Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Dobra, to eine moment, 20 minut i wracam  😎
:kwiatek:
No kurczaczki, to samo mi wychodzi... nie wiem tylko jak rozpisać tą jednostkę C od tych elektronów  😁
Ale to w sumie i tak wtedy przecinek tylko będzie latał, więc raczej ta 3 zostaje na początku, no nijak 7...
Nie umiem Ci pomóc  😕
Ja się powoli przerażam swoja szkoła, jest tyle nauki i codziennie jakaś kartkowka nie wyrabiam powoli...

A gdzie chodzisz?:>

Dzisiejszy sprawdzian z biologii mnie przerósł, 2 będzie, ale na więcej nie liczę 🙁
no trudno, dzięki  :kwiatek:
Mnie mama teraz chemią katowała.  😤 Normalnie aż jej nagadałam.  😁
Taa... sprawdziany zdecydowanie są bleee.  🤔
A w ogóle to w Warszawie było w deche  💃
Wygrałam żeton na cegły i beton  😂
A jutrzejszy sprawdzian z niemca odwołany  😅 i jestem zwolniona z pytania i takich tam, bo późno wróciliśmy  😁

Kooocham moje liceum  😍
Nic nie robię i jadę...
Jutro tylko historia, matma, polski i plastyka. 😅
W-f'u nie mamy, bo mała liga chyba jest. 😁
Mirabelka ooo jak ja bym chciała mieć plastykę  😜
a ja jutro LAJCIK .
pierwszy niemiecki - nie ma, nauczycielka na wymianie
po, polski normalnie
religia zastępstwo z jakąś babką, więc luz .
potem mam planowo 2 wf
i geografia z której jesteśmy zwolnieni .

tak więc jutro po 3 lekcjach idę do domu, gdyż nie uczęszczam na wf . kochammmm takie piątki! <3
Ja bym nie szła wcale na takie pierdoły  😁
Vana, właśnie też się zastanawiam po co idę, ale zbyt kocham moja klasę, żeby sobie odpuścić . 💘 serio . 😀
ja mam jutro religie, WOS, niemiecki, angielski na którym idziemy na marszobieg, matme i plastyke  😀 więc też lajtowo, 6 lekcji, ale mamy na 8.55 i konczymy 14.30. daaamy rade  😀
A ja jutro nie mam nic! Idę na wycieczkę przedmiotową, wracam o 12 i jadę męczyć kucyka na czworoboku  🏇
Arroch ja chodze do 18 w lublinie na dlugosza
A ja siedze wlasnie na angielskim i nast godzine tez... Kto wymyslil zastepstwo na ostatniej lekcji?! I to w taki ladny piatek...
a ja siedzę sobie w domu i choruję, wysokość książek na biurku (trzeba nadrobić) dorównuje Kilimandżaro, no i dopiero w następną sobotę mogę jeździć konno...  👿
idziosława współczuję nowego wizerunku Kilimandżaro.  :przytul: Ja całe piątki mam lajtowe po pierwszych 2 lekcjach (historia i biologia). Przedmioty uwielbiam, ale nie z takimi nauczycielami.  🙄 Potem już niemiecki, polski i takie tam pierdoły.  😅 Za to dzisiaj miałam z koleżanką odpały takie, że ho ho! 😜 Oczywiście miał być sam Rollersurfer, no ale skończyło się na darciu się wniebogłosy do innych ludzi i robieniu sobie z nich porządnych jaj. 😁 Przy okazji dostał nam się "mały" ochrzan.  😀iabeł: No, ale jutro z kolei dzień będę miała meeega męczący - a miał być weekend!  😵 Od 9.15 mam próbę w szkole, w której jest awaria ogrzewania i wszyscy zamarzają , a potem do MSW na koncert dla amazonek. A żeby było śmieszniej to właśnie teraz szukam sobie smyczka i strun, bo ukochany piesio musiał mi zrzucić futerał akurat dzień przed koncertem!  😵
korsik i jak poszła kartkówka? 😉
szczerze to nie wiem... w niedziele powinnam mieć ocene na dzienniku internetowym to powiem  😉
a ja się muszę pochwalić! 😀
kupiłam konia!!
dzisiaj byłam na 'drobnych' zakupach, a w niedzielę/poniedziałek go przywożę!  😍
olciiik gratulacje! Pochwal się, co to za zwierz? Może masz zdjęcia? 🙂
Gratki! i powodzenia. Mów nam więcej! 🙂

A ja mam ferie ^^
Atamanka, taki 10-letni wałach. kupiłam go z rekreacji, ale wiem, że to jest TEN koń ;D
jeździłam na nim dość długo przed wakacjami i był naprawde baaaardzo fajny. może coś z nas będzie 😀
W takim razie powodzenia życzę 😉 i koniecznie pokaż wałaszka!
dzięki 😉
pokaże, jak będzie co pokazywać, bo jak na razie to tylko skóra i kości 🙁
olciiik ale fajnie, pokazuj go!
Wiecie co jest straszne? To że umiem wszystko na sprawdziany z biologii, a potem dostaję dwóje. Ja nie wiem jak ta babka to ocenia. 😵 I co ja mam zrobić, żeby dostać wyższą ocenę? Ja naprawdę to umiem. ;/
olciiik, ogromne gratulacje! 🏇 Powodzenia i owocnej współpracy!
salucha zupełnie nie wiem gdzie to jest 🤣 ale moja orientacja w Lbn jest powalająca, dobrze, że przynajmniej wiem, gdzie jest moja szkoła  🤣

olciiik GRATULACJE! i pokazuj zdjęcia!!

finku co tam słychać u mojej derki?  :>
takie jedno z kwietnia. jedna z pierwszych moich jazd na nim, jak nam nic nie chciało wyjśc  😂

będzie więcej jak już go przywiozę 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się