ankers ale jesteś kobietą i jesteś lepsza. 😎 Pokaż te twoje martensy! Jej, powinnam uczyć się na historię... Ale jakoś mi się nie chce. pewnie potem znowu będzie panika przed lekcją. 😁
A ja jutro mam 0 sprawdzianów! 😀 Ale za to dziś się budzę i myślę: dziś 3 sprawdziany! Na szczęście żaden się jakimś cudem nie odbył! To się nazywa szczęście! 😉
konik66 ha, ja mam prace klasową z historii i do tego testy próbne. Jutro mat-przyr mnie czeka. 😜 W ogóle coś mi psycha siada od tego nawału wszystkiego... 😵 Chciałabym mieć to wszystko za sobą.
konik66 ha, ja mam prace klasową z historii i do tego testy próbne. Jutro mat-przyr mnie czeka. 😜 W ogóle coś mi psycha siada od tego nawału wszystkiego... 😵 Chciałabym mieć to wszystko za sobą.
kij, wezmę czerwone. są najbardziej podobne do tych podrapanych, a ta czerwień nie daje po oczach, wpada nawet w leciuteńki brąz. niebieskie ble, zielone... gdyby były ciemniejsze. o! załatwione. drogą eliminacji. po trupach do celu 😎
Dziewczyny nie narzekajcie 😂 Wy się przynajmniej możecie uczyć a ja... jutro geografia, historia (powinnam się nauczyć...) + sprawdzian z angielskiego a ja leżę wykończona i schorowana 🙄
Chingis tak, tak - cudowne soczewki! 💃 Alabamka z tobą połączę się w bólu, bo moja psychika przestała funkcjonować. Ten tydzień... Ech, lepiej nie mówić. Jeśli wytrzmam, to będzie już tylko lepiej.