Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Ładny! I do pyska mu w fioletowym, możesz go tak ubierać. 😁
olciiik aaaaale pięknota!  😜  😍
Gratuluję!  :kwiatek:
dzięki dziewczyny  :kwiatek:

na żywo brzydszy ;D
nie no, jest najcudowniejszy, najpiękniejszy i w ogóle cały naj!  😍 😅

A na imię mu... ?  😁
Desman.
Skojarzyło mi się z Bosmanem. 😀 Ładnie. 😉
olciiik ogromne gratki! 😅 Kolejne spełnione marzenie o własnym koniu - bezcenne!  😅
teraz modlimy się za resztę konikowych marzeń, żeby i te się spełniły. 🏇
olciiik, gratulacje 😅
czekamy na więcej zdjęć 😁
olciiik gratki!!! 😅

Do szkoły na 10  więc można wstać spokojnie , zjeśc śniadanie , umalować się a nie jak zwykle wybierać w pośpiechu między jednym a drugim. W szkole zaczynamy plastyką, potem GW dwa w-f i od razu na konie 😍 Tam trening skokowy, potem czas na zabawy z ziemi i na lazy po czym mała sesja zdjęciowa i do domciu spać nie martwiąc się o lekcje, sprawdziany, kartkówki... czemu tak nie moze wyglądać mój dzien??? 🤔wirek:

jestem taka zła bo ostatnio dostałam zakaz skakania od trenera, jak dziś trenerce powiedziałam ze nie bede skakac to zrobiła głupią mine i chyba znowu sie nadąsała... mam juz dośc ! czy oni nie moga sie dogadać!?!?!?

Jutro  Hubertus na który nie chce mi się iść ... nie dość ze jeździmy w tej stajni od zawsze, jutro jesteśmy tam od 6, użyczamy trenerce swoje (lub w dzierżawie)konie, musimy je wszystkie jutro wyczyścić osiodłać i uczesać ... najlepiej koreczki lub coś w tym stylu to jeszcze płacimy za to po pięć dych ... bomba 🥂 🥂 🥂 nadal chcecie Hubertusa?!?! 😁.... ach lepiej człowiekowi jak tak wypisze wszystko czym sie zadrecza... 😁
Dzień faktycznie świetny. 🙂 Ach, szkoda, że moje nigdy tak nie wyglądają.  👀 No, ale niestety - normalne jazdy etc. i koń chyba nie są mi pisane...  😕
olciiik gdzie zdjęcia?  🤬
olciiik chyba przypadkiem znalazłam Twój profil na nk  😁  😎
Aleksandra M. ?
Vana, o Ty niedobra!
tak, tak to ja 😉
Jutro kończę 17 lat. 😅
O, to imprezujemy!  😅
Wirtualnie. 😀  🥂
Zawsze to coś  😁  :allcoholic:
Lepsze coś niż nic. 😉 Idę świętować do stajni. Kupiłam już tort. 💃
xxflygirlxx jakby mnie jutro nie było to 100 lat!  😅

Co za beznadziejny dzień, niby weekend, a nawet nie miałam kiedy pojechać do konia  😵 zdemotywowałam się na zajęciach z rysunku i chyba właśnie odmienia mi się plan życiowy, który miałam mniej więcej od 2 klasy gimnazjum... świetnie, żyć nie umierać :/
Arroch dziękuję.  :kwiatek:
Ale ja stara jestem. 😜
Mialam gorzej.. Babka od biologii-najwieksza kosa w szkole. Ja jestem mat-inf, a na matematyce prosilismy wychowawce nie raz, zebysmy mogli sie na biologie uczyc.. Z reszta, na Polskim, historii, informatyce tez czesto sie zdarzalo. W maturalnej na szczescie wiekszosc tych bezsensownych mi odpadla, z 16  przedmiotow zostalo 9 😉

Edit: pisalam z telefonu, ktory zrobil cos dziwnego i wyslal ta wiadomosc nie tam, gdzie trzeba oO
Najlepiej, prosze o usuniecie, jesli wpadnie tu jakis admin, bo to tak ni w d.. ni w oko ta wiadomosc nie pasuje
No i nadszedł ten dzień.  🥂
xxflygirlxx ode mnie również najlepsze życzenia 😅 🥂
xxflygirlxx, i ode mnie! najlepszego! zazdroszczę ci, jeszcze tylko rok do oficjalnej dorosłości  🙂
Sto lat !  😅 :kwiatek:
xxflygirlxx wszystkiego! :winko: Ja też wczoraj świętowałam moje środowe 17 urodzinki 😉
Sto lat!  💃
xxflygirlxx, najlepszegoo!!!
Paaaatiiiiiiiiii stawiam Ci piwo jakoś niedługo.😀
najlepszego  😅 😅

ja dziś mam humor typu "bez kija nie podchodź". strasznie się dziś z moim koniowatym pokłóciłam 🙁
zdemotywowałam się na zajęciach z rysunku i chyba właśnie odmienia mi się plan życiowy, który miałam mniej więcej od 2 klasy gimnazjum... świetnie, żyć nie umierać :/

Zuza, nie będziesz projektować mostów!?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się