Lenna ja siedzę :/ rozchorowałam się, i oczywiście moja 'kochana' mamusia nie pozwoliła mi siedzieć i kurować się u chłopaka :/ Tak czy siak, do piątku muszę wyzdrowieć 😜 Znaczy do popołudnia w piątek, bo nie widzi mi się rano jechać do szkoły 😁
Mysza no wiedziałam, że nie jestem sama w cierpieniach 😁 ja siedzę w domu od tygodnia, jak za niedługo nie wyjdę na wolność to chyba ogłupieję 😵 spanie do 11 jest męczące, może ktoś chce się zamienić? 😁
To co się dopiero teraz chwalisz? 🤬 Z której stajni jesteś? 🙂 My tak z Fin pomyślałyśmy żeby się spotkac coś koło piątku zanim Arroch wyjedzie. Ale tym razem w jakimś miejscu, w którym da się coś więcej zrobic niż tylko siedziec i jeśc 😎
ja no jeśli można mnie wszczepić do jakiejś stajni to arizona 😉 [quote author=Jasnowata link=topic=30353.msg861692#msg861692 date=1295468383] Arroch, nigdy nie będzie tak, że spotkamy się wszystkie. Zawsze się któraś wyłamie 😉 To już niech reszta decyduje. Ja mówię, że jestem prawie do końca stycznia i mogę codziennie gdzieś wyjśc 😉 Już się nie odzywam i czekam na rozwój wydarzeń 🙂
W takim razie mam nadzieję, że to spotkanie w piątek(?) wypali :] [/quote] no, ja byłabym za piątkiem, ale może lodowisko ? ; ] na mosirze ? bo na globusie mało miejsca, jak chcecie i jesteście ranne ptaszki to na mosirze od 8.00-10.00 za free 😀 no a jak nie lodo to nie wiem ; ]
EwuśCa fajniutki instruktor! 😀 Ech, jutro po szkole śmigam do Romana - cudowny początek ferii! 🏇 No i może uda mi się zgadać jakoś na ferie do nowej stajni? 👀
EwuśCa fajniutki instruktor! 😀 Ech, jutro po szkole śmigam do Romana - cudowny początek ferii! 🏇 No i może uda mi się zgadać jakoś na ferie do nowej stajni? 👀 mils , do zobaczenia jutro . 😍 brać lepszy czy gorszy aparat ? ;]
to co, jutrzejsze spotkanie będzie czy nie będzie ? ; ] jeśli będzie to gdzie, i o której ? ; ] a i jeśli chodzi o miejsca, to w grę może wejść arizona to bym przy okazji ruszyła jakoś siwego ; ] albo ktoś by mi go ruszył ; ]]