Myślisz że się cieszę z takowego faktu? 😁 Będę je nosić tylko na lekcję i w domu bo jeszcze nie jestem do nich przyzwyczajona a głowa mnie po nich boli. 🙄 Parę dni i na stałe. 🤔
A ja sobie przed chwilą uświadomiłam, że dziś mijają 2 lata od kiedy mam siwego 😁 Tzn. teoretycznie 21.03, bo wtedy umowa była podpisana, ale z nasz był od 14.03. Ale szybko zleciało...
ee tam dziewczyny! Ja wam powiem tyle- dobrze dobrane okulary są veeery sexy! 😜 Jak ja lubię okulary 💃 Powinnam się cieszyć, że mam dobry wzrok ale jak ja bym chciała mieć okulary... 🙁 Niestety zerówki też wzrok psują...
Alabamka no niestety. Mi wada przestała lecieć w górę dopiero, kiedy zaczęłam nosić soczewki. Póki co, od 1,5 roku stoi w miejscu. Idę spać, dobranoc Małolaty!
Misskiedis teoretycznie też mam 18. Łapiemy się tu obie. 😎
A ja jutro idę zrobić rentgena szczęki, bo w maju ( :zemdlal🙂 idę do ortodonty. W następny wtorek znowu do lekarza rodzinnego, tym razem po skierowanie do ortopedy, a niedługo mam nadzieję, żeby dobrać soczewki. Nareszcie! Okulary mam, ale ich nie noszę, bo wyglądam jak kretyn. 😁 A ślepa prawie jak kret jestem.
Jej, ja strasznie chcę mieć aparat! 💃 Wszystko przecierpię dla "normalnego" uśmiechu. 😀 niemiłek od razu Brzydulę, sa fajne aparaty z małymi zamkami albo z zamkami w kolorze zębów czy jakoś tak. 🤔
Ja idę właśnie do tego ortodonty, bo może będę mieć aparat. Ja chcę mieć proste zęby w końcu. I właśnie chyba będę brała takie niewidoczne, pani na poprzedniej wizycie mi mówiła, że są takie i naprawdę prawie wcale ich nie widać. 😉