Sala Samobójców jest genialna 😜. Najlepszy polski film na którym byłam. 👍 Zdecydowanie polecam! Nie chcę zdradzać niczego, bo naprawdę warto pójść i obejrzeć samemu. Ale to co Sylwia zrobiła z Dominikiem to... 👿 🤬
jest mnóstwo dobrych polskich filmów, tylko po co o nich mówić 🙄. cudze chwalicie, swego nie znacie 😎
ostatnio obejrzałam "Senność" z 2008 roku, zrobiła na mnie spore wrażenie. i przegeniusz - "Handlarz cudów" z Borysem Szycem. oprócz tego z nowszych "Trick" jest całkiem niezły. ale handlarz jest w dechę, naprawdę polecam.
ankers ja teraz za nic nie mogę sobie przypomnieć jakiegoś tytułu 😵 zawsze tak mam Hermes ja szukam na playtube, i używam oglądacza żeby ominąć limit. 20zł za roczny pakiet. 😉
zdjęć nie mam 🙁 fotograf tez jeździł, ale może będą za tydzień ;-) Było super 😅 ona podobno nie skakała zbyt na poważnie , ale no po prostu super mi się jeździło. Siwa jest boska 😍 😍
Wrócę jeszcze do Sali Samobójców. <3 też jestem tym filmem zachwycona, ale jett, powiedz mi, co takiego zrobiła Sylwia z Dominikiem? To był jego wybór, chciał ją jak najszybciej zobaczyć, dlatego się zabił. Ale widać , że był rozpieszczony. A tak btw, wiecie, że Jakub Gierszał jest blondynem ? 🤔wirek: 👀