No kurczaczki, to samo mi wychodzi... nie wiem tylko jak rozpisać tą jednostkę C od tych elektronów 😁 Ale to w sumie i tak wtedy przecinek tylko będzie latał, więc raczej ta 3 zostaje na początku, no nijak 7... Nie umiem Ci pomóc 😕
A w ogóle to w Warszawie było w deche 💃 Wygrałam żeton na cegły i beton 😂 A jutrzejszy sprawdzian z niemca odwołany 😅 i jestem zwolniona z pytania i takich tam, bo późno wróciliśmy 😁
a ja jutro LAJCIK . pierwszy niemiecki - nie ma, nauczycielka na wymianie po, polski normalnie religia zastępstwo z jakąś babką, więc luz . potem mam planowo 2 wf i geografia z której jesteśmy zwolnieni .
tak więc jutro po 3 lekcjach idę do domu, gdyż nie uczęszczam na wf . kochammmm takie piątki! <3
ja mam jutro religie, WOS, niemiecki, angielski na którym idziemy na marszobieg, matme i plastyke 😀 więc też lajtowo, 6 lekcji, ale mamy na 8.55 i konczymy 14.30. daaamy rade 😀
a ja siedzę sobie w domu i choruję, wysokość książek na biurku (trzeba nadrobić) dorównuje Kilimandżaro, no i dopiero w następną sobotę mogę jeździć konno... 👿
idziosława współczuję nowego wizerunku Kilimandżaro. :przytul: Ja całe piątki mam lajtowe po pierwszych 2 lekcjach (historia i biologia). Przedmioty uwielbiam, ale nie z takimi nauczycielami. 🙄 Potem już niemiecki, polski i takie tam pierdoły. 😅 Za to dzisiaj miałam z koleżanką odpały takie, że ho ho! 😜 Oczywiście miał być sam Rollersurfer, no ale skończyło się na darciu się wniebogłosy do innych ludzi i robieniu sobie z nich porządnych jaj. 😁 Przy okazji dostał nam się "mały" ochrzan. 😀iabeł: No, ale jutro z kolei dzień będę miała meeega męczący - a miał być weekend! 😵 Od 9.15 mam próbę w szkole, w której jest awaria ogrzewania i wszyscy zamarzają , a potem do MSW na koncert dla amazonek. A żeby było śmieszniej to właśnie teraz szukam sobie smyczka i strun, bo ukochany piesio musiał mi zrzucić futerał akurat dzień przed koncertem! 😵
Atamanka, taki 10-letni wałach. kupiłam go z rekreacji, ale wiem, że to jest TEN koń ;D jeździłam na nim dość długo przed wakacjami i był naprawde baaaardzo fajny. może coś z nas będzie 😀
olciiik ale fajnie, pokazuj go! Wiecie co jest straszne? To że umiem wszystko na sprawdziany z biologii, a potem dostaję dwóje. Ja nie wiem jak ta babka to ocenia. 😵 I co ja mam zrobić, żeby dostać wyższą ocenę? Ja naprawdę to umiem. ;/