nightmare Nie wiem czy wiedziałaś ale "obcasy" to +50 do lansu więc jak wjechałam w nich na ujeżdżalnię to miałam nadzieję, że będę taka fajna. Kurcze nie udało się, a w dodatku zostałam za to zlinczowana 😁
nopebow dobrze wiedzieć, że nie jestem sama 😀 Ja za to powinnam mieć na jutro przeczytaną "Balladynę". Prawie skończyłam, ale o co w tym chodzi 🤔 nightmare Nie pomyślałam o ćwiekach, ale ja to bym mu perełki na kopyta poprzyklejała 🤣
Dziękuję w imieniu wszystkich, którzy jutro zawitają w progach szkoły. 🙂 Im dłużej mamy wolne, tym mniej chce się wracać, a ja przez 3 tyg. w domu siedziałam (1 tydz. chorowałam) i nie wyobrażam sobie wstawania o 6:30 😵
bo tam mam bardzo wielu znajomych, w mojej szkole panuje swietny klimat. jeden za wszytskich, wszyscy za jednego : ) i się stęskniłam za tymi ludzmi, za zartami na lekcjach...no szkola to moj drugi dom
To masz bardzo fajną szkołę. Zazdroszczę 😀 U mnie w szkole wszyscy patrzą na siebie wilkiem i jest bardzo sztuczna atmosfera. 🤔 Pocieszam się faktem, że tylko 4 mies. i wychodzę stamtąd 🤣
mils Nie można tak zostawiać nas w nieświadomości 🤬
Ja ostatnio zaczynam coraz więcej oglądać filmików i zdjęć z naszych wspólnych jazd. I tęsknię, ciężko jest mi się przyzwyczaić gdy w ciepłe dni mam ochotę wziąć rower i pojechać do konia a potem się budzę, że już przecież skończyłam z tym 🙁 edit: Po za tym nawet nie wiem co robić w takie dni, nie wiem co robić w ferie. Kiedyś w każdy wolny dzień jeździłam do stajni i to od tylu lat, co wy robicie gdy wam się nudzi? 🙄