pippi krzywiznę, mogę znieść, nauczyłam się stawać i chodzić i ćwiczę, więc nie jest źle, ale... Moje nogi to po prostu patyki są. 😵 Idę oglądać dr. House'a, a potem czymś się z wami podzielę i zaczerpnę waszych rad. 😎
pippi może masz rację...? Tak, nie ma to jak zapomnieć, że najlepsze na koniec i House dopiero przed 22. 😁 Więc, mam taki dylemat... Kasę oszczędzam i oszczędzam i nie wiem czy czekać aż się z końmi ułoży, czy nie zawracać już sobie tym głowy i wpaść w szał jeździeckich zakupów? Pomyślałam, że dam sobie (a raczej mojemu życiu) czas na ułożenie wszystkiego z końmi do wakacji, a jak nic z tego nie wyjdzie, to wtedy trochę poszaleję...
kucyk wpadnę w szał jeździeckich (i może nie tylko) zakupów. Marzą mi się sztylpy oficerkowe, nowe sztyblety i pewnie znalazłoby się jeszcze parę rzeczy, typu jakieś porządne rękawiczki. 😎
To czemu nie trzymasz konia na hipodromie na przykład? Chodze do szkoły koło GB i na hipo mam dosłownie 20 minut ze szkoły: ) (btw pewnie ammy wspolnych znajomych 😁 )
Co do tematu nóg, a raczej w moim przypadku : nie wiem jak nazwać moje dolne kończyny. Moje łydki są tak strasznie twarde (dzięki jeździectwie oczywiście), że jak,np. lezę to i tak są napięte na maksa, a jak pobiegam tak ostro dłużej nić 10 min, to od razu taki jakby skurcz mnie łapie.To jest trochę dziwne, bo znam osoby, które jeżdżą dłużej i intensywniej niż ja i takiego problemu nie mają. Nie wiem czy można/powinno się narzekać z powodu zbyt umięśnionych łydek ? Ale ona są aż nad to twarde. 😂
Trupka mam być szczera na hipo mi się po prostu nie podoba jeździłam tam kiedyś i się zraziłam, myślę też że to za wielki obiekt jak dla mnie 😁 chociaż ich sklepik nie powiem fajna rzecz. A ostatnio jak widziałam hipo (CSIO) odwiedzałam stajnie i powiem syf i malaria. Ale to tylko moje skromne zdanie.
Cała moja rodzina lekarzy nienawidzi Hausa między innymi dlatego, że potem do mojego taty/mamy przychodzą pacjęci którzy mu wymyślają choroby z serialu które zdarzają się b. rzadko i próbują mu wbic do głowy że dr House ma rację i podpasowywują swoje objawy do objawów z serialu. Nie lubię go też, że daje b. pojęcie o szpitalu (kto amputuje na żywca palce w łóżku pacjenta :zemdlal🙂
Hermes - ślicznaś ! 😍 btw. chcialabym móc nosić takie sukienki... ze mnie większość takich rzeczy bez ramiączek itd, po prostu autentycznie od razu się zsuwa do podłogi aż i zostaję goła 😂 😵 Alabamka- mm gofry , o taaak 😜 A Dr.House - kocham i jego ciętą ripostę i wszystkie teksty ! 😍 😜 💘