Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Alabamka sorki że tak dopytuje: skąd znacie się z xxflygirlxx? Czyżby przez re-voltę? 🙂 Ja też spod wawy 🙂
Tak przez re-voltę  😉
Napisz mi na PW skąd jesteś trochę dokładniej  🙂
O rany, ale wieczór! jeszcze mam tyle do zrobienia, a tak mało czasu!
kurde, chyba jednak wezmę niebieskie...
gdybym była mężczyzną byłoby mi o wiele łatwiej 🙁.
ankers ale jesteś kobietą i jesteś lepsza. 😎 Pokaż te twoje martensy!
Jej, powinnam uczyć się na historię... Ale jakoś mi się nie chce. pewnie potem znowu będzie panika przed lekcją. 😁
A ja na fizykę...
A ja jutro mam 0 sprawdzianów! 😀 Ale za to dziś się budzę i myślę: dziś 3 sprawdziany! Na szczęście żaden się jakimś cudem nie odbył! To się nazywa szczęście! 😉
Chingis, nowy avek 💃 Fajny, taki kolorowy, wiosenno-letni 😜

EDIT! Alabamka, jak ci nie przeszkadza że jestem starą 18stką i że będę z koleżanką/ami to możesz się do mnie podczepić na torwar 😁

Tak w ogóle to ja się jeszcze łapię do tego wątku? 🤔wirek:
konik66 ha, ja mam prace klasową z historii i do tego testy próbne. Jutro mat-przyr mnie czeka. 😜
W ogóle coś mi psycha siada od tego nawału wszystkiego... 😵 Chciałabym mieć to wszystko za sobą.
Misskiedis a zdjęcie było robione w jesień 😀.
Nieważne, ważne że trawka zielona 🏇
konik66 ha, ja mam prace klasową z historii i do tego testy próbne. Jutro mat-przyr mnie czeka. 😜
W ogóle coś mi psycha siada od tego nawału wszystkiego... 😵 Chciałabym mieć to wszystko za sobą.

jesteś w 3 gim? 🙂
Misskiedis widzę też z wawy 😉
konik66 nie, w 2. 😀
ankers ja dalej zostaję przy zielonych!
Misskiedis widzę też z wawy 😉

Z wawy, z wawy  😉
jeeeeej! 🙁

kij, wezmę czerwone. są najbardziej podobne do tych podrapanych, a ta czerwień nie daje po oczach, wpada nawet w leciuteńki brąz. niebieskie ble, zielone... gdyby były ciemniejsze. o! załatwione. drogą eliminacji. po trupach do celu 😎
Teraz powinnam pisać recenzję na Polski. Powinnam.
😉

P.S: Małolaty od dziś noszę Okulary.  😅
Witaj w klubie 🤔
Kawecan niedługo ci się znudzą, zobaczysz. 😀
Chingis połączyłabym się z tobą w bólu, ale nie mogę, bo okulary mam już za sobą.
Jak to zrobiłaś 👀? Soczewki?
Dziewczyny nie narzekajcie  😂
Wy się przynajmniej możecie uczyć a ja... jutro geografia, historia (powinnam się nauczyć...) + sprawdzian z angielskiego a ja leżę wykończona i schorowana  🙄
Chingis tak, tak - cudowne soczewki! 💃
Alabamka z tobą połączę się w bólu, bo moja psychika przestała funkcjonować. Ten tydzień... Ech, lepiej nie mówić. Jeśli wytrzmam, to będzie już tylko lepiej.
EDIT! Alabamka, jak ci nie przeszkadza że jestem starą 18stką i że będę z koleżanką/ami to możesz się do mnie podczepić na torwar 😁

Mnie to tam wisi ile ty masz lat  😎 Pewnie gorzej by było z tobą i koleżanką  😁
Bo ja to hot 14  🥂
Mils ty już siedź cicho i popatrz na swój podpis 🤬.
Alabamka, ja też 14 no może naciągnięta o 3 miesiące 😉
No to wyszło, że jestem najmłodsza 😁
Chingis oj, sorki, zapomniałam. No, ale takie są fakty - do niedzieli będę poza światem, niestety w sensie negatywnym. 😵
No to wyszło, że jestem najmłodsza 😁

zdradz mam swój wiek! 🙂 Alabamka wysłałam ci pw 🙂
Chingis, Bo ty to taki nasz re-voltowy rodzynek od zawsze i na zawsze  💘
edit: konik66, wiem odpisałam  😉
Alabamka wasz rodzynek, a moja Misia. 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się