[quote author=idziosława link=topic=30353.msg937572#msg937572 date=1300213294] A ja mam od dziś aparat na zęby. Chyba zaraz go rozłupie młotkiem! 😤 [/quote] ja na szczęście mam już to za sobą 😉 też nosiłam 🙂 na ile ci założyli?
Hermes napisz czy żyjesz. ja miałam ząb zatruwany 3x bo miałam taki silny nerw 😵 a dentystka nie chciała uwierzyć, że jeszcze mnie boli. ja się tam dentystów boję.
Ja też się boję. Ale igieł bardziej, więc jak idę to na żywca wolę. 👀 Byłam dziś na sali samobójców! 🏇 Nie wiem czemu ale się uśmiałam. Tylko koniec trochę drastycznie zrobili jak się wydzierał "zadzwońcie do moich rodziców!!!" Ale reakcja moich nauczycieli na pocałunek Alexa i Dominika podczas studniówki- BEZCENNA 😂 A dziewczyn się jakoś tak nie czepiały... To takie trochę nietolerancyjne 🙄 I potem jedna pani miała szkliste oczy a drugiej już łzy leciały (siedziałam obok nich)
madmaddie mi się wydaje, że by ci się spodobał 😉 edit: Scena gdy powiedział przy ministrze, że jest gejem i zaczął się całować z posągiem jest najlepsza 😁
madmaddie, ŻYJĘ! Dzisiaj znów miałam kanałowe leczenie i już mnie prawie nie boli! 😅 w poniedziałek już mi blombe zrobi 😀 A o 17 może pojadę do stajni 😅
Ej..zabrałyście mi temat. Właśnie chciałam zapytać kto leci po nową (chyba) płytę Bibera ? Jak widzę chyba sami antyfani ! Jak tam możecie..przecież on jest boski ? 😂