Dobra , mówię po raz setny ( niestety ) , że nie jestem żadnen "golden-konsti" 🙄 Właśnie się dowiedziałem , że moja walka o żeby mama wysłała mnie na obóz jeździecki jest przegraną walką . 😕
To w razie czego piszcie do mnie kiedy jedziecie 🙂 Ja się chętnie gdzieś wyrwę. Zawsze i wszędzie. A do siebie też zapraszam, tylko jak nam halę skończą naprawiac :kwiatek:
Ja KFC nie lubię, bo tam większośc jedzenia jest na ostro 😉
mils wydaje mi się, że bardziej się opłaca kupić w sklepie typu Neonet, bo jeszcze dochodzą do słuchawek koszty wysyłki . A zresztą zobacz w sklepach, a myślę że macie ich dużo 😉
Vana 🤬 przynajmniej mielibyśmy się z czego pośmiać lub coś popodziwiać ! ; ] następnym razem jak mi się uda to i ja przyjdę na spotkanie, to wezmę aparat i ... baterie ! ; ]
To co się dopiero teraz chwalisz? 🤬 Z której stajni jesteś? 🙂 My tak z Fin pomyślałyśmy żeby się spotkac coś koło piątku zanim Arroch wyjedzie. Ale tym razem w jakimś miejscu, w którym da się coś więcej zrobic niż tylko siedziec i jeśc 😎
To co się dopiero teraz chwalisz? 🤬 Z której stajni jesteś? 🙂 My tak z Fin pomyślałyśmy żeby się spotkac coś koło piątku zanim Arroch wyjedzie. Ale tym razem w jakimś miejscu, w którym da się coś więcej zrobic niż tylko siedziec i jeśc 😎
Jestem za 💃 i bardzo mi miło, że o mnie pomyślałyście :kwiatek: