mils, wkurzyła mnie nauczycielka dzisiaj, bo ostatnie dni spędziłam w szpitalu i dzisiaj postawiła mnie przed faktem dokonanym, że jutro mam przyjść i napisać sprawdzian 🤔 chyba ją coś pogięło... A poza tym będzie jutro 5 z matmy z sprawdzianu 😅
moja eeeeeeeeeeeeeee... nie wiem czy nazwać ją eks-przyjaciółką czy koleżanką, w każdym razie, znajoma z klasy też była. miałam z nią jechać, tylko nam się przyjaźń po drodze posypała 🙄
hmmm, spodziewałam się czegoś innego, ale chyba mnie nie zawiedli 🙂 wszystkie piosenki, które zagrali to były te "moje", więc nie będę obiektywna 😀 Zwłaszcza, że to mój ulubiony zespół w chwili obecnej. Wersje koncertowe całkiem inne od studyjnych. Generalnie, słuchać wolę płyty, ale warto było iśc dla poczucia atmosfery i tańczenia pogo pod sceną 😉
xxflygirlxx a na torwar? 🤬 U M I E R A M spędziłam 1,5 h w małej, ciasnej, dusznej, pełnej bakterii przychodni, w której testowali nowe ogrzewanie (bo w końcu budują większą z tyłu). Myślałam, że wykituje. Głowa mi pęka i jestem wykończona 😵
oł men! brać zielone martensy, czy czerwone? oba kolory do niczego mi nie będą pasowały i na tym polega ich wyczepistość, ale jeśli nie będzie mojego rozmiaru w najlepszym kolorze, jaki kiedykolwiek widziałam, to pozostają mi te dwa. i to mój jedyny problem dzisiejszego dnia 😎
jedne są takie ceglane, jakby... i poprzecierane, ale tak gustownie 😎. no ale niestetyż za małe. poczekam na odpowiedź, czy będą w moim rozmiarze, a jeśli nie... to jednak wezmę czerwone 😎. bo ten zielony mdły jest trochę.