olciiik ogromne gratki! 😅 Kolejne spełnione marzenie o własnym koniu - bezcenne! 😅 teraz modlimy się za resztę konikowych marzeń, żeby i te się spełniły. 🏇
Do szkoły na 10 więc można wstać spokojnie , zjeśc śniadanie , umalować się a nie jak zwykle wybierać w pośpiechu między jednym a drugim. W szkole zaczynamy plastyką, potem GW dwa w-f i od razu na konie 😍 Tam trening skokowy, potem czas na zabawy z ziemi i na lazy po czym mała sesja zdjęciowa i do domciu spać nie martwiąc się o lekcje, sprawdziany, kartkówki... czemu tak nie moze wyglądać mój dzien??? 🤔wirek:
jestem taka zła bo ostatnio dostałam zakaz skakania od trenera, jak dziś trenerce powiedziałam ze nie bede skakac to zrobiła głupią mine i chyba znowu sie nadąsała... mam juz dośc ! czy oni nie moga sie dogadać!?!?!?
Jutro Hubertus na który nie chce mi się iść ... nie dość ze jeździmy w tej stajni od zawsze, jutro jesteśmy tam od 6, użyczamy trenerce swoje (lub w dzierżawie)konie, musimy je wszystkie jutro wyczyścić osiodłać i uczesać ... najlepiej koreczki lub coś w tym stylu to jeszcze płacimy za to po pięć dych ... bomba 🥂 🥂 🥂 nadal chcecie Hubertusa?!?! 😁.... ach lepiej człowiekowi jak tak wypisze wszystko czym sie zadrecza... 😁
Dzień faktycznie świetny. 🙂 Ach, szkoda, że moje nigdy tak nie wyglądają. 👀 No, ale niestety - normalne jazdy etc. i koń chyba nie są mi pisane... 😕 olciiik gdzie zdjęcia? 🤬
xxflygirlxx jakby mnie jutro nie było to 100 lat! 😅
Co za beznadziejny dzień, niby weekend, a nawet nie miałam kiedy pojechać do konia 😵 zdemotywowałam się na zajęciach z rysunku i chyba właśnie odmienia mi się plan życiowy, który miałam mniej więcej od 2 klasy gimnazjum... świetnie, żyć nie umierać :/
Mialam gorzej.. Babka od biologii-najwieksza kosa w szkole. Ja jestem mat-inf, a na matematyce prosilismy wychowawce nie raz, zebysmy mogli sie na biologie uczyc.. Z reszta, na Polskim, historii, informatyce tez czesto sie zdarzalo. W maturalnej na szczescie wiekszosc tych bezsensownych mi odpadla, z 16 przedmiotow zostalo 9 😉
Edit: pisalam z telefonu, ktory zrobil cos dziwnego i wyslal ta wiadomosc nie tam, gdzie trzeba oO Najlepiej, prosze o usuniecie, jesli wpadnie tu jakis admin, bo to tak ni w d.. ni w oko ta wiadomosc nie pasuje
zdemotywowałam się na zajęciach z rysunku i chyba właśnie odmienia mi się plan życiowy, który miałam mniej więcej od 2 klasy gimnazjum... świetnie, żyć nie umierać :/