Mila ? 🙂
Bardziej cywilizowane od Marysia macie przynajmniej.😀
Florcik jak się uprzeć, to może i by zatwierdzili, ale ja niestety "Mila" przyjęłam bardziej jako skrót niż imię. A i tak wszyscy do mnie: "Milena, Milena!". :/ Imię ohydne i strasznie źle mi się kojarzy.
mils mi się i Mila i Milena bardzo podoba  🙂 ja swojego imienia nie cierpię-Magdalena
madmaddie mi się właśnie Magdalena bardzo podoba! 😁
A w ogóle jest tu ktoś, kto lubi swoje imię? 🤣
Mi się mega podoba Daria, dlatego też mam je z bierzmowania. 😎
Magdalena, ech, jak ta dziwka która włóczyła się z Chrystusem  🤣

madmaddie padłam! 😂
A ja mam na imię Karolina i lubię to imię 😎 😁
Hermes o! I dobrze. 😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się