Ja idę właśnie do tego ortodonty, bo może będę mieć aparat. Ja chcę mieć proste zęby w końcu. I właśnie chyba będę brała takie niewidoczne, pani na poprzedniej wizycie mi mówiła, że są takie i naprawdę prawie wcale ich nie widać. 😉
Są takie ale niestety są często 2x droższe. Dla mnie się nie opłaca. 🙂
mils, Chodziło mi o to, że dla mnie to nie ma różnicy jak boli... problem w tym, że boli a jakikolwiek ból przeszkadza Tak, to na podniebieniu jest 👀 To tak drastycznie niby nie wygląda (widziałam na żywo) ale w każdym razie się boje... Madmaddie Ja widzę, nie wyświetla ci się?
Co za ciapa ze mnie 😂 mama " Z okazji jutrzejszego święto..." (przerwałam) Ja: "Jakiego znowu święta?! oO" mama" No jutro masz imieniny i to w pewnym sensie święto" Ja" Serio?! (patrzę na kalendarz...) A no fakt... 😁 Było nie przypominać 😁 Mama "I się chciałam spytać czy jakiś prezent konkretny chcesz dostać"
Właśnie wróciłam od dentysty...ząb mnie napier****!!!!!!!!! Miałam KANAŁOWE LECZENIE BEZ ZNIECZULENIA I UMIERAM !!! Jutro idę na płukanie kanałów. Dentysta powiedział, że i tak cud,że nie mam zapalenia kości...Zaraz nie wytrzymam! 😵