Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

ChingisChan, nie mogę słodkiego na drugiego zęba 😵 🤔
Nie byłabym pewna czy słodkie jest dobre na kanały, które są wynikiem próchnicy, która się robi od słodkiego  😁
A ja mam od dziś aparat na zęby. Chyba zaraz go rozłupie młotkiem!  😤
Hermes biedna :przytul:. Właściwie na czym polega robienie "kanałów", ja na szczęście nigdy nie miałam.
[quote author=idziosława link=topic=30353.msg937572#msg937572 date=1300213294]
A ja mam od dziś aparat na zęby. Chyba zaraz go rozłupie młotkiem!  😤
[/quote]
Pierwsze 4 dni najgorsze.
Ale potem leci i nic nie czuć. Dasz radę!!  🏇
Pamiętam jak miałam poharatany język, nie mogłam nic mówić i z lodem na języku siedziałam  🤣

Dziewczyny mam ochotę zmienić nick (już nawet mam) ale nie chcę wprowadzać zamieszania, co wy myślicie?  👀
nie zmieniaj ! 😎 Ten jest super 😉
ChingisChan, mniej więcej o to chodzi
Alabamka nawet nie jest źle, jutro pewnie będzie gorzej. Mam tylko wrażenie że jak coś jem to to się rozlatuje  🤔
Hmm, to prawda że jak się ma przez pierwsze dni aparat to można jeść tylko jakieś papki?
Dlaczego?  🤔
Ja po powrocie od ortodonty pączka jadłam  😁
idzioslawa, Jutro to będą cię i zęby, i język bolały. Ale raczej już się przyzwyczaisz, że masz jakieś żelastwo na zębach  😉
ChingisChan niby tak, ale ja już dziś zjadłam frytki (co prawda jadłam je 40 minut żeby aparat przeżył)  🤣
idziosława lubię twój avatar.  💘

Alabamka gdzie wy macie opcje zmienienia nicku..ja chyba ślepa jestem.  😵
profil-ustawienie dotyczące konta- trzeba na dole wpisać swoje hasło i można zmienić nazwę wyświetlaną  😉
Temat mnie interesujący  😅
Czy zauważyliście żeby u was po aparatach osoby miały bardzo rozbudowaną szczękę?
Mam koleżankę w szkole po aparacie, znałam ją przed założeniem aparatu miała szczękę proporcjonalną, a teraz taaaka kopara  🤔
i nie wiem czy to przez ortodontkę czy ogólnie po aparatach tak jest?

Perspektywa tego, że mam mieć aparat i później tak rozbudowanej szczęki - przeraża mnie  🙄
Ja pewnie niestety będę musiała mieć długo aparat. Ale w sumie źle to nie wygląda, a już się nie mogę doczekać prostych zębów. 😜
pippi, Może miała bihelixa właśnie?  🤣
Miała 'normalny' aparat. Z gumeczkami itd. Ogólnie 'metalowe rusztowanie' było widać 😁
Ale bihelixa nie widać  😉
To takie druto-sprężynowe coś, co rozpycha szczękę
edit:
Alabamka nie no nie mogę..wpisuje hasło..i co dalej ? Bo nie idzie..a na wszystkie możliwe sposoby robiłam chyba.  😵
może rzeczywiście  🤔wirek:
W każdym bądź razie nie ładnie wygląda taka szczena przy drobnej buzi
Alabamka nie no nie mogę..wpisuje hasło..i co dalej ? Bo nie idzie..a na wszystkie możliwe sposoby robiłam chyba.  😵

Nie pomogę dalej bo swojego hasła nie pamiętam  😁  😡
A musiałabym sama zobaczyć ale da się na pewno bo ja jako nazwę konta nie mam "Alabamka"  😎
profil-ustawienie dotyczące konta- trzeba na dole wpisać swoje hasło i można zmienić nazwę wyświetlaną  😉

przecież ta opcja została zablokowana, bo właśnie było za dużo zamieszania, nie? można napisać do quanty jak komuś bardzo zależy  😉
Aaa no chyba, że tak  😀
Kurcze szkoda  🙁
Aha..to dlatego.
No trudno..aż tak bardzo mi nie zależy na zmianie nicku.  🙂
Zna tu ktoś angielski? Napisałam genialny tekst o moim idolu (czyt. moim koniu ;P) i nie wiem czy jest ok, a ja z angielskiego słaba jestem ;PP.
Jestem cholernie głodna. Niech ta mama wraca już z zakupów, bo tu zdechnę.
Klaśnij i zleci Mleczna Kanapka. 😉
Klasnęłam i nie ma. 🙁
Poza tym jestem na diecie. 🤔
.
Jaka fajna kicia! 💘
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się