Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Kto jest dobry z chemii? 👀
A co chcesz konkretnie?
Chyba ankers. Ja jade na 4 i czasami 5 z chemii.  😉
mils jak chodzi o materiał z gim. to ja lajtowo  😎
madmaddie pędzę!
potwierdzam madmaddie daje radę!  😀 bardzo dziękuję za pomoc w chemii  :kwiatek:

ale dzisiaj super dzień  😎 teraz bardzo cieszę się, że dostałam się do kolejnego etapu konkursu chemicznego. Udało mi się przez to uniknąć buta z polskiego (przeczytałam lekturę, ale pytania były straszne.. ) bo poszłam na zajęcia z chemii aby mi pani wytłumaczyła to i owo. Potem pojechałam do koni, spędziłam tam 6 godzin 😁 bo nie miałam jak wrócić do domu ale spoko  😎

wracając do polonistek to moja jest strasznie niesprawiedliwa i lubi się mścić np jak opuściłeś lekcje to specjalnie zada ci takie pytanie żebyś buta dostał. Albo za lekkie spóźnienie są od razu 3 pytanka, a na kartkówkach zadaje pytania szczegółowe np z takich książek, o których była tylko np wzmianka w prezentacji multimedialnej.. i nie potrafi się przyznać do błędu!
eh, co za baba 🙄
nopebow mnie czeka cały dzień w stajni. 😅
Moja polonistka strasznie faworyzuje kilku uczniów, w ty niestety mnie. 😵 Przy tym strasznie jej śmierdzi z paszczy, jakby zgniłą kawą.
najdroższa kawa na świecie to ta której nasiona przechodzą przez układ pokarmowy pewnych zwierzątek, ale nie wiem dokładnie, nie chciało mi się czytać artykułu  😎 zdjęcia pooglądałam

siedzę na re-volcie i ćwiczę chemię, o dziwo, jak chemiczka nie krzyczy mi za plecami to chemia jest fajna, może nawet szarpnę się na maturę 😀
o ile dobrze pamiętam to od tej kawy to był jakiś gryzoń, gronostaj może?

u mnie też niestety faworyzuje strasznie. Mnie nie, ale inne koleżanki  🙄
madmaddie ogromne dzięki! 🙇
Nie idę jutro do szkoły  😅
Sisisa a to czemu?
.
Małolaty definitywnie przechodzę na dietę, mam 7/8 kg nadwagi! 😵
mils, idę szukać LO 🙂😉. ;D, w piątek też idę do innego na Dni otwarte, później jeszcze 31 i 1 kwietnia... ;P
Małolaty od poniedziałku ruszamy na biedronkę!  🏇
(podkolanówki w romby za 4,99  😁 )
Kawecan dobrze, że mam Biedronkę pod nosem. 😁
Hermes nie martw się, ja też.

Trzymajcie za mnie kciuki jutro, bo mam zebranie. 😵
Ja mam zestaw idealny: Biedronkę koło McDonald'sa  😍
ja mam wywiadówkę 31...
moi starzy uważają, że jestem nienormalna - chcą mi płacić stówkę za pałę  🤣
żaczkowa lubię twoich rodziców. 😀
Ja jestem ciekawa, co moja mam powie na moje liczne nieusprawiedliwione godziny. Pewnie jak zwykle będę mieć szlaban na kompa i konie.
a ja miałam wolne rekolekcjeee 😜
A jutro do szkoły🙁
A ja mam jeszcze 4 dni wolnego od szkoły 😎
xxflygirlxx oj, dlatego szkołę powinni zlikwidować. Rodzice nie mieliby się czego czepiać... :/
Hermes o, szczęściara!
AtlantykowaPanna my w czasie rekolekcji mamy lekcje. Aczkolwiek i tak na rekolekcje nie pójdę, więc skończę o 11.30 i pojadę sobie do stajni. 😜
My tylko kosciół do którego prawie nikt nie dizie wolimy pospać ... Ja nie do stajni bo czekam na moje czterokopytne szczęście od piątku będziemy razem🙂
AtlantykowaPanna, dawaj foty! 🙂 I gratulację i życzę długich lat razem 😉

DOBRANOC MAŁOLATY! 😅
AtlantykowaPanna ja mam rekolekcje w połowie kwietnia. 😉 Dawaj zdjęcia zwierza! No i gratuluję, i życzę powodzenia we wspólnej pracy. 😀
PS. Może powiedz nam troszkę o sobie? 🙂
Siema!

Większość małolatów lubi house/electro/rnb i te inne 😉

To zapraszam na mojego nowego seta ;-)

http://www65.zippyshare.com/v/41073185/file.html

Wy sobie smacznie śpijcie, a ja zabieram się za biologię. 😵
jestem strasznie styrana po wycieczce, ale było fajnie.
no i przyszły martensy... są brzydkie, że hej, ale za to przekosmicznie wygodne.
a jutro mam jedynie 4 lekcje, gitarkę i na koń! ole!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się