Też nie wierzę w to że mils to ten cały aracas. Poprostu wrócił do nas Goldenek, on też z Olsztyna 😉 (takie moje podejrzenie, bo chłopak chciał się dowartościować) A ja w piątek do mojej ukochanej trenerki 🏇 W końcu konia pogłaskam, od ... X czasu 😁
OMG 😵 żal mi ludzi czasem... i szczerze mówiąc dość mam juz tych afer z podszywaniem się pod kogoś i wymyślaniem innej tożsamości...oni (lub jeden on :hihi🙂 maja jakieś problemy ze sobą??? 🤔
pandora to jest zwykłe dowartościowanie się, a golden, konsti, prestige i aracas to ludzie którzy chcieli by coś w życiu osiągnąć i mieć wreszcie coś swojego, chociażby czaprak z EuroStara, no zlitujcie się nad nimi no ! 😁 A mils nie miała by chyba powodu żeby się dowartościować 🙂 :kwiatek:
[quote author=Vana link=topic=30353.msg859905#msg859905 date=1295374929] Breakawayy w dupę lana jesteś!! 🤬
I ode mnie też! Ta zniewaga krwi wymaga! [/quote]
Krwi i limfy! 😁
Edit: Jako że będę sama ( 🤔mutny🙂 wędrowała do człowieczków, to w razie czego będę dzwonić do Arroszki gdyby mój radar zawiódł i zagubiłabym się w tych wszystkich kawiarenkach 😁
Mnie zastanawia czemu tylko w tym wątki co chwilę jakaś osoba okazuje się być kimś innym. Normalnie już w nic nie można wierzyć. Bo skąd wy możecie wiedzieć czy ja to ja, a inni to inni. Sprawdzić się nie da.
A tak btw. naciol dał mi dzisiaj trochę pojeździć. 😜
Teraz piszesz, że Ty możesz być nie Ty tylko po to, żeby się z góry "usprawiedliwić", bo za kilka dni okaże się, że jesteś... Goldenem! Oooo nie, a myślałam że Ty byś się na to nie odważyła... 😕