Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

17 marca- 13 lat rodzynek/misia 😂
Wszystkiego najlepszego z zapasem! 😀
Wszystkiego najlepszego z zapasem! 😀
Dziękuję 😀 😀!
Kawecan niedługo ci się znudzą, zobaczysz. 😀

Myślisz że się cieszę z takowego faktu?  😁
Będę je nosić tylko na lekcję i w domu bo jeszcze nie jestem do nich przyzwyczajona a głowa mnie po nich boli.  🙄 Parę dni i na stałe.  🤔
A ja sobie przed chwilą uświadomiłam, że dziś mijają 2 lata od kiedy mam siwego  😁
Tzn. teoretycznie 21.03, bo wtedy umowa była podpisana, ale z nasz był od 14.03.
Ale szybko zleciało...

Jutro mam konkurs, a nic nie umiem  🤔
P.S: Małolaty od dziś noszę Okulary.  😅

Tak to trochę wyglądało. 😀 Ja z okularami męczyłam się... 3 lata chyba. Na gimnazjum udało mi się namówić mamę na szkła.
ee tam dziewczyny! Ja wam powiem tyle- dobrze dobrane okulary są veeery sexy!  😜
Jak ja lubię okulary  💃
Powinnam się cieszyć, że mam dobry wzrok ale jak ja bym chciała mieć okulary...  🙁
Niestety zerówki też wzrok psują...
Alabamka no niestety. Mi wada przestała lecieć w górę dopiero, kiedy zaczęłam nosić soczewki. Póki co, od 1,5 roku stoi w miejscu.
Idę spać, dobranoc Małolaty!
Dobranoc! 😀
A ja mam okularyi wcale nie jest mi do śmiechu... :/
Misskiedis teoretycznie też mam 18. Łapiemy się tu obie. 😎

A ja jutro idę zrobić rentgena szczęki, bo w maju ( :zemdlal🙂 idę do ortodonty. W następny wtorek znowu do lekarza rodzinnego, tym razem po skierowanie do ortopedy, a niedługo mam nadzieję, żeby dobrać soczewki. Nareszcie! Okulary mam, ale ich nie noszę, bo wyglądam jak kretyn. 😁 A ślepa prawie jak kret jestem.
Proszę o klikanie KLIK
i klikaniem w lubię to pod moim wierszykiem ( Patrycja Met***a  😂  )

Z góry dziękuję  :kwiatek:
Jejku, jaka ładna pogoda, aż do szkoły się nie chce iść...  😵
u mnie szaro-buro dzisiaj w dodatku grypa żołądkowa mnie dopadła 😵 lepsze okulary niż aparat na zęby. 🤔
pippi ty leniu  🤬
lenistwo jest przecież przyjemne  🤣
Zaliczyłam historie! 😅
A mnie zwolnili ze szkoły po 2 lekcjach, bo zasłabłam...ale do stajni na chwilę pojechałam i mam caaaałe spodnie i skarpetki mokre
Powinnam się cieszyć, że mam dobry wzrok ale jak ja bym chciała mieć okulary...  🙁
Niestety zerówki też wzrok psują...

To noś same oprawki.  😁
dobrze, że mi przypomniałyście o badaniach wzroku  👀

mam nadzieję, że konie mi nie zwieją, bo nie włączyłam pastucha  🤦
u mnie szaro-buro dzisiaj w dodatku grypa żołądkowa mnie dopadła 😵 lepsze okulary niż aparat na zęby. 🤔

E tam... Ja się już do aparaciku przyzwyczaiłam i mi nie przeszkadza  🙂
o, aparat też mnie czeka. z powodzeniem będę mogła zagrać Brzydulę Betty  😵

pytanie na dziś: odgruzować kucyki czy pojeździć?
Jej, ja strasznie chcę mieć aparat! 💃 Wszystko przecierpię dla "normalnego" uśmiechu. 😀
niemiłek od razu Brzydulę, sa fajne aparaty z małymi zamkami albo z zamkami w kolorze zębów czy jakoś tak. 🤔
No i po raz drugi off-topowo proszę o klikanie w lubię to ! w tym miejscu : KLIK FACEBOOK

i głosowanie pod wierszami Patrycja Metryka i Angelika Metryka  :kwiatek: 🙇

dziękuję Małolaty  :kwiatek:
niemiłek może nie uciekną  😉
Ja idę właśnie do tego ortodonty, bo może będę mieć aparat. Ja chcę mieć proste zęby w końcu. I właśnie chyba będę brała takie niewidoczne, pani na poprzedniej wizycie mi mówiła, że są takie i naprawdę prawie wcale ich nie widać. 😉
xxflygirlxx ja biorę niby zwyczajny, ale niezwyczajny. 😁
Czyli? 😎
Damon. 😎
Ale aparaty na zęby są sexi.  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się