jedyne co tam jest - a raczej było - OK to wyjazdy w teren. Ale nie na plażę, lasy i pola. Nie wiem kiedy chcesz jechać ale jeśli latem, to powodzenia... pełno dzieciarni, klientów, oprowadzanek itd. Hala jest niewielka i ma kijowe podłoże. Niczego się tam raczej nie nauczysz. Zresztą skoro taki z Ciebie sportowiec, to nie rozumiem czemu szukasz obozu konnego, tak poza tym wszystkim? chyba, że chodziło Ci o wyjazd stricte szkoleniowy?
no cos ze skokami bardziej 😉 a ponoc ze slyszalam ze skacza tam powyzej 1 metra do 140cm ( 😲) to sie zdziwilam 🤔wirek: a wiesz moze o jakis obozach nie konecznie skokowych w zach pom ? tylko zeby jakie takie dobre byly 😅 a nie jakas dzieciarnia 🙄 :kwiatek:
Jak sporty to raczej w większych miastach a tak to ciężko coś w samych googlach znaleźć, przegrzeb fora i znajdź różne opinie. Może coś fajnego znajdziesz 😀
niemiłek właśnie, w teatrze jest fajnie. 😀 daliasta może, może. 👀 Świetnie, jestem chora i ledwo siedzę nawet. Kiedy pomyślę o tych wszystkich uzupełnieniach i zaliczeniach mam ochotę zapaść się pod ziemię i nie wychodzić do wakacji. :/
Nawet nie najgorszej przeżyłam powrót do szkoły. Jak na razie luz, napisałam dziś jedną pracę klasową z polskiego, zaraz się zbieram na jakieś drobne buszowanie po sklepach i szukanie prezentu dla koleżanki na osiemnastkę w ten weekend. Poza tym trzeba się umówić na jazdę, a co! 😀
Wy się nie znacie ja sobie kiedyś wyprałam parę smakołyków w bryczesach 😁.
ja też 😵 zaschnięte resztki do tej pory wydłubuję z kieszeni...
Zasilam grono chorujących :emota200609316: ale tak czy siak jutro idę do szkoły... historia, geografia, angielski, fizyka, matma, matma, nie mogę tego przegapić 😁