mils, spoko ; ) Po prostu w instrukcji empegrajka sprawdź ile ma omów (jednostka - Ω). Fachowo to się nazywa impendacja czy jakoś tak. Taką samą na słuchawkach weź. I im więcej słuchawki mają w zakresie Hz tym lepiej 🙂 (pasmo przenoszenia)
Jasnowata a gadałyście z Fin, gdzie tym razem się spotykamy? Jakieś propozycje? No i pytanie czy piątek czy jutro, czy jakiś odległy termin jak już mnie w Lbn nie będzie...
Arroch, dziecko drogie, toż piszę, że chcemy przed Twoim wyjazdem 😁 Fin rzuciła wstępnie "może do Plazy do salonu gier". Może jeszcze jakieś propozycje? Ja nie znam Lublina, więc się nie wypowiadam. Wiem, że jest wielkie lodowisko, spore kino iiiii.... więcej nie wymyślę 👀
Jasnowata, no wiem, wiem, ale np Vana nie może, a w 2 dni zorganizować większe spotkanie to nie tak łatwo, no chyba, że reszcie termin odpowiada? Nic poza salonem gier w Plazie nie znam w Lbn... ale uprzedzam, że w kręgle jestem beznadziejna 😁
naciol ach, już rozumiem. Dzięki. :kwiatek: Sprawa z Rzęsą zeszła na trochę lepszą drogę... 😉 Tylko teraz nie znam przedziału czasowego, w którym wszystko się wyjaśni... 🙄
Arroch, nigdy nie będzie tak, że spotkamy się wszystkie. Zawsze się któraś wyłamie 😉 To już niech reszta decyduje. Ja mówię, że jestem prawie do końca stycznia i mogę codziennie gdzieś wyjśc 😉 Już się nie odzywam i czekam na rozwój wydarzeń 🙂
Arroch, nigdy nie będzie tak, że spotkamy się wszystkie. Zawsze się któraś wyłamie 😉 To już niech reszta decyduje. Ja mówię, że jestem prawie do końca stycznia i mogę codziennie gdzieś wyjśc 😉 Już się nie odzywam i czekam na rozwój wydarzeń 🙂
W takim razie mam nadzieję, że to spotkanie w piątek(?) wypali :]